VIDEO Ab Gietelink: Meneer Rutte, stop wapens en sancties! Tijd voor opsplitsing van Oekraïne!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Konkie”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO Ab Gietelink: Meneer Rutte, stop wapens en sancties! Tijd voor opsplitsing van Oekraïne!

 1. Wim Vreeswijk zegt:

  Je moet in ieder gevallen beginnen met die sancties stopzetten. Je zou hooguit officieus wat overtollige wapens kunnen leveren en dat is het dan ook wel.

  Like

 2. Blaffertje zegt:

  HET IS NIET ONZE OORLOG PINOKKIO 🤬

  Geliked door 2 people

 3. Blaffertje zegt:

  Er word vaak geroepen dat Rusland Oekraïene wil hebben vanwege het graan, nou ik wil ze dan graag even vertellen dat Rusland dat echt niet nodig heeft.
  Rusland heeft ook geen grondstoffen of wapens nodig want ook dat heeft het zelf genoeg, de wapens zijn 100x beter en geavanceerder dan wat wij hebben, wij, de tandeloze leeuwen die alleen maar kunnen brullen.
  Maar het gaat niet Rusland om het graan en grondstoffen, Europa is afhankelijk van die graanschuur en grondstoffen van de Oekraïeners.

  Geliked door 1 persoon

 4. Hovawart zegt:

  Waarom worden de meestvoordehandliggende oplossingen en ideeën al jarenlang volhardend genegeerd door ons kabinet van onvermogen, omdat het niet HUN oplossingen en ideeën zijn,…….en tegen al hun plannetjes en opdrachten ingaan.

  Geliked door 2 people

 5. bobzelf zegt:

  goed plan effe wachten tot oom vlady helemaal klaar is

  8 jaar hadden jullie geen haast . dus neem een bakkie pleur en een kano

  SNAPPIE KLOOTVIOLEN

  Geliked door 1 persoon

 6. delamontagne zegt:

  CANCEL CULTURE: “Alles wat Russisch is moet verdwijnen”!


  ( Als ik Russisch hoor praten, trek ik m’n revolver )

  Zelensgomby is een verward hondsdolle schoothondje die denkt dat hij het middelpunt van de wereld is.
  DOM, ongeschoold, primitief,
  Houdt van belachelijke vermommingen zoals de Fr. President Macronesqu.
  Gevormd door de “cancelculture, deze virtuoos op de piano heeft bevolen dat alle getuigenissen van de Russische cultuur sinds de tijd van de Tsaren, moet worden verwijdert uit het Ukraïnse publieke domein.
  Standbeelden, boeken, tableaux, muziek, films alles moet op de vuilnishoop.

  NIETS MAG HERINNERT WORDEN AAN DE GRANDEUR RUSSISCH……..

  De meesterwerken uit het verleden beledigen zijn krijgers in konijnenvel.
  Het is daarom nodig om [ Pushkin, een tijd verbannen in Oekraïne en dood in 1837 ], te laten boeten voor de afranselingen die de Ukronazi’s vandaag ondergaan.
  In Chernihiv, Mykolayiv, Mukachevo, Zabolotiv, Ouzhhorod worden de beelden van de “vijand Poesjkin” van de sokkel gehaald of onthoofd en daarna naar de schroothoop.
  Net zoals met die van Stalin zijn gebeurd.
  Als je deze 2 vergelijkt, Zelensky en Stalin, allebei weerspiegelen ze een psychische stoornis…
  De autoriteiten hebben bevel gekregen en gegeven om “Alles dat Russisch is, te vernietigen”.

  De burgemeester van Odessa begrijpt wat er aan de hand is en betreurt de afwijzing van alles wat Russisch is.
  Hij weigerde Poesjkinstraat een andere naam te geven.
  Maar overal elders rennen de “bovengestelden” aan het hoofd van bendes hooligans.
  En dit zijn dan de toonbeelden en uitdragers van de cultuur, zoals men wel weet.
  De hoofden van openbare, school- en universiteitsbibliotheken worden door de regering “uitgenodigd” [ opdracht gegeven ! ], om Fedor Dostojevski, Leo Tolstoj, Ivan Toergenjev, wiens werken deel uitmaken van het werelderfgoed van de literatuur,van hun boekenplanken weg te halen.
  Het Ukraïnse Parlement heeft 19 Juni j.l een Wet aangenomen die de invoer en verkoop van boeken gedrukt in Rusland, verbiedt.
  Maar voor Nicolas Gogol aarzelen de Ukraïne-Nazies, omdat hij een dubbele nationaliteit had.
  MAAR O.K., ……..Stel je nu eens voor dat wij in Frankrijk als wraak voor WWII tegen Adolf H en zijn tegenwoordige kloon in rokje, besluiten alle Duitse auteurs te verbranden van Kant tot Goethe en van Schiller tot Nietzsche.
  EN DAT HET VERBODEN IS om Bach, Händel, Beethoven, Wagner..etc, etc te beluisteren.
  Wat zouden onze Europese Bobo’s in Bruxelles, die grote liefhebbers van de diversiteit, de voorvechters van de versmelting van culturen en bezweerders van nationalistische neigingen hiervan dan zeggen? ? ? ?

  Geliked door 3 people

  • Blaffertje zegt:

   @delamontagne.
   “DOM, ongeschoold, primitief”
   Prachtige omschrijving van het niveau van de Oekraïner, alleen corrupt ontbreekt nog.

   Like

 7. Léon van Duren zegt:

  De pharma maffia oorlogsmisdadiger,de psychopaat Mark R. houdt niet van de waarheid!!
  Deze schaamteloze nietsontziende recidiverende pharma maffia psychopaat Mark R. zal waarschijnlijk tijdens zijn leven nooit zijn criminele handelingen toegeven!!

  Like

 8. Léon van Duren zegt:

  Het betoog van de Nederlandse pharma maffia psychopaat Mark R.is luchtfietserij van het stomste soort!!Onze oorlog is het om geïnstitutionaliseerde criminele psychopaten zoals Mark R.,en z’n zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde pharma maffia delinquenten na een gedegen onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal levenslang de gevangenis in te krijgen!!

  Like

 9. Léon van Duren zegt:

  De malloot en zeer zware oorlogsmisdadiger, de (WEF) pharma maffia delinquent en z’n zeer vele collaborerende geïnstitutionaliseerde medeplichtige pharma maffia delinquenten (hooggeplaatste ruggengraatloze immorele criminele ambtenaren bij het Openbaar Ministerie ,Justitie,en het louche ministerie van VWS ) horen op één plaats thuis,en dat is de gevangenis!!! Vanwege de ernst van de gepleegde misdaden tegen de menselijkheid moeten deze geïnstitutionaliseerde sociopatische psychopaten minimaal levenslange gevangenisstraffen krijgen!!Alleen een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal kan deze geïnstitutionaliseerde (van het terroristische COVID-19 pharma maffia coupplegers ) boevenbende met behulp van onafhankelijke wetenschappers en juristen berechten! Het debat over de afgrijselijke uitgelokte verschrikkelijke gebeurtenissen in de Oekraïne hoort niet thuis bij een club gecriminaliseerde geïnstitutionaliseerde pharma maffia veelplegers!!!Het sturen van wapens naar het corrupte verdeelde Oekraïne moet in de toekomst als één zeer zware misdaad worden behandeld!!Met opgeklopte pharma maffia leugens win je nooit een oorlog!!!Het is zeer verontrustend dat de meerderheid van de Nederlandse bevolking nog steeds niet door heeft hoe de schaamteloze nietsontziende recidiverende sociopatische psychopaat
  Mark R. met behulp van z’n zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde trawanten de Nederlandse bevolking glashard heeft bedrogen met behulp van de medische ethiek !!Een lichtpuntje zijn in ieder geval de zeer moedige kamerleden van FvD,Nederland telt dus toch nog minimaal vijf tweede kamerleden met een onberispelijke rechte rug!!De meerderheid van de Nederlandse kamerleden tweede zijn minkukels van het allerergste soort!!

  Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt haar wel!!!

  Shalom van Léon van Duren,(een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!

  Haelen 6081CZ

  Like

 10. Léon van Duren zegt:

  Leugens werden gevolgd door leugens!!

  Gelukkig zijn er ook nog enkele goede wetenschappers die wel de waarheid aan het licht durven te brengen!Stop de van overheidswege georganiseerde censuur op de WAARHEID!!
  https://stichtingvaccinvrij.nl/blog/

  Over van overheidswege georganiseerde misinformatie gesproken:
  Stop de QR code krankzinnigheid met behulp van een illegale medische dictatuur!!

  Feiten en nog eens feiten,geen verhalen!!!
  https://stichtingvaccinvrij.nl/misinformatie/framing/nepnieuws/

  Al zijn de leugens van de geïnstitutionaliseerde criminele Big Pharma maffia nog zo snel de waarheid achterhaalt haar wel!!

  Moedige justitieambtenaren en defensie mensen kom uit uw ivoren torens van angst en ga de feiten bestuderen!!! Rechercheren is een vak apart!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

 11. Léon van Duren zegt:

  De criminele pharma maffia (WEF) despoot Mark R. en z’n zeer vele medeplichtige collaborerende (WEF) pharma maffia veelplegers moeten zo snel mogelijk achter slot en grendel worden opgesloten,in afwachting van een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal !!Ook de minachtende houding naar de boeren is een reden deze geïnstitutionaliseerde recidiverende sociopatische psychopaten zo snel mogelijk hún ministeriële verantwoordelijkheden af te nemen!! Het kan niet zo zijn dat Nederland door geïnstitutionaliseerde” criminele” gezagsdragers wordt geruïneerd!!!
  Ook de meerderheid van de tweede kamerleden zijn ruggengraatloze immorele lichtgewichten!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

 12. Léon van Duren zegt:

  https://www.frontnieuws.com/eva-vlaardingerbroek-op-amerikaanse-tv-nederlandse-boeren-staan-great-reset-plannen-in-de-weg/

  De afleidingsmanoeuvre van de verschrikkelijke Oekraïne oorlog zijn een typisch door de duivel georchestreerde misdraging,om de mensheid te ruïneren!!!De gebeurtenissen in de Oekraïne zijn te afgrijselijk voor woorden ,aangemoedigd door het zinloze sturen van zware wapens door het eveneens immorele westen!!!Mijnheer Mark R. u zult de boeken ingaan als een oorlogsmisdadiger!!!

  Mark R. Stop met uw liegen en bedriegen,geef u vrijwillig over aan justitie vanwege de door u en de uwen gepleegde misdaden tegen de menselijkheid!!!

  T.a.v: de recidiverende pharma maffia psychopaat Mark R.en z’n zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde pharma maffia veelplegers!!(Veelal hooggeplaatste gecorrumpeerde immorele ruggengraatloze ambtenaren op allerlei posities-banencarrousel!!)

  Deze oorlog is niet onze oorlog,mijn familieleden zijn door collaborerende mensen als u en de uwen vermoord te Auschwitz,nog steeds geen verontschuldigingen vernomen vanwege het nalatige wangedrag van de Nederlandse overheid in en na de tweede Wereldoorlog!! Die praatjes van u en de uwen kunt u beter achterwege laten!!!Mooie praatjes vullen geen gaatjes!!

  https://www.frontnieuws.com/eerste-azov-nazistrijders-ter-dood-veroordeeld-in-donetsk-volksrepubliek/ (Deze wangedragingen kunnen nooit gelegitimeerd worden!!)

  Shalom van Léon van Duren,(een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

 13. Julia zegt:

  Persoonlijk heb ik er geen enkele behoefte om dat gejammer van de coke snuivende corrupte clown Zelensky nog langer aan te horen en kan ik dat hoofd absoluut niet meer zien. Een leugenaar en corrupt met medewerking van de westerse leeghoofden en de onwaarheden verkondigd door de propagandazenders en de linkse MSM.Hoe komt een politicus die voorheen werkte als komiek en acteur, aan een vermogen van 705 miljoen dollar?
  Laat die corrupte bedelaar zelf zijn oorlog betalen en zijn oorlog desnoods samen met Rutte voorop aan het front tegen de Russen uitvechten.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s