LOL!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Vrolijk rechts“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op LOL!

  1. Yvonne zegt:

    😀😄😉prachtig, ik heb lekker lang gedoucht vandaag krijg de kolere maar

    Geliked door 1 persoon

  2. saddy zegt:

    Van: Joost Jansen:

    “”@GerritHiemstra
    het is zo droog in Nederland dat er in 2022 meer neerslag is gevallen dan het meerjarig gemiddelde. Niet volgens deze wappie maar volgens je eigen KNMI. Misschien moet je ook deze data wat ‘homogeniseren'””

    Net als het elektriciteitsnet is het waternet ook niet berekend op al die hoofddoeken die het huis niet uit mogen en zich dus uit verveling de hele dag maar douchen en zich volvreten.

    Geliked door 2 people

    • Julia zegt:

      saddy Ik leef mijn leven en doe wat ik wil klaar. Laat ze allemaal onderdanig zijn aan de klimaathysterie en daar zelfs vlees voor uit het mondje sparen maar van mij kunnen ze op zijn zuiver Nederlands gezegd de kolere krijgen zeer zeker als ik ook nog eens duizenden euro’s meer aan energie moet betalen dan wil ik ook waar voor mijn geld en geniet dan ook volop van. Ik doe niets meer voor ons SAMEN dat heb ik afgeleerd sinds die zogenoemde schaapjes zich lieten prikken en dat deden voor ons SAMEN wat uiteraard een leugen was zij deden het om te genieten van een hapje en een drankje op het terras, een bezoek aan de bios of theater en vooral om op vakantie te kunnen maar vonden het prima dat mede burgers werden uitgesloten van het maatschappelijk leven omdat zij geen gehoor hebben gegeven aan een experimenteel vaccin en vonden het ook prima dat ouderen werden opgesloten en in eenzaamheid moesten sterven.

      Like

      • saddy zegt:

        Samen is er niet meer, dat ben ik helemaal met je eens. Maar een groepje gelijkgestemden zoeken en vinden is wel slim en handig.
        Nu nog een manier vinden om al die duizenden euro’s terug te krijgen

        Like

      • scherpschutter1943 zegt:

        Beste Saddy, die duizenden euro’s zijn alleen maar terug te krijgen door een gewapende staatsgreep te plegen en anders niet. Denk daar maar eens over na

        Like

  3. Htskday zegt:

    Watertekort..

    En dat voor een land dat grotendeels aan zee en onder de zeespiegel ligt..

    Nederland waterland.

    Waar is willem onze watermanager als je hem nodig hebt.

    Like

  4. johannes zegt:

    leugenaars komen meestal op hun eigen hakblok te liggen 🙂

    gewoon gevalletje van op het scherpst van de snede lopen te managen en als er dan maar iets gebeurt dan is leiden meteen in last , gewoon domme bezuinigingen en het laatste stuivertje uit de emmer willen schrapen (van de burger).

    kortom egocentrisch wanbeleid en er niet voor de bevolking zijn maar voor eigenbelangen, typische vvd mentaliteit

    Like

Plaats een reactie