Waarom HAAT Rutte de Nederlanders zo?

(Door: “Angélica”)

Massa-immigratie kost honderden miljarden en de criminaliteit neemt enorm toe. Vrouwen worden zelfs overdag verkracht door negers zoals deze bijvoorbeeld en geïntimideerd door moslims (gecensureerd). Joden verlaten het land, omdat ze hun leven niet meer zeker zijn en homo’s worden weggepest. De massa-immigratie veroorzaakt woningnood en huurhuizen of koopwoningen zijn onbetaalbaar. De druk op de gezondheidszorg door immigranten, die geen cent zorgkosten hoeven te betalen maar veeleisend zijn in dingen ‘waar ze recht op hebben’, maakt de zorg voor de Nederlanders peperduur en veroorzaakt wachtlijsten en daardoor hogere sterftecijfers (maar het CBS beweert de oorzaak niet te kennen).

Vanwege ‘stikstof’ mag er niet meer worden gebouwd en worden de Nederlandse boeren, die de beste ter wereld zijn, gedwongen te stoppen of te vertrekken. Dat zal moeten worden gecompenseerd en extra uitstoot in andere landen veroorzaken, maar ook de wereldwijde voedseltekorten doen toenemen waardoor er nog meer mensen richting Nederland zullen willen emigreren. Als de Nederlandse boeren niet genoeg produceren, zal Nederland afhankelijk worden van de landbouw en veeteelt in het buitenland en door de transportkosten zal het schaarsere voedsel extra duur worden. Bovendien werken de plannen van de overheid averechts met betrekking tot het milieu, dat in plaats van minder juist meer belast zal worden, want stikstof en koolzuurgas stoppen niet bij de grens. Maar het kabinet kent de cijfers en de feiten. Het gaat dan ook niet om stikstof, maar om kostbare bouwgrond te kunnen onteigenen voor het bouwen van woningen voor immigranten.

Door bewust aan te sturen op verdere escalatie in het conflict met Rusland zal er een economische recessie volgen die zijn weerga niet kent. Schaarste zal de productie stilleggen en massawerkloosheid veroorzaken. Dat besef begint al een beetje door te dringen in Duitsland. Meer uitkeringen en minder belastinginkomsten veroorzaken een neerwaartse spiraal, waardoor de effecten nog veel ernstiger zullen zijn. Bovendien wil Nederland veel meer geld uitgeven aan defensie, maar het zal de belastingbetaler zijn die dat moet opbrengen.

Energie is schaars en daarom duur. Het openbaar vervoer in Nederland is slecht. Door de agressie in de treinen lukt het de NS niet om aan personeel te komen en vallen er treinen uit. Vrouwelijke passagiers worden aangerand. Nederlanders kunnen alleen naar hun werk als ze er vlakbij wonen of ze moeten met de auto, maar benzine is al onbetaalbaar en als klap op de vuurpijl wil het kabinet ook nog eens elke kilometer die mensen rijden extra gaan belasten door rekeningrijden in te voeren.

Elke beslissing die Rutte neemt, werkt negatief uit voor de Nederlanders die al de pinautomaat van de EU zijn… En bedenk daarbij het volgende: één keer is toeval, twee keer is verdacht, maar elke keer weer is opzet! 

Door:
“Angélica”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Waarom HAAT Rutte de Nederlanders zo?

 1. Dick zegt:

  Wanneer Ruttes neus ontploft, en dat duurt niet lang meer, zal hij een enorme hazelip overhouden.
  Al lispelend zal hij een file van rechters bestuurders enz enz aanvoeren op het pad naar lollipop eiland, waar chantage begon dmv tapes, langs Brussel om alle in hun blote kont het eiland af te jagen alwaar zij al spartelend verzuipen.
  Dit scenario kan wat afwijken maar verzuipen in hun wandaden zullen zij.

  Like

 2. Julia zegt:

  Omdat hij heel goed weet dat hij inmiddels door heel veel Nederlanders wordt uitgekotst vanwege zijn jarenlange leugens en nu vooral vanwege zijn oorlogsverklaring tegen Rusland waardoor hij Nederland bewust de oorlog in sleurt. Dat is de reden waarom ik Rutte haat die inmiddels al heel veel bloed aan zijn handen heeft, miljoenen mensen inmiddels de armoede al in heeft gesleurd, onterecht kinderen uit huis heeft geplaatst vanwege het schandaal de toeslagenaffaire, moordwapens levert aan een corrupt land de Oekraïne dat vele burgers nodeloos de dood kost en een uitgeput leger als kanonnenvoer wordt gebruikt, de zorg dermate heeft kapot bezuinigd zodat er mensen vroegtijdig sterven door uitgestelde zorg, ouderen in eenzaamheid heeft laten sterven en de grootste lafaard is die er in Nederland rond loopt door elke verantwoordelijkheid van zich af te schuiven en alle chaos door Rutte gecreëerd over de schutting dondert. De gewetenloze verrader doet er nu alles aan om onze gehele voedselsector o.a. boeren, landbouw en visserij om zeep te helpen en zoveel mogelijk vrijheden te ontnemen o.a. het OV is al deels kapot bezuinigd, bewust gecreëerde chaos op luchthavens om vliegreizen te beperken, auto rijden onbetaalbaar te maken om zoveel mogelijk auto’s van de weg te krijgen. De VVD heeft zelfs al de plannen klaar om in 2030 kilometerheffing door te voeren waar zelfs kilometers gereden in het buitenland worden berekent zodat indien nog mogelijk zelfs een vakantie met de auto onbetaalbaar wordt voor het gewone volk. Kortom Rutte heeft de klas van Klaus Schwab zeer goed doorlopen en is totaal geïndoctrineerd door het smerige WEF plan dat zelfs langs het krankzinnige af gaat. Daarom haat hij Nederland en zal er alles aan doen samen met Kaag Nederland totaal naar de ondergang te helpen om straks een baantje te scoren bij het WEF.

  Like

 3. oliedom zegt:

  Deze Pinokkio Psychopaat Tsaar de Vierde dient voorgoed te worden opgesloten.

  Like

 4. bobzelf zegt:

  jij ma mijn vriendin blijven ..
  diepe buiging , iedereen om de oren geslagen
  met zo’n klein stukkie geweldige proza

  dank je wel, diepe buiging .weer hoed af

  en staande ovatie

  oom bobobobobobobobobobobobob

  Like

  • Angélica zegt:

   De volgende link ontving ik van een kennis uit NL: https://www.youtube.com/watch?v=___ZD-DzF_8
   Ze is weliswaar kritisch over Poetin maar durft dingen te zeggen, waar anderen voor terugdeinzen. Inmiddels heeft ze politiebescherming nodig en wellicht gaat ze daarom niet vol op het orgel, zoals ik dat van u gewend ben. (Maar dan was het interview zeker niet geplaatst) 😉
   Ze probeert dingen te nuanceren en mensen aan het denken te zetten. Op dit moment is alles wat met Rusland te maken heeft hels en Oekraïne het paradijs. Oekraïne en Rusland zijn met elkaar verbonden zoals Servië met Kosovo. Alleen toen daar veel islamitische Albanezen kwamen wonen, moesten van de EU en de VS de Serven wijken. Voor de Serven is Kosovo ‘hun bakermat’ en voor de Russen is dat Kiev. De oorlog is geënsceneerd om Rusland te kleineren en veel westerse leiders hebben boze plannen met de wereld. Ik ben altijd tegen de NAVO uitbreiding geweest en de nieuwe Koude Oorlog die daardoor met opzet is begonnen, vind ik verschrikkelijk. De Russische cultuur is Europees en Rusland hoort bij Europa, niet bij China. Overigens: Chinezen vinden Russen een minderwaardig volk en misbruiken de huidige situatie. Ik heb meermaals met ze te maken en hoewel ze bepaald niet ‘open’ zijn, zijn ze dat tegen mij verrassend vaak wel geweest. Ook voor hen geldt: ze zijn slechts gemanipuleerd door een verschrikkelijk corrupte regering. China lijkt qua inrichting en doelstellingen nog het meest op een mierennest: uiterst kil, functioneel en bedoeld om de wereld te domineren. China heeft veel geduld want Chinezen leren van de wereldgeschiedenis. Ze bewapenen zich nu tot de tanden toe maar wachten op het juiste moment voordat ze toeslaan. Daarin zijn ze gewiekster dan Napoleon, Hitler of de Japanse regering vlak voor WO II.

   Like

   • bobzelf zegt:

    GAAF GOED STUK , 99.9 % DUIDELIJK EN WAARHEID

    ALLEEN HOOR IK EVEN GEORGIE VOORBIJ KOMEN WHAHAHAHAHAHAA

    DE RUSSEN VIELEN BINNEN .??????..

    ALS JE 1500 RUSSEN VERGETEN BENT .. DIE DE STRONT EVEN KWAMEN OPLOSSEN

    NIET IN GEORGIE!!!!!
    Vlak voor middernacht werden Zuid-Osseetse stellingen aangevallen met artillerie. In de vroege uren van 8 augustus startte het Georgische grondoffensief bij Tschinvali, de hoofdstad van de regio.!!!!!!!

    MARR NATUURLIJK LOSTE DE RUSSEN DIT GELUL GELIJK OP WHAHAHAHA

    .EN ONZE SCHUINSMARCHEERDER, OP IEDERE LIJST VOOR GEZOCHTE BANDIETEN TER WERELD, KOMT BINNEN VALLEN
    DAN KRIJG JE ONGENADIG OP JE KLOTEN

    OF JE NOU NAPPIE HEET OF OOM ADOLF ??

    DANK JE WEL VOOR JE WELDIGE STUK MEISSIE

    DIKK HUG OOM BOBOBOBOBOBOB

    Like

 5. Dolf van de Klundert zegt:

  Hij haat de Nederlanders omdat hij zich zelf haat.
  Een soort invers narcisme by proxy.
  Hij haat de anderen omdat HIJ niet uit de kast durft te komen. Hij huivert bij de mogelijke reacties van anderen. En dat neemt hij anderen kwalijk.
  Maar ondertussen met zijn homo vriendjes sensation White bezoeken of Gordon uitnodigen in het torentje. Zodat het torentje van Gordon in hem zit.

  Like

 6. Rensk. zegt:

  Dagelijks kwat deze Overheid de Nederlander in het gezicht. De JOnge die statushouders voor de werkende Nederlander wil laten voorgaan wat huizen betreft. En dan moet je nog geloven dat deze Overheid het goed voor heeft met de burgers? Boeren onteigenen. Toeslagenaffiarre. Deze mensen in Den Haag kunnen niets doen niets en zullen ook nooit iets kunnen of doen. Enkel het salaris wat ze NIET verdienen innen. Dat kunnen ze wel en een grote mond hebben zoals Atje Kuiken om maar een voorbeeld te noemen. Mevrouw de dictator. Wat een onsympathiek persoon is ook zij. Er zit 0 wijsheid in deze mensen en maken meer kapot dan dat ze ook maar iets opbouwen

  Like

 7. Yvonne zegt:

  iedereen die ik spreek is het spuugzat, de immigratie, huizen te kort, boodschappen steeds duurder, de boeren steken wel hun nek uit, en de burger haalt zijn schouders op en doet verder niets
  waarom heer Rutte ons land verziekt? Ach hij likt de hielen van die rijke stinkerd Schwab, hij doet wat hem door die lui wordt opgedragen, ik krijg of beter gezegd heb inmiddels een rot hekel aan dit land, maar waar kunnen wij heen, het is overal een zooitje geworden

  Geliked door 1 persoon

 8. Hovawart zegt:

  Rutte heeft chronisch last van ambitie…….blinde ambitie.. oftewel “Blind Ambition”, stekeblind en horende doof………verblind door toekomstige erebaantjes.
  Het kabinet heeft kennelijk zoveel schijt aan de Nederlandse bevolking dat ze stront tekort komen ,…maar dat kan zomaar veranderen…..ik heb nog wel wat adressen.

  Like

 9. Ravian zegt:

  Omdat het een psychopaat is.
  Rutte is een kwaadaardig gezwel in ons landelijk bestuur…

  Geliked door 1 persoon

 10. pepo Copyright zegt:

  Omdat hij vroeger het meest gepeste ventje op school was.

  Like

 11. ronjaspers zegt:

  Die rutte is lid van de satanische globalistische elite,deze satanisten willen de aarde voor zichzelf alleen hebben.Daarvoor hebben de satanisten het NWO plan/agenda (great reset) uitgevonden,hiervoor moet 90% van de mensheid uitgemoord worden.De overige 10% dient als slaven voor de satanische globalistische elite.Daarom haat rutte en die andere NWO satanisten de mensheid.

  Like

 12. Edwin Vissers zegt:

  https://mail.google.com/mail/u/0?ui=2&ik=620140fbdd&attid=0.1&permmsgid=msg-a:r614986007332329813&th=17dea781ba0e64c1&view=fimg&fur=ip&sz=s0-l75-ft&attbid=ANGjdJ9YajcpIxowUg_UcXRAeKd07sqfHWVs03g9101c0aYzxsMPNHQWKHrPlnq5TFOLLdCLpbA3Fj-0C9HbX2c9wvcn__W_FFtGM25Bqmy6TPKxvCXz4d8no6DFsyA&disp=emb&realattid=ii_kxjtr8sz0

  ZIEN JULLIE DE PANDA BEER ?

  And boom! The veil fell off. This innocent little angel and his/her eyes is the confirmation. There are people to do this to children and not only. These kids are first sodomized, beaten, tortured before given black eyes only to form a panda face that for any evil reason is interesting to them when their eyes are black and the rest of their face is covered with their disgusting white substance.

  https://mail.google.com/mail/u/0?ui=2&ik=620140fbdd&attid=0.2&permmsgid=msg-a:r614986007332329813&th=17dea781ba0e64c1&view=fimg&fur=ip&sz=s0-l75-ft&attbid=ANGjdJ_Og2C0UGONQf3E3UpM2U_K5DsW5p8DZUd7H4MOJit4NrqUpi6lmNvFkVoyUIPr6V-Rvct3vigwx0cHalc30slphlQ8BngK2nj4fSVlEr7T60XSulLdEmpkN7U&disp=emb&realattid=ii_kxjty0w61

  Like

 13. Irene zegt:

  Het hele verhaal klopt, treinen rijden bv soms niet met vermelding dat er te weinig personeel is maar waarom haar Rutte de Nederlanders nou?
  Waarom krijg ik geen a-status/huis?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s