“Ein Volk, ein Reich, ein Führer!”. . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op “Ein Volk, ein Reich, ein Führer!”. . .

 1. Julia zegt:

  Daar is onze volksverlakker een uitermate geschikte kandidaat voor. Rutte vertoont al een aardige vorm van krankzinnigheid, ziekelijke arrogante machtswellust zoals dat bij een Führer WOII ook het geval was. Uiteindelijk heeft onze Führer Rutte ook al de oorlog verklaard aan de Russen.

  Like

 2. memaxq zegt:

  Wie voorlopig die nieuwe Hitler is moge duidelijk zijn: Klaas Wattenstok; een ouwe lul van ruim 80 jaar.Niemand die nog het lef heeft gehad deze eikel naar de andere wereld te helpen. Wat zal Klaas een schoon kontje hebben door al die kontlikkers uit een groot deel van de wereld. Die zijn inmiddels allemaal voorzien van een flinke bruine tong en zullen inmiddels verzadigd zijn van holtorren. Getvrdegetvr………..

  Like

 3. Andre zegt:

  Second Reich ja mn ouwe buurman ligt er nog steeds, hopende dat Merkel is opgerot en alles weer terug naar het “Keizer Reich” nou ik als echte Hollander ben er klaar mee. Rutte Kaag Scholz en onze schoonheid Annaleana Bearboack is het vuilnis in de EU. Al deze idioten kunnen echt helemaal niets. Frans Timmermans is gemaakt op de universiteit van Wageningen maar wat zit er achter? D6666666666 en een fijne dag verder in het zonnetje

  Like

 4. ronjaspers zegt:

  Die nazi/rotschild klauSS schwab heeft het regelmatig gehad over de 4e industrieele revolutie.Ik weet zeker dat de meeste mensen op deze site weten dat klauSS schwab bedoeld,het 4e nazi rijk.

  Geliked door 1 persoon

 5. Wim Vreeswijk zegt:

  Een tiran…….

  Like

 6. Oliedom zegt:

  De Nederlanders zijn schijnbaar te schijterig, want een normaal denkend mens, stap per direct uit deze Groot Reich EU, en (gaat) stemmen op een Exit, Nexit partij.

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Oliedom; Er valt niets meer te stemmen ! Sinds de door Kaag gekopieerde Amerikaanse gestolen verkiezingen alhier ten tonele verschenen zijn de verkiezingen een lachertje geworden. Links wint namelijk altijd en dat staat garant voor de WEF young leaders Rutte, Kaag, en Hoekstra. Een afkalvend D66 die met 8 zetels de verkiezingen in ging kwam er met 24 zetels uit. De VVD werd alweer de grootste terwijl heel Nederland die partij van Rutte wel kon uitkotsen. En als ik die leugenaar van een Maurice de Hond heden moet geloven groeit Groen Links als kool….

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s