D66-Kamerlid Sjoerdsma in het nauw na uitspraken over Rusland: “Het is een kwaadaardige leugenaar”

(Door: Robin de Boer)

Het cynisme van het Kremlin kent geen grenzen. ‘Onze laatste hoop is honger’ is een citaat uit de gangen van het Kremlin. Met andere woorden: zijn we voorbereid op het scenario dat Poetin het Oekraïense graan niet alleen niet doorlaat, maar misschien zelfs vernietigt, waardoor er een grote hongersnood dreigt? Dat zei D66-Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma woensdag in de Kamer.

Hij beweerde ‘een woordvoerder van het Kremlin’ te citeren. FVD-voorman Thierry Baudet confronteerde het Kamerlid met zijn uitspraken en kwam tot de slotsom: “Volgens mij geeft Sjoerdsma hier gewoon toe dat hij geen enkele bron heeft en dat hij maar wat aan het wauwelen was.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op D66-Kamerlid Sjoerdsma in het nauw na uitspraken over Rusland: “Het is een kwaadaardige leugenaar”

 1. Persoonlijk denk Ik dat de mafklapper Sjoerdsma liegt op commando.
  Kijk even wat er speelt daar in Oekraine.
  Zelnski heeft de haven van Odessa vol mijnen laten mieteren zodat er nu op dit moment meer als 70 schepen gegijzeld worden.
  Overal hoor je dat Poetin de wereld zo ongeveer uit wil hongeren, maar hij heeft duidelijk aangegeven dat de scheepvaart vanuit Odessa niet aangevallen zullen worden en waar nodig escorte krijgen van de Russische marine totdat ze in veilige wateren zijn.
  Ook heeft hij duidelijk aangegeven dat via Roemenie of Wit Rusland het graan en zonnebloem transport gewoon doorgang kan vinden.
  Eventueel kan het allemaal ook via Polen.
  Daarbij komt dat Rutte weet te vertellen dat het conflikt in Oekraine ook onze oorlog is.
  Mijn gevolgtrekking daaruit is dat Sjoerdsma op aanwijzing van de nationale leugenaar dit zo naar buiten bracht.
  Ik kan me vergissen maar de feiten liegen er niet om en de Nederlandse bevolking moet rijp gemaakt worden dat de Nato en dan dus ook Nederland zich direct met het conflikt willen gaan bemoeien.Zeker als je nagaat dat de nationale leugenaar nog niet zo lang geleden op de Navotop in Brussel was.

  Geliked door 5 people

  • Ravian zegt:

   Het Oekraïense graan vertegenwoordigt ook maar 1% van het wereld totaal, en graan is slechts één van de gewassen die de wereld voeden.
   Daarom praten ze ook enkel over miljoenen tonnen, en niet over percentages, omdat dan iedereen meteen doorheeft dat het feitelijk nergens over gaat.
   De voedsel tekorten waren er allang voordat Rusland zijn militaire actie begon, en zijn een direct gevolg van dom links beleid in de westerse wereld.
   De energie prijzen, waaronder de brandstofprijzen rijzen al jaren de pan uit, wat een direct gevolg is van de “groene” switch naar “hernieuwbaar”.
   Dat heeft tot gevolg dat kunstmest en diesel voor de tractor inmiddels meer kost dan de oogst opbrengt.
   Voeg daar aan toe alle landbouwgrond die opgeofferd is aan het produceren van biobrandstof, en aan zonnepanelen en windmolen parken, en je hebt je oorzaak voor de voedselcrisis.
   En de gevolgen van dat groenlinkse faalbeleid worden dan nu door linkse leugenaars als Sjoerdsma Putin/Rusland in de schoenen geschoven.
   Of dat probeert hij dan tenminste, het is te bespottelijk voor woorden gewoon.

   Geliked door 2 people

   • scherpschutter1943 zegt:

    Voor mij is meer dan duidelijk dat de kartelpartijen en de regering volledig aan de lijband van het WEF lopen en gewoon bezig zijn de agenda van het WEF uit te voeren. Bij dat in de praktijk uit voeren van deze agenda hoort het structurele liegen van de regering en de partijen die voor hen werken. . Over die walgelijke , achterbakse sjoerdsma, kan ik alleen maar zeggen dat hij nog niet in de schaduw kan staan van Baudet, de erudiete en beschaafde voorman van het FVD.

    Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  Halbe Sjoerdsma was erbij,……….next!

  Like

 3. droevige mof zegt:

  Observaties van over de landsgrens:
  Overal ter wereld lijkt de politiek een verzamelplaats te zijn voor persoonlijkheidsgestoorden. Deze dubbele Sjoerd heeft een ingebouwde spraakautomaat en een neurologisch blok op de mimiek, bevroren op verontwaardigd. Ik vermoed dat hij een arme stakker is, maar dat is geen excuus. Misschien is hij Thierry’s undercover agent, zo belachelijk en absurd als hij is voor zijn partij.
  In het echte leven kun je hem nergens voor gebruiken, zelfs niet als uitpakhulp bij Aldi, wat overigens een eervolle baan is.

  Geliked door 2 people

 4. Oliedom zegt:

  Is het nou niet mogelijk om deze idioot ergens lozen, ukrainische/Russische grens lijkt mij een mooi plekje voor diej mongool.

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Oliedom, laten we hem “vaporiseren” zoals in 1984 van Georg Orwell. Minister Ollingren heeft zoiets al goed gevonden in de Wet op de lijkbezorging. Niet specifiek voor sjoerdsma dus maar in het algemeen

   Like

 5. Harry zegt:

  De valsheid druipt bij die “ vent “ van zijn smoel !

  Geliked door 1 persoon

 6. Julia zegt:

  Wat moet een mens nog zeggen over deze idioot. Het is bekend dat onder D66 het grootste gif zit dat vol zit met verraders en volksverlakkers en er alles aan doen om ons land naar de afgrond te brengen.

  Like

 7. jetse47 zegt:

  Op de werkvloer had deze gluiperd en een paar van zijn mede partijgenoten allang een paar klappen op hun bek gekregen zodat zij hun levenlang alleen met een rietje kunnen eten!

  Like

 8. Gerrit zegt:

  Je zal hem als buurman hebben. Dan mag ik de houtkachel niet aansteken. Mijn zoon zijn Dieselauto niet meer naast ons huis parkeren. Geen PVV verkiezingsbiljet ophangen enz.

  Like

 9. ronjaspers zegt:

  Weer een landverrader en NSBer.

  Like

 10. Julia zegt:

  Ook zo een uitgestreken idioot valt wel op dat ze allemaal zo een nietszeggend intelligent brilletje dragen net als onze eerst klas volksverlakker Rutte. Wat hebben ze toch achter dat brilletje te verbergen ik denk dat is het weet ze kunnen en durven het volk niet meer recht in de ogen te kijken. Kortom Het is het grootste en gevaarlijke gif voor de Nederlandse samenleving. Het is het verraad achter dat brilletje die praatjes voeren en volk terroriseren en verraden vanuit hun zwaar beveiligde hok van de zogenoemde democratie. Waarom zou men zich moeten beveiligen als men staat voor land en volk. Dit zegt meer dan genoeg.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s