Dit zijn de financiers van het onderzoek waaruit zou blijken dat “corona-vaccins 20 miljoen levens hebben gered”

(Door: Robin de Boer)

In het eerste jaar dat corona-prikken werden gezet, hebben de vaccins wereldwijd het leven van 20 miljoen mensen gered. Dat is de uitkomst van een onderzoek dat gepubliceerd is in het wetenschappelijke tijdschrift The Lancet Infectious Diseases, schrijft RTL Nieuws. Ook andere media schrijven erover.

In Europa zijn de meeste levens gered, namelijk meer dan vier miljoen, staat in het onderzoek. Data-analist Wouter Aukema wendt zich tot de redactie van RTL Nieuws en vraagt: “Is er een reden waarom u er niet bij vermeldt dat de onderzoekers betaald werden door onder andere de Bill & Melinda Gates Foundation, de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), HSBC, Gavi, the Vaccine Alliance, Moderna en de Coalition for Epidemic Preparedness?”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Dit zijn de financiers van het onderzoek waaruit zou blijken dat “corona-vaccins 20 miljoen levens hebben gered”

 1. Julia zegt:

  Vreemd dat jonge sporters dood neervallen, dat veel mensen desastreuze bijwerkingen hebben, oversterfte een keiharde realiteit is maar we hebben miljoenen levens gered. Dat nu wereldwijd een voedselschaarste dreigt we hebben miljoenen levens gered dat de in stand gehouden oorlog door het leveren van dodelijk wapentuig we hebben duizenden levens gered. De elitaire zakkenvullers hebben miljoenen levens kapot gemaakt. Wie gelooft nog in deze waanzin zij zijn juist die miljoenen levens door experimentele vaccins in gevaar hebben gebracht. Zucht we hebben miljoenen levens gered.

  Like

 2. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Deze mensen hadden vroeger op school waarschijnlijk altijd een tien voor dictée.
  Handig bij het dicteren wat ze moeten schrijven. Zie hier ook de overeenkomst met het RIVM, het OMT en Hugo de Jonge (voormalig leraar basisschool). Dit is derhalve wereldwijd toegepast. Toeval…?

  Geliked door 1 persoon

 3. Boike zegt:

  De hele corona plandemie was gebaseerd op leugens en bedrog. De verplichte vaccinaties was gebaseerd op leugens en bedrog. De verzwegen bijwerkingen van de prikken was gebaseerd op leugens en bedrog. De verzwegen slachtoffers van de prikken waren gebasserd op leugens en bedrog. De hele propaganda voor de locl down was gebaseerd op was gebaseerd op leugens en bedrog. En als je dan een onderzoek gaat doen naar de resultaten van al die onnodige prikken, dan moet de waarheid natuurlijk niet naar buiten komen. Nee, dat is niet de bedoeling. Dus gaan ze nog meer liegen en bedriegen. En dat los je dus op, door degenen, die alle leugens hadden bedacht en er heel veel geld aan hebben verdiend, het onderzoek te laten financieren. Een typisch gevalletje van, de slager, die zijn eigen vlees keurt. En alle slapende Wokes in de hele wereld stinken er weer met open ogen in. En dat hele spelletje van schatrijk worden met leugens en bedrog is ze zo goed bevallen, dat ze het nog een keertje gaan proberen. Daarom hebben ze nu de apenpokken bedacht. Je zou al die duivelse schurken toch maar wat graag een ontiegelijke schop onder hun jeweetwel willen geven.

  Like

 4. saddy zegt:

  Wist ik niet en weet ook niet of het hier al gebracht is:

  EL Mundo e.a. brengen het nieuws (?) dat in spanje 2200 “”elites and celebreties”” een paar duizend euro betaalden om ipv de proefprik een zoutoplossing geinjecteerd te krijgen. En aldus een groen vinkje.

  Mooie onderzoeksgroep dus om eens te kijken hoeveel minder bijwerkingen cq sterfte deze groep heeft tov het klootjesvolk.

  Geliked door 1 persoon

 5. bobzelf zegt:

  DUS ??

  WIJ VAN WC EEND ………… WHAHAHAHAHAHAHAHAA

  SLAGER KEURT ZIJN EIGEN VLEES ………..

  EN DE MENIGTE. …… ONZE HERSENDODEN ZULLEN DIT BEAMEN ..

  TERWIJL ZE MET HARTKLACHTEN EN EEN LONG EMBOLIE IN HET ZIEKENHUIS LIGGEN .

  IK HAD . IK HERHAAL IK HAD OOK ZO’N VRIEND

  DIE 3 WEKEN TEGEN DE DOOD VOCHT. NA ZIJN 2 PRIKKEN EN ZIJN BOOSTER

  IK SNAPTE ER NIKS VAN . DE DOKTOREN IN HET DIJKZICHT ZIEKENHUIS IN ROTTERDAM

  HADDEN HEM DAT VERTELD ..DE VACCINS HADDEN HEM GERED

  WHAHAHAHAHAHAHAHAHA

  WHAHAHAHAHAHAHA
  WHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

  OOM HET WAS MIJN VRIEND . WAT EEN ZELDZAME KLOOTZAK

  Geliked door 2 people

 6. Léon van Duren zegt:

  Dit bericht mag absoluut niet geopenbaard worden ,want anders komen de pharma maffia vaccinazi’s in zeer grote financiële problemen!!

  Japanse artsen waarschuwen de bevolking!!

  https://www.frontnieuws.com/verschrikkelijke-waarheden-over-de-covid-19-prik-komen-aan-het-licht-japanse-artsen-waarschuwen-de-bevolking/

  Dit bericht mag niet doorverteld worden aan de schaamteloze nietsontziende recidiverende pharma maffia psychopaat Mark R., en z’n zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde pharma maffia vaccinazi’s!! Wereldwijd willen de overheden de leugens omtrent het terroristische COVID-19 stappenplan als een waarheid overeind houden!!

  Psalm 94:20-21 : Wat hebt GIJ gemeen met de zetel van het verderf, die onder schijn van recht onheil sticht, zij maken jacht op de rechtvaardige en onschuldig bloed verklaren zij schuldig!!

  GIJ = GOD = DE SCHEPPER van hemel en aarde!!!Zetels van het verderf zijn o.a: Het kabinet van de schaamteloze nietsontziende recidiverende psychopaat Mark R .,De WHO., Het RIVM, Het OMT
  De Europese commissie onder leiding van horror dokter Ursula von der L.,en haar pharma maffia companen,Het duivelse Vaticaan,De VN = United Nonsens,enz………

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen ,JEZUS leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

 7. R Thomasson zegt:

  Wat kan men van een zender als RTL Nieuws verwachten? En vooral van RTL4? RTL zenders zijn gemaakt door debielen, voor debielen. Zij verwachten niet van hun hersenloze kijkersschaar dat zij vragen zouden stellen over de financiers van dit onderzoek. Het is niet vreemd dat de aandacht wordt vooral geschonken aan de Europeanen (de meeste “gered’!). Bill Gates en de WHO targetten juist hen. Hun einddoel is ZOVEEL MOGELIJK dode Europeanen; selectieve genocide en omvolking. Hij is – naast George Soros – een van de grootste financiers van de Kalergi-Plan. Hij gebruikt de slagzin van Mient Jan Faber (m.b.t. kernwapens): Alle blanken de wereld uit, te beginnen met de oude, zwakke en zieke Europeanen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Léon van Duren zegt:

  Massamoordenaars als Anthony F,Bill G, Mark R, en al hun geïnstitutionaliseerde pharma maffia veelplegers moeten voor een onafhankelijk Neurenberg 2,0 tribunaal berecht gaan worden!!

  Over simpele feiten gesproken!!
  https://davidicke.com/2022/06/25/mass-murdering-liar-fauci-says-his-own-experience-with-covid-is-a-great-reason-to-get-vaccinated-this-man-is-a-psychopath-of-such-extreme-it-beggars-belief/

  Feiten en nog eens feiten!!! Leugens werden gevolgd door leugens!! RIVM= reinste intimidatie van mensen!!!Stop het van overheidswege georganiseerde terroristische destabiliseren van Nederland met behulp van pharma maffia vaccinazi’s!!!!
  https://stichtingvaccinvrij.nl/player-embed/id/43406/

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

 9. Léon van Duren zegt:

  https://commonsensetv.nl/rothschild-patent-op-sars-cov-19-testkit-van-2015/

  Wanneer wordt de van overheidswege georganiseerde geïnstitutionaliseerde terroristische pharma maffia en hun zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde pharma maffia veelplegers nu eens eindelijk gestopt met het plegen van wereldwijde misdaden tegen de menselijkheid ??

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

 10. ronjaspers zegt:

  Wereldwijd zijn miljoenen mensen gestorven door de corona vaccinazi,s,en vele miljoenen hebben ernstig lichamelijk en neurologisch letsel opgelopen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s