Grootscheepse fraude? Hoe de overheid knoeit met data die gebruikt worden om emissies te berekenen

(Door: Robin de Boer)

Data-analist Wouter Aukema heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar stikstofdata en emissiedata van het RIVM. In de Wob-documenten komen wij ook diertellingen tegen van rundveebedrijven, zei hij voor de camera van Blckbx.tv.

Aukema besloot steekproeven te doen in Vlagtwedde. Er was bijvoorbeeld een boer die staat aangeslagen voor 600 koeien, volgens de data van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Dat zijn de officiële data die gebruikt worden om emissies te berekenen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Grootscheepse fraude? Hoe de overheid knoeit met data die gebruikt worden om emissies te berekenen

 1. Fran zegt:

  Overal waar de handlangers en clowns van het WEF of de WHO bij betrokken zijn, sterft het van de FRAUDE

  Geliked door 1 persoon

 2. Léon van Duren zegt:

  RIVM=reinste intimidatie van mensen!! RIVM= bij wet goedgekeurde maffia!!Leugens werden gevolgd door leugens ook door dit totaal verdorven instituut!!

  Like

  • hannah zegt:

   Toen ik als 80 jarig risicogeval me toch maar liet vaccineren vroeg men of de huisarts en het RIVM dit mochten weten. De huisarts was geen probleem maar ik vond het RIVM niet nodig. Daarna vroeg ik een q-code aan omdat ik graag mijn familie in Duitsland wilde bezoeken. Helaas geen q-code omdat ik niet geregistreerd was bij het RIVM. Hoezo controle ?

   Like

 3. Andre zegt:

  Je verwacht het niet van het RIVM Jaap van Dissel. Cojona was het ook hoi Mark…hoi Jaap. ja joh tuurlijk en regelen we! Zoals het avond klokje bij Jaap thuis tikt tikt het nergens. Alweer kasssssaaa voor Jaap van Dissel.

  Like

 4. Oliedom zegt:

  Hoe men het ook wendt of keert, deze psychopaat en co. Zijn bezig om de Nederlanders kapot te maken ten behoeve van dat Groot Reich EU. BAH, Bastaarden!!!

  Like

 5. karton zegt:

  Een boer met 600 koeien ? Het blijken bij natelling 170 koeien te zijn ……….foutje, bedankt ! Fransje Timmermans heeft ze vast geteld terwijl hij weer eens straalbezopen was.

  Geliked door 2 people

 6. jungleelephant zegt:

  Waar knoeit de Roverheid niet mee?

  Geliked door 2 people

 7. Julia zegt:

  De slopers doen hun best om Nederland geheel aan de hongerstaaf en ondergang door helpen en alle sectoren de nek om te draaien. Nu ook de luchtvaart miljarden aan belastinggeld is gestoken voor het redden van de KLM. https://www.telegraaf.nl/video/717490564/schiphol-op-dieet-gezet-daar-lachen-ze-zich-rot-om-dit-besluit Het gaat niet om de stikstof het gaat om het slopen van ons land in opdracht van het WEF. Wel toevallig dat nu ook op airport Eindhoven lange rijen staan en chaos is op de luchthaven van Düsseldorf. Allemaal leugens om burgers van vliegvakanties te verbannen. https://niburu.co/binnenland/17532-overheidsmol-probeert-klm-laatste-zetje-te-geven Zo gaat het ook met onze boeren slopen de veeteelt en de landbouw om het platteland vol te stampen met torens voor de toekomstige bewoners https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/tsunami-aan-asielzoekers-van-35000-gelukszoekers-in-2021-naar-een-verwachte-41500-in-2022 Over uitstoot gesproken de koeien zijn zwaar in de minderheid met de duizenden die ons gave landje binnen trekken. Trouwens liever een koe dan die uitvreters een koe brengt geld op en de asielzoekers kosten miljarden. Ook mogen de LBHT ers wel op hun tellen gaan passen zie het recent gebeurde in Oslo een terreuraanslag uit de Moslim hoek. Dan te bedenken dat gemeenten in Nederland een zooitje van dit tuig moeten gaan opvangen dus ons hele land wordt een grote criminele en terreur bende en de overheid heeft hierover totaal geen macht. Ter Apel is al jaren het voorbeed. Kortom de RIVM cijfers lap ik aan mijn laars daar klopte tijdens de corona pandemie ook niets van. Het doel is de vernietiging van Nederland om de great reset te verwezenlijken. Nog niet wakker schaapjes.

  Geliked door 1 persoon

 8. Hovawart zegt:

  Het platteland valt ook ten deel aan de Haags-Brusselse struikroverij,……..

  Geliked door 2 people

 9. saddy zegt:

  Waarom staat er een vraagteken in de titel? Is er nog onzekerheid over dit feit dan? Of is het een
  juridisch trucje om vervolging te voorkomen?

  Wat ik ook zo graag zou zien: Heb je de afgelopen weken wel eens het woord “”boeren”” in een titel zien staan zonder de toevoeging “”boos, woedend,”” etc?
  Dat framing-trucje zou vanaf nu ook bij kartel-leden gebruikt moeten worden:
  leugenaar rutte ipv premier rutte
  fraudeur van dissel ipv ……

  Enz.

  Geliked door 1 persoon

 10. ronjaspers zegt:

  Nou zeg,wat een verrassing dat de roverheid corrupt is.

  Geliked door 1 persoon

 11. Boike zegt:

  Meten is weten, maar getallen en rekenmodellen liegen en bedriegen.

  De geitenwollensok, Japie van Dissel, het rekenwonder van het RIVM, heeft nog nooit anders gedaan dan rapporten produceren, die de politieke correctheid welgevallig zijn.

  Dat instituut kost handen vol geld en we hebben er helemaal niks aan. Dus opheffen !!!

  Geliked door 1 persoon

 12. Ravian zegt:

  Het is sowieso een stierenpoep verhaal dat draait om de bescherming van door menselijke activiteit ontstane landschappen die in Nederland van nature helemaal niet thuis horen.

  Like

  • karton zegt:

   @ Ravian. Vissers hebben in de Noordzee al enkele keren mammoetbotten opgevist. Ik verwacht binnenkort wéér zo’n totaal doorgesnoven natuur-idioot die de mammoet in NL in ere wil herstellen, of de bruine beren; met de wolven is ‘t die gekken al gelukt.

   Geliked door 1 persoon

   • Ravian zegt:

    Yep, gefaciliteerd door “groen” grachtengordel crapuul dat weet dat die wolven hun eigen kinderen toch niet in hartje islammerdam uit de bakfiets komen sleuren.
    En de kinderen van andere mensen, die elke dag op het fietsje kilometers door het Veluwse bos open neer naar school moeten, daar hebben ze schijt aan.

    Geliked door 1 persoon

 13. Laat nooit een goeie crisis voorbij gaan en trek er je winst uit.
  Dit is dus het addagium van de politiek.
  Wat is er gebeurd dus???
  De politiek zorgt dat er een crisis is in dit geval stikstof met in het politieke achterhoofd dat veel grond van deboeren spotgoedkoop opgekocht kan worden (hou even belasting geld in de gaten)
  Later kan dezelfde grond voor een tienvoudige prijs door verkocht worden aan bedrijven die daar willen gaan bouwen.
  Kassa dus!!!!
  Endan kom Ik op het verhaal belasting geld, want daarmee wordt die hele oplichterij gefinancierd en nou dacht Ik niet dat belasting geld daar voor bedoeld was.
  Even een kleine verduidelijking.
  Men wilBaudet de mond snoeren omdat hij misschien wel een paar 100.000 verdient heeft welke hij niet opgegeven heeft en meer van die shit maar ondertussen hebben we het hier over vele miljarden die dus uit belasting geld onttrokken worden om het Haagse gespuis met hun vriendjes hun zakken te laten vullen, want neem van mij aan dat er nogel wat zijn in Den Haag die de nodige contacten hebben met grote project ontwikkelaars.
  Einde van het verhaal, je wordt niet alleen besodemieterd maar daarbij ook nog met open ogen bestolen.
  En de grote idioten die voor hun kijkkast ziten zagen dat het goed was.

  Geliked door 2 people

 14. BigLJohn zegt:

  Grootscheepse fraude door de overheid ? Oud nieuws, ze deden nooit anders al word het de laatste jaren steeds erger en erger. Ze laten het land en ons bewust naar de kloten gaan, eerst door die verzonnen Corona met al die belachelijke maatregelen. Vervolgens de klimaat en stikstof leugens, een exploderende massa immigratie, en het eindresultaat is een Nederland dat met zijn bevolking naar de kloten gegaan is.

  Geliked door 1 persoon

 15. Frits zegt:

  Wat gaat er in NL wel goed zonder fraude of corruptie? Wil je je land naar de verdommenis helpen: kies politici. Wil je je land opbouwen: stel vakmensen aan.

  Geliked door 1 persoon

 16. Joepiedepoepie zegt:

  Vind het genant hoe met dit edele vak dat duuzende jaren ons voedsel veiligstelt, omgegaan wordt?
  Schandalig en daarom ben ik 100 % voor behoud van het boerenbedrijf!

  Geliked door 1 persoon

 17. jungleelephant zegt:

  Ravian:Wolven vallen geen mensen aan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s