De angst voor het ongrijpbare

(Door: Drs. E.N. Schilder)

De angst voor de zwarte man werd er in onze oude Germaanse cultuur al vroeg ingebracht. De doodenge zwart geschminkte man (Krampus) was het symbool voor het kwaad en zou u voor eeuwig meenemen naar de duisternis als u niet luisterde naar uw ouders, de dorps-wijzen of de hoofdman. Misschien moeten we daar maar weer naar terug om nog fatsoenlijk Sinterklaas te kunnen vieren. De figuur Krampus is in Nederland namelijk al veel eerder verkracht door Zwarte Piet om het voor de kinderen minder angstig en derhalve leuker te maken. In de basis goed bedoeld, maar ziet u wat er inmiddels van gekomen is… met de toenemende stroom van onwetende mensen-van-andere-kleur-met-zulke-grote-tenen-dat-u-of-u-dat-nu-wilt-of-niet-er-altijd-bovenop-staat. * Het wordt door mensen als Sylvana (Hutu-bloed?) Akwasi (Hutu-bloed?), Quincy Gario (Hutu-bloed?) en Jerry Afriyie (Hutu-bloed?) uitgebuit als blackfacing, terwijl het daar in de basis helemaal niets mee te maken heeft en ook NOOIT heeft gehad. Het behoorde VÓÓR dat bovengenoemde mensen naar Nederland kwamen, gewoon tot onze eeuwenoude cultuur.

Krampus echter was in ieder geval nog tastbaar, maar de angst voor het ongrijpbare kan mensen zowel geestelijk als lichamelijk letterlijk en figuurlijk verlammen. ‘Voorspelde’ geheimzinnige virussen, voorspelde extreme koude, voorspelde extreme hitte, de al ruim veertig jaar lang (binnen tien jaar!) voorspelde stijging van de zeespiegel, de klimaatverandering en het naar vermeend steeds extremere weer dat matiger is dan vroeger… Inmiddels weten we wat het geloof in het onzichtbare en ongrijpbare door de eeuwen heen met de mens heeft gedaan. Iedereen wordt weer bang gemaakt met hel en verdoemenis, waarbij haat en geweld nog altijd niet geschuwd worden ‘ter overtuiging’ en/of ‘het goede doel’… Zo mogen kinderen volgens de islam vanaf hun tiende jaar geslagen worden als zij niet in Allah willen geloven en vrouwen worden afgeranseld of gedood als zij zich niet willen bedekken zoals de ‘profeet’ dat 1412 jaar geleden (!) voorschreef… en derhalve doen zij dat nu allemaal op geheel vrijwillige basis… toch? En dan de vergevingsgezinde goedheid van hun echtgenoten, broers en familieleden die deze dames het geschenk (pak slaag) van Allah geven als zij niet wensen te gehoorzamen… de goedheid zelve werkelijk…! Met Allah-geïndoctrineerde mensen slachten andere mensen wereldwijd nog steeds af, omdat ze niet in Allah geloven, of maken hen tot slaaf, omdat zij als ongelovige onwaardig zouden zijn…

En exact DÌT is wat het LINKS-fascistische (!) globalisme ook met ú doet! Gelooft u niet in de klimaatverandering leugens en frauduleus verdraaide cijfers en de daarop aangepaste ‘modellen’, dan bent u een slecht mens! Gelooft u niet in de decennia lange klimaat-doem-voorspellingen (die in mijn herinnering nog NOOIT zijn uitgekomen!), dan bent u een slecht mens! Gelooft u niet in extremer weer de laatste jaren, omdat u gewoonweg GEEN ENKEL verschil ziet met vroeger, dan bent u een klimaat ontkenner! Gelooft u niet in de frauduleus verdraaide en kunstmatig vastgestelde ‘pandemie’ (de voorwaarden voor een pandemie zijn kunstmatig en opzettelijk extreem ver naar beneden ‘bijgesteld’), dan bent u een Corona-ontkenner. En gelooft u niet in de ‘oplossing’ (prikjes) daarvan, dan bent u sowieso een aso en bent u een acuut gevaar voor uw medemens! Komt u in opstand? Dan slaan ‘we’ u neer tot u niet meer opstaat en dan zetten ‘we’ op social media dat het nog veel harder en gewelddadiger had gemoeten!

Ik begrijp ze nu wel beter

Ik moet erkennen: ik begreep het niet-willen-laten-vaccineren van uw kinderen in de Bijbel-gordel óók niet. Uw kinderen NIET beschermen tegen een mogelijke verlamming of dood middels een bewezen werkend middel vind ik overigens nog steeds lastig. Echter, op basis van wat ik de laatste twee jaren heb zien gebeuren, sta ik nu wat vaccineren betreft (tegen een verkoudheidsvirus of griep – maar inmiddels vertrouw ik geen ènkel prikje meer!) aan dezelfde kant. Het is namelijk heel eenvoudig: ik word ziek of ik word het niet. En als ik ziek word, word ik door mijn eigen immuunsysteem vanzelf weer beter of ik sterf. Meer mogelijkheden zijn er niet en ik heb daar geen enkel probleem mee. Dat is de natuur! En dan nòg iets: We zijn nu ruim twee jaar verder na de eerste ‘vaccinaties’ en men wil/durft nog steeds NIET openbaar te maken wat er precies in die spuitjes zit…? Dan zal het allemaal wel heel veilig zijn… toch? Absurd dat u daar nog vraagtekens bij durft te zetten…! Vaccin-ontkenner! Ze gaan echter gewoon voor NÒG een nieuwe ronde prikjes met een geheimzinnig goedje en gelooft u maar gerust dat Ernst K. wel degelijk weet dat dit niet veilig is! Maar uiteraard doet u dat niet voor uzelf, maar voor elkaar…! Ofwel, ik vlieg voor mijn vakantie naar bijvoorbeeld Thailand of Indonesië en laat mij vaccineren voor de mensen daar of voor de andere reizigers daar…? Hou nou toch op! Het slaat  h  e  l  e  m  a  a  l  nergens op!

U ziet hoe sterk de angst is voor het onzichtbare is en hoe daarmee controle over de menen verkregen wordt: ‘god’ werd naar verluidt verzonnen door de Romeinen om de Joden onder controle te houden middels “De Romeinse samenzwering tot het uitvinden van Jezus”. Krampus (de zwarte man die niets met de negroïde medemens te maken heeft, maar alles met controle), geheimzinnige virussen, klimaatverandering (eerst extreme AFKOELING, dan zure regen, het gat in de ozonlaag en nu dan de extreme OPWARMING…) Àlles is ongrijpbaar, maar klaarblijkelijk angstaanjagend genoeg om (bijna) iedereen ermee te besmetten en zo niet, de daarmee wèl gemakkelijk beïnvloedbare mensen tegen ú op te zetten! Ofwel: de psychotische natte droom die wederom moet leiden tot totale controle. Kort samengevat: fascisme 4.0 en top met GroenLinks en D66 voorop! Blijven testen met een test die volgens de uitvinder ZÈLF helemaal niet KÀN aantonen (tenzij u echt héél erg uw best doet!) of u ziek of besmettelijk bent (laat staan dat het de OORZAAK van overlijden zou kunnen bevestigen) en u laten ‘vaccineren’ met een tot op de dag van vandaag NIET openbaar gemaakt ‘medicijn’ (waarvan ook hier de uitvinder en ontwikkelaar ZÈLF heeft gezegd dat het LEVENSGEVAARLIJK is) is ook zoiets. De mensen zijn zó bang gemaakt met die onzin dat ze dit, ondanks alle inmiddels beschikbare informatie, TÒCH blijven geloven en DOEN… uiteraard ondersteund door misdadige ministeries en ‘journalisten’! KOEKOEK!Wat me overigens erg verontrust, is het aantal mensen dat de diagnose kanker heeft gekregen de afgelopen tijd, en ik wil het nergens aan verbinden, maar ze hebben wel allemaal één overeenkomst… ze zijn namelijk ALLEMAAL ‘gevaccineerd’…

Wat ik dan weer wèl fijn vind van de huidige tijd is dat het wat-voor-gender-dan-ook-meisje-met-baard-in-roze-bikini kan boeken bij Booking.com en daardoor helemaal zichzelf kan zijn. Ik kan er niks aan doen, maar ik krijg hier serieus kotsneigingen van. Net als bij het zeikmuziekje overigens bij de ANWB-reclame waarbij de operator een of andere dombo (die klaarblijkelijk niet begrijpt dat pups ook groter worden) moet vragen of hij wel eens aan great-reset-‘private-leasing’ heeft gedacht. Want u zult niets bezitten, maar gelukkig zijn… Hoe kun je een bepaald iemand zo dom mogelijk neerzetten… en daadkrachtig behulpzaam zijn met zo’n zeiknummer als ondersteuning. Kots!De Hutu waren uitermate bloeddorstig, gewelddadig en wraakzuchtig ten aanzien van de Tutsi stam. Daartoe aangezet door opruiing middels steeds extremere radio-uitzendingen, waardoor zowel mannen, vrouwen, kinderen en baby’s op basis van hun identiteitsbewijs (Tutsi zijn) na verkrachting, de armen en benen met kapmessen werden afgeslagen en men ze eenvoudig op straat lieten doodbloeden. Ene Adolf Hitler deed hier overigens hetzelfde met de Joden, gehandicapten en zigeuners en momenteel gebeurt hier wederom door extreem Linkse-globalisme hetzelfde met elke wat-dan-ook-ontkenner of zogenaamde anti-vaxxer. Iedereen wordt tegen hen opgezet op basis van leugens en opruiing. Afrika is sowieso een voedingsbodem voor eeuwenlange etnische (stammen) conflicten en daar komt de islam (Boko Haram) dan ook nog even onderscheid bij maken. Maar laten we ze vooral allemaal hier naartoe halen ter verrijking van één Europa… waarbij er geen andere identiteit meer mag bestaan dan de Europeaan!… En de Turk, de Marokkaan, de Ghanees etc., etc.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op De angst voor het ongrijpbare

 1. Frits zegt:

  Ik ben dus een slecht mens! Een beter compliment is er niet. Hartelijk dank👍👍

  Like

  • ronjaspers zegt:

   Htskday.Dat willen de meeste mensen niet horen of zien.Die doen liever wegkijken,de kop in het zand,vingers in de oren en keihard lalalal schreeuwen,cognitieve dissonantie.Deze mensen hebben geen ruggengraat,zijn laffe angsthazen en durven de realiteit niet onder ogen te zien.

   Geliked door 1 persoon

 2. scherpschutter1943 zegt:

  Oog om oog en tand om tand. Ik ga mijn kapmes maar eens slijpen om tegenaktie te gaan voeren tegen al die indringers. Misschoen schrikken ze wel zo van mij dat ze massaal vertrekken

  Like

 3. Ina Zwaan zegt:

  Ik begrijp alles heel goed maar niemand die tot nu toe spreekt over alles rond en over corona. Laat staan de regering. Die blijft gewoon op vakantie. Het land is in crisis maar de kleuters genaamd kabinet doen niks. Dat is ook een manier. Kop in het zand politiek noemt men het ook wel eens. Ik denk dat dit crininele kabinet dit niet kan oplossen. Maar protest aantekenen mensen dat moeten jullie doen. Nu gaat het land helemaal kapot. Dat willen wij toch niet. Wordt wakker alstublieft.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s