Nooit vergeten! Dit zijn de mensen die ons “wappies” noemen!…

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Nooit vergeten! Dit zijn de mensen die ons “wappies” noemen!…

 1. Frits zegt:

  Uit welke inrichting zijn die ontsnapt??

  Geliked door 2 people

 2. Andre zegt:

  Een feit is een feit en dit is een wappie feit.

  Geliked door 1 persoon

 3. Harry zegt:

  Allemaal aan de dope , zeker ?
  Bij D 66 is dat helemaal niet vreemd !
  Die krijgen gewoon hele pent- houses cadeau van oppervlakkige kennissen .
  Dat is héél ráár !
  Om dat te verwerken nam de vorige leider de nodige drugs , iedere dag .
  Wie weet wat die arme man allemaal heeft moeten doen voor die hut !
  Iets met héél veel drugs ?
  Volgens Anne Lok is dat standaard procedure bij de leider van d 66 .
  Het was onvoorstelbaar wat die vent allemaal in z’n neus stopte !
  Hij heeft geprobeerd weer een comeback te maken via de tv .
  Mislukt ?!
  In dat geval : TERECHT !
  Opdonderen met dat brok vergif !

  Like

 4. Julia zegt:

  Zo ziet men maar hoe dom miljoenen mensen zijn en de wappies in de minderheid juist de weldenkende mensen die je niet van alles wijs kunt maken. Zij zijn degenen die juist hebben getracht de domme volgzame onderdanige schapen dat experimentele vaccinaties zeer schadelijk zijn en zij waren degenen die blijven strijden voor vrijheid en tegen tirannie van het WEF tuig en gingen de straat op. Dit werd uiteraard door miljoenen schapen veroordeeld. Het is goed dat nu de keiharde waarheid meer en meer boven tafel komt https://www.ninefornews.nl/fleur-agema-woest-hoeveel-diep-schandalige-feiten-moeten-er-nog-boven-tafel-komen-voordat-iemand-aftreedt/
  https://www.frontnieuws.com/moordprikken-werken-zoals-gepland/
  https://www.ninefornews.nl/artsen-spreken-openlijk-over-vaccinatieschade-dit-is-ijzingwekkend-om-te-zien-en-tart-alle-verbeeldingskracht/
  Nu is de oorlogshitser Rutte op volle toeren om zijn opgedragen WEF agenda te realiseren zelfs onze voedselvoorziening moet er nu aan geloven. https://www.ninefornews.nl/wybren-van-haga-over-het-achterliggende-plan-dictators-beginnen-altijd-met-het-kapotmaken-van-de-boeren/
  De smeerlappen kopen goedkoop het land op om de geïmporteerde profiteurs te kunnen huisvesten en het platteland hiervoor vol stampt met mega torenhoge duiventillen. Kortom de Rutte en zijn WEF smeerlappen proberen nu het volk klein te krijgen door o.a. voedselschaarste. Hoelang duurt het nog dat miljoenen mensen nu eens wakker worden en het algehele Rutte regime omver werpen. De VVD is compleet losgeslagen van hun achterban. Rutte heeft zich omringd met politieke vriendjes en medewerkers, waardoor hij een soort Zonnekoningsgedrag vertoont, zei hij bij BNR.In Op1 zei Oplaat over de ‘stikstofcrisis’: “Dit is de grootste kul en onzin die we de afgelopen jaren hebben gehoord. We hebben absoluut geen stikstofprobleem, het is een gecreëerd probleem.” Ook de visserij is inmiddels de nek omgedraaid en vele sectoren zullen volgen.
  https://www.frontnieuws.com/bloed-aan-hun-handen-navo-wapens-doen-de-oorlog-en-de-doden-in-oekraine-toenemen/ Rutte heeft inmiddels al heel veel doden op zijn geweten dat is een feit al tijdens de corona maatregelen. Deze verrader met zijn NSB mentaliteit heeft de laatste twee jaar tweedeling gezaaid door zelfs eigen burgers uit te sluiten van het sociaal leven omdat deze mede burgers er niet waren ingestonken door zich te laten inspuiten met experimenteel gif, ouderen in eenzaamheid heeft laten sterven. Het is een gewetenloze smeerlap die land en volk heeft verraden.
  Rot op met deze politieke verraders en criminelen niet alleen de boeren moeten opstaan maar miljoenen mensen voordat ons land helemaal naar de diepte zinkt. Stuur dat tuig voorop naar het front in de Oekraïne om tegen de Russen te vechten dan weten we zeker dat we voor goed van ze af zijn.

  Geliked door 3 people

 5. Dat zijn dus dezelfde mafklappers waar wij indertijd ook op deze site hartelijk om gelachen hebben.
  Van de andere kant zijn dat ook dezelfde idioten die zich nou weer gek laten maken over stikstof milieu en CO 2
  Met andere woorden stom geboren en niks bijgeleerd,

  Geliked door 1 persoon

 6. Boike zegt:

  En daar zitten de gehypnotiseerde slapende Wokes. Die zijn nog niet droog achter de oren.

  Geliked door 1 persoon

 7. droevige mof zegt:

  Deze specialisten in angst- en dwangstoornissen zijn in Duitsland te vinden in de dure biologische voedingsketens, namelijk Naturata en Allnatura. Gemaskeerd met koffiefilters en hondensnuiten en op een absoluut veilige afstand. De jengelende kinderen die ze bij zich hebben, allemaal hoogbegaafd, zijn ook zo ingepakt dat er niets vervelends bij hen kan komen. Ze dragen graag truien in geel-blauw voor de vrede.
  Zij kunnen nauwelijks wachten op de volgende vierde vaccinatie en zijn er vast van overtuigd dat de niet-gevaccineerden spoedig zullen uitsterven en dat Oekraïne Rusland en China moreel zal verslaan.

  Geliked door 1 persoon

 8. ronjaspers zegt:

  Die mensen op de foto zijn normaal,jullie zijn niet normaal.Cynisme.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s