“Statushouders”. . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op “Statushouders”. . .

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Als de regering ze niet ons land uitschopt is het slechts een kwestie van tijd en zullen de etnische Nederlanders zelf de touwtjes in handen nemen.

  Like

 2. karton zegt:

  Ik verwacht over enige tijd de “slogan” :
  “Wij, Hollanders, trappen gullie onder gullie’s dikke islamitische konten en sturen gullie graties terug naar isiam-land met grubberbootje !”
  Áls m’n verwachting zou uitkomen zal ik tot in de eeuwigheid dankbaar blijven, jegens wie……..dát weet ik nog niet.

  Like

 3. Julia zegt:

  Dit loopt spaak. Ollengren heeft de boel ook al aardig belazerd https://www.telegraaf.nl/nieuws/1508878914/hard-oordeel-rekenkamer-over-woningbeleid-rutte-iii-claims-ollongren-over-gebouwde-huizen-rammelen. Gelukkig heeft faalhaas De Jonge nu haar post overgenomen. Gemeenten mogen nu wel zorgen dat de politie binnen hun gemeente flink wordt versterkt dat tuig wordt nu over het hele land verspreid https://www.telegraaf.nl/video/1663557380/woede-om-asiel-overlast-ze-fluiten-mijn-dochter-van-14-na Die Haagse onbenullen hebben al na een aantal jaren nog geen kans gezien om de criminaliteit en het terreur in Ter Apel keihard aan te pakken. Ik vrees dat burgers zelf ook maar maatregelen moeten gaan treffen omdat de overheid niet meer bij machte is burgers te beschermen tegen het asieltuig. De volgende stap opsplitsen van woningen van ouderen die te groot wonen https://decorrespondent.nl/12375/over-deze-oplossing-voor-de-woningnood-hoor-je-nooit-iemand/2545901906625-48bfddfa Nu is het een idee maar over niet al te lange tijd wordt het verplicht want we wonen te groot. Tjonge wat heeft de EU en de politiek binnen ons land zich in de nesten gewerkt ze weten door onmacht over hun eigen wanbeleid geen enkele oplossing meer terwijl deze er terdege is. Uitzetten en grenzen dicht wat dat betreft roept Wilders dit terecht al jaren. Maar de miljoenen deugmensjes zullen toch graag hun bezit opsplitsen neem ik aan. Sorry het woord statushouder komt mijn strot uit en zeer zeker de discriminatie die onze overheid toepast om al die gelukzoekers c.q. eeuwige uitkering trekkers van een woning te voorzien ze zijn nog in staat om ouderen in een tiny house te zetten of een tent als er maar ruimte komt voor alles wat binnen komt die zich ook nog eens vermenigvuldigen als konijnen. Als ik al dagelijks om me heen kijk voel ik mij vreemdeling in eigen land hoofddoekjes, kleurtjes, lange gewaden en ga zo maar door. Het blanke ras vooral in de grote steden is al flink verdreven en vele wijken een minderheid.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ravian zegt:

  Yeah, totdat de autochtone bevolking dit parasiteren zat is, moet je eens opletten wat je daarna allemaal “graties” gaat krijgen.

  Geliked door 2 people

 5. ronjaspers zegt:

  Hoezo antiblank racisme en discriminatie en landverraad.

  Geliked door 1 persoon

 6. Wim Vreeswijk zegt:

  Het wordt tijd dat die waardeloze kabinet valt !

  Geliked door 1 persoon

 7. koosv8 zegt:

  Hoelang gaat de massa dit nog pikken?
  Er zijn geen rassen problemen, maar ze worden gekweekt. Door wie…… die klootzakken dal vele decennia dit goedpraten, en de problemen onder de mat vegen.

  Like

 8. Oliedom zegt:

  Niks mis mee, als die parasieten dat huis in HUN land krijgen, dus terug met dat Tuig!

  Like

 9. BigLJohn zegt:

  Open grenzen, binnenkort 5 grote asielzoekerscentra en de boodschap dat Nederland een luilekkerland is zal weerklinken in heel Afrika en Arabie. Zegt het voort, zegt het voort; gratis een gestoffeerd huis met gratis apparaten en TV, een leuke uitkering, gratis tandarts en medische hulp, gratis advocaat, enzovoort, enzovoort. Je zou wel gek zijn om niet massaal naar Nederland te komen. Het land van gekke Henkie en Johan Cruyf.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s