“Onthutsende” podcast: stikstofprofessor legt uit hoe we gemanipuleerd worden door RIVM en politiek

(Door: “9ForNews”)

Het stikstofmodel van het RIVM klopt niet. Dat stelt professor Han Lindeboom (foto) van de Wageningen Universiteit. Hij is gepromoveerd op stikstof en richtte als D66-lid de focusgroep Stikstof op.

D66-Kamerlid Tjeerd de Groot probeerde de publicatie van de focusgroep tegen te houden en zei over zijn bevindingen: “Dat moet je niet verder vertellen, want dat is koren op de molen van Thierry Baudet.”

Toen de D66-focusgroep Stikstof het rapport op eigen houtje naar alle Kamerleden in de Commissie Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit stuurde, mochten deze niet langer de naam D66 voeren.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op “Onthutsende” podcast: stikstofprofessor legt uit hoe we gemanipuleerd worden door RIVM en politiek

 1. Ravian zegt:

  Alle beleid in het westen in het algemeen, en in Nederland in het bijzonder, is gewoon gebaseerd op “wij van WC-eend wetenschap” die enkel tot doel heeft dit beleid te ondersteunen.
  De zogenaamde “zure regen”, de “gaten in de ozon laag”, de zogenaamd door CO2 uitstoot ten gevolge van menselijke activiteiten veroorzaakte “global warming” (inmiddels omgedoopt in “climate change”, omdat het maar niet warmer wilde worden), het “stikstof probleem”, de “corona pandemie”, het zijn allemaal van leugen en bedrog aan elkaar hangende zaken die allemaal hetzelfde (angstvallig verborgen) doel hebben; het opdringen van een bepaalde politieke agenda waar democratisch geen meerderheid voor te vinden is.
  Houd eens op er in te trappen zou ik zo zeggen…

  Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Laat dat a.u.b. niet ten ore komen van onze deskundigen Jetten (afgestudeerd Bestuurskunde en Klaver einddiploma VMBO) die springen spontaan uit hun vel zeer zeker de moeder van de trillende kinderen Van der Wal. Wat een fiasco klimaatdoeleinden worden nu totaal teniet gedaan de onbenullen moeten van ellende kolencentrales op volle kracht laten draaien. Ik hoor ze nog andere landen veroordelen die nog kolencentrales in gebruik hadden het linkse zooitje spoot hier gif over en nu hoe hilarisch lang leve de CO 2 uitstoot. https://www.frontnieuws.com/europa-moet-zich-voorbereiden-op-een-volledige-stopzetting-van-de-russische-aardgasleveranties/ Wat is er verkeerd aan aardgas veel minder uitstoot dan de kolencentrales. Maar ja maak dat die ondeskundige onbenullen maar wijs uiteindelijk zijn zij de deskundigen die zichzelf behoorlijk in de voeten hebben geschoten. Helaas zijn miljoenen burgers de dupe van het stel klimaat idioten. Karma is a bitch zullen we maar zeggen.

  Like

 3. Wim Vreeswijk zegt:

  Nederland is uitgeleverd aan zwendelaars, alleen hebben vele volksstammen het nog steeds niet door.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s