Rusland: Propaganda van “niet-traditionele waarden” dient volledig verboden te worden

(Vertaling: E.J. Bron)

In Rusland is de propaganda van “niet-traditionele seksuele relaties” tegenover minderjarigen strafbaar. Het Russische parlement stelt nu voor om de wet uit te breiden. In het vervolg dient de propaganda van zulke relaties onafhankelijk van de leeftijd verboden te worden.

Vorige week had de spreker van het parlement, Vjatsjeslav Volodin, een desbetreffend initiatief ingediend. Maandag was ook de voorzitter van de commissie voor informatiepolitiek, informatietechnologieën en communicatie het idee. “Ik ondersteun het standpunt van Vjatsjeslav Volodin volledig om propaganda van niet-traditionele waarden te verbieden”, schreef Alexander Khinshtein op Telegram. De parlementariër herinnerde er aan dat het verbod op dit moment uitsluitend voor kinderen geldt. “Dat is natuurlijk duidelijk niet genoeg”, schreef hij.

Er wordt gemikt op een algeheel verbod, onafhankelijk van de leeftijd van het publiek. Bovendien stelt Khinshtein voor om de aansprakelijkheid daarvoor uit te breiden. Bovendien eist zijn commissie een nog strengere verantwoordelijkheid voor de propaganda van pedofilie evenals een verbod op “andere informatie, die niet-traditionele seksuele relaties en perversies tegenover kinderen demonstreren”. Het Russische parlement is op dit moment met vakantie. Over de desbetreffende initiatieven dient in de herfst gediscussieerd te worden.

Wie zich in Rusland in het bijzijn van minderjarigen positief over homoseksualiteit of LGBT-thema´s uitlaat, handelt illegaal. De desbetreffende wet is sinds het jaar 2013 in werking. Ze verbiedt ook het opdringen van informatie die de belangstelling in zulke betrekkingen zou kunnen wekken. Overtredingen gelden als strafbare feiten en worden bestraft met geldboetes. Buitenlanders, die niet-traditionele seksuele relaties tegenover kinderen bevorderen, kunnen het land worden uitgezet. In het jaar 2014 erkende het Constitutioneel Gerechtshof van Rusland dit verbod als legaal. Het Europees Gerechtshof voor de Rechten van de Mens sprak dit tegen: de wet zou discriminerend zijn en het recht op vrije meningsuiting schenden. In maart 2022 stapte Rusland uit de Raad van Europa en houdt zich sindsdien niet aan de beslissingen van het Europees Gerechtshof voor de Rechten van de Mens.

De Russische president zei in 2019 dat er in Rusland “een zeer gelijkmatige opvatting tegenover vertegenwoordigers van de LGBT-Community” zou heersen. Het verbod op de propaganda zou alleen ten doel hebben om de belangen van minderjarigen te beschermen. “Laten we een mens opgroeien, volwassen laten worden en daarna beslissen wie hij is. Laat u de kinderen met rust”, zei Vladimir Poetin destijds.

Bron:
rt.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Rusland: Propaganda van “niet-traditionele waarden” dient volledig verboden te worden

 1. Léon van Duren zegt:

  Homohuwelijk is een uiting van totale verdorvenheid en dient in Nederland en Europa gewoon verboden te worden!! Hoe is het mogelijk dat de pharma maffia vaccinazi’s smeerpijpen in Nederland een homofile klimaatminister hebben,een lesbische minister van defensie en een terroristenvereerster als minister van financiën!!Nederland is een gewetenloze ware vloek geworden voor de rest van wereld!!!Nederland is reeds decennia een gidsland in alles wat ondeugdelijk is!! Transgender geneuzel en de verderfelijke lgbt agenda moet niet als normaal worden gepropageerd!!!De SCHEPPER van hemel en aarde heeft dit gelegaliseerde wangedrag absoluut niet gewild!!HIJ heeft ZICHZELF geopenbaard in YESHUA HAMASHIACH (JEZUS) en keurt al deze smerige zonden af!!Ook de afgrijselijke gay prides in o.a; Israël,Nederland en andere landen zijn niet te tolereren!!Hoewel ik de islam een goddeloze religie vind hebben de meeste moslims deze zonden gelukkig ook afgewezen!! Ook de gewetenloze satanische klimaat fascistische pharma maffia (WEF)vaccinazi’s te Brussel en het onzinnige geldverslindende onzinnige waardeloze Straatsburg spelen met vuur om het homohuwelijk als normaal te beschouwen!!Ook rechterlijke instanties die hier tijd en moeite in steken om deze zonden te verdedigen zijn vervloekt in JEZUS naam!!

  Vermoedelijk heeft Rusland in de duidelijkheid naar de jeugd toe bij DE GOD van Israël (HIJ IS en blijft DE SCHEPPER van hemel en aarde) een duidelijk streepje voor !!!

  Het homohuwelijk blijft bij DE SCHEPPER van hemel en aarde altijd illegaal en is een uiting van totale verdorvenheid!!!Ook de LGBT propaganda is te walgelijk voor woorden en moet op alle scholen verboden worden!!

  Chapeau voor het duidelijke Rusland en niet te vergeten Hongarije!!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 3 people

  • Peter Rissing zegt:

   Probeer eens een eigen mening te vormen en stop met het napraten van een oud boek met verzonnen verhalen.

   Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Peter , ik kan dat religieuze gedram ook niet verdragen .
    Iedere keer popt het op als malaria ( spreek uit ervaring ) en krijgen mensen op min of meer vaste tijden zo’n aanval .
    Maar als die Léon degene is die ik vóór heb , de man van Fleur Agema en gewaardeerd kamerlid , dan heb ik hem een keer persoonlijk ontmoet .
    Dat was een zeer aangename ontmoeting . Reuze aardige man !

    Daarom heb ik ook nooit gereageerd op zijn religieus getinte uitspraken .
    Van anderen kan ik het werkelijk niet uitstáán !
    Zo hebben we er hier al de nodige gehad !
    Maar ze worden op den duur zó giftig , bij voortdurende tegenspraak , dat ze je dan wel kunnen vermoorden !
    Religie doét iets met je hersenen ; en het is niet veel goeds !
    Ik kan dan ook niet snappen waarom ze het gewoon niet kunnen laten rusten en menen ons er mee lastig te moeten blijven vallen .

    Like

   • @ Harry, 17 juli 2022 om 14:14.
    Je hoeft je niet meer in te houden Harry. Fleur zou het nooit haar huis delen met zo een Relie-wappie. Dus spreek vrijuit voortaan.

    Like

   • Harry zegt:

    Je hebt gelijk , Peter .
    Even gegoogled en het is duidelijk !
    De ene heet van van Duren , de ëchte heet De Jong .
    Stom van me !

    Like

 2. Ravian zegt:

  “Het Europees Gerechtshof voor de Rechten van de Mens sprak dit tegen: de wet zou discriminerend zijn en het recht op vrije meningsuiting schenden.”

  Voor “Het Europese Gerechtshof voor de Rechten van de Mens” weegt het belang van een minuscule seksueel gestoorde minderheid dus zwaarder dan de belangen van alle kinderen.
  Je zou nog gaan denken dat ze zelf onderdeel van deze seksueel gestoorde minderheid uit maken…

  ““Laten we een mens opgroeien, volwassen laten worden en daarna beslissen wie hij is. Laat u de kinderen met rust”, zei Vladimir Poetin destijds.”

  En de overgrote meerderheid is het daar roerend mee eens.
  Maar die overgrote meerderheid krijgt geen spreektijd in de media…

  Geliked door 2 people

 3. Ron zegt:

  Alleen een man en een vrouw kunnen op natuurlijke wijze een kind met elkaar maken. Aids betekent voluit : Anal Inflicted Death Sentence.

  Geliked door 1 persoon

 4. roheline1 zegt:

  Promotie van die vreemde uitingen mogen van mij ook per direct verboden worden.

  Like

 5. Harry zegt:

  Wordt het niet tijd om een stuk Noordoostpolder of zo af te heinen om al die homo’s , lesbo ‘s en ál die andere verknipte mengvormen daar gezellig bij elkaar te plaatsen .
  Mag ook ergens bij Amsterdam , daar is de meerderheid toch al geschift .
  Daar worden ze dan niet lastiggevallen door discriminatie en mensen die het allemaal niet zo best kunnen snappen , de potenrammers , of de moslims die ook allemaal niet sporen , maar wél homo’s van zeven hoog van het dak willen pleuren .
  Ze kunnen zich daar in vrede ontwikkelen en hun vormen van seks bedrijven .
  Hou ze daar binnen het hek en laat ze niet naar buiten !
  Buiten het hek alleen normale man-vrouw toestanden .
  We moeten voor de toekomst onze samenleving zuiveren van verknipte en gestoorde idioten .
  Laten we een begin maken om alle moslims terug te exporteren
  en de totaal verknipten te omheinen .
  Je moet toch érgens beginnen !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s