Aan Gery Veldhuis

(Door: Jan Dijkgraaf)

Meneer Veldhuis,

Vindt u ook dat een hoofdcommissaris van politie die hetzelfde pak draagt als een wijkagent maar weinig gezag uitstraalt? Vindt u ook dat iemand die tijdens een interview als een konijn in de koplampen van een naderende auto kijkt weinig krachtdadig overkomt? Vindt u ook dat sommige mannen naarmate ze ouder worden steeds meer op vrouwen gaan lijken, net als baasjes op hun honden?

Ach, eerlijk gezegd boeit het me niet of u dat ook vindt. Wat me wel boeit is wat u tegen Wietske Koen en Jan Ligthart van de Leeuwarder Courant zei en wat (zo gaat dat tegenwoordig in krantenland) werd doorgeplaatst in De Telegraaf.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Aan Gery Veldhuis

 1. karton zegt:

  Die Gery Veldhuis lijkt inderdaad op een mevrouw, daar is op zich niks mis mee, maar voor een “gezagsdrager” wél. Hij was vroeger misschien een mevrouw en is nu halverwege de verbouwing óf was eerder een mevrouw en is onderweg naar meneer. Je weet maar nooit met zg politieagenten. Maar noem je zo’n figuur nu een “lulletje rozenwater” óf een “kutje koffieprut” ? Maar als politiemens stelt ‘t niet veel voor. Ik vrees dat dergelijke nietszeggende mensjes ná de komende politie-reorganisatie boven komen drijven als gróte leider : 100% beïnvloedbaar door van-boven-af. “Ja meneer, nee meneer, jazeker meneer !” Watjes zijn ‘t.

  Like

 2. Julia zegt:

  Gezag wat een hard gelach er gaat toch helemaal niets uit van die onnozele halzen in de geel/zwarte gestreepte speelgoed pakjes. De intent trieste vertoning is toch om te huilen alsmede het korps dat hoofdzakelijk bestaat uit meisjes met paardenstaartjes en jongetjes met tattoo en oorbel. Het trieste is dat dit soort onnozele halzen over een vuurwapen beschikken een speelgoed pistooltje past hier beter bij dan zij ook geen gevaar voor de samenleving.

  Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  Ik herinner mij nog wel wat gelukkig ontbreekt mij niet zoals bij Rutte en werkt mijn geheugen nog uitstekend. Destijds ontbrak het al bij de politie toen al aan schietvaardigheden toen wonnen bewakers van de Nationale Bank van Nederland het al tijdens schiet wedstrijden tussen politie en bewakers.

  Like

 4. saddy zegt:

  : “Ik vind dat iemand van die leeftijd daar op dat tijdstip niet thuishoort met een trekker voor dergelijke doeleinden. Daar ’s avonds een baal hooi mee ophalen is prima. Maar je moet er niet mee gaan demonstreren.”

  Oftewel:

  Ik vind dat meisjes van die leeftijd ’s avonds thuis moeten zitten. Overdag de straat op is prima. Maar je moet er geen verkrachting mee uitlokken.

  Like

 5. karton zegt:

  Vergissing mijnerzijds !!
  Vroeger een mevrouw en nu halverwege de verbouwwing enz. óf was eerder een meneer en is onderweg mevrouw, enz.

  Like

 6. Hovawart zegt:

  Een democratie waarin de overheid en veiligheidsdiensten de grootste vijanden van het volk zijn is een politiestaat…en worden gekenmerkt door totalitarisme en een sterke sociale controle.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s