Oorzaak volstrekt onbekend . . .

Door
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Oorzaak volstrekt onbekend . . .

 1. Wim Vreeswijk zegt:

  Iedereen zit in een ziekmakende dip, hetgeen ik me heel goed kan voorstellen met die bestuurlijke klunzen in den Haag die letterlijk alles verkeerd doen voor de burgers.

  Geliked door 1 persoon

 2. saddy zegt:

  E.N. Schilder valt duidelijk buiten de doelgroep:

  (Daniel van der Tuin en zijn kompanen zijn weer goed bezig geweest.):

  Een jaar vóór de epidemie heeft het Rijk een Denktank Desinformatie opgericht. De groep bestaat uit minimaal 35 prominente influencers. Zij mengen zich in het publieke debat op social media, televisie, in kranten en vakbladen. De deelnemers, waaronder wetenschappers en communicatie-experts, beïnvloeden het publiek over de vermeende positieve effecten van coronavaccins, in samenwerking met onder andere RIVM, CBG, GGD, Lareb, IVM, IGJ en techbedrijven zoals Facebook, Google, YouTube en Twitter. De denktank heeft een vertrouwelijk karakter. Dit blijkt uit een reconstructie met wob-documenten en andere officiële overheidsbronnen.

  Geliked door 3 people

 3. ronjaspers zegt:

  Mensen die 2 of meer vaccinazi,s gehad hebben gaan tussen de 3 en 5 jaar dood.

  Geliked door 1 persoon

 4. Olie bol zegt:

  Er word 1 ding vergeten, na 5 prikken krijgen vele last van vermoeidheid, ze zijn niet meer vooruit te branden, dan zegt de dokter u heeft bloedarmoede, uit ziekenhuis onderzoeken blijkt dat ze de ziekte acute leukemie hebben, de bloedplaatjes word in rap tempo afgebroken.

  Geliked door 1 persoon

 5. droevige mof zegt:

  Wappies en querulanten, hier kun je zien hoe vertrouwen en dankbaarheid eruit ziet:
  Medisch personeel in Noord-Korea was huilend te zien toen hun leider een toespraak
  gaf waarin hij hen feliciteerde met hun inspanningen om Covid-19 onder controle te
  krijgen en uit te roeien.
  De volgende keer dat u de Jonge, Kuipers, van Ranst en Lauterbach ziet, barst dan alstublieft collectief in tranen uit.

  Geliked door 3 people

  • Alice zegt:

   Dat doe ik al. Maar niet uit dankbaarheid.
   Maar zeg nou zelf: als je hun onverdraaglijke koppen ziet, daar krijg je toch spontaan huilbuien van. Zij zijn een regelrechte natuurramp.

   Geliked door 1 persoon

 6. Er word wel eens gesproken over de olifant in de kamer en dit is de volgende van een oneindige reeks olifanten in de kamer.
  Al deze aandoeningen en sterften hebben niks met deze prikken te maken volgens de wetenschappers maar het is al lang duidelijk dat, benoem je de zaken zoals ze echt zijn wordt je als wetenschapper gecancelt, want de ongemakkelijke waarheid vertellen is uiteraard not done.
  Daarbij zijn regereingen bezig met een soort ministeries van waarheid in te richten, waarbij je geloofd het niet maar het WEF weer een hele grote vinger in de pap heeft.
  Over olifanten gesproken trouwens.
  Ondertussen is het heel erg duidelijk geworden dat de boeren het veld moeten ruimen voor asielzoekers maar ook hier zijn weinigen die werkelijk de dingen bij naam noemen waarbij zelfs echte experts hun mond feitelijk niet open durven trekken vanwege het feit dat ze monddood gemaakt worden en binnen no time zonder baan zitten, dus politieke chantage werkt echt wel.
  We herrinneren ons nog Rob Elens die beboet werdt omdat hij Hydrocloriqine voorschreef aan zijn patienten en waardoor er geen een van zijn patienten doorverwezen hoefde te worden naar het ziekenhuis, maar wegens de corrupte regering en het nog corruptere Brussel moesten en zouden mensen aan de spuit gaan en vallen nu ook mensen met bosjes om ook al waren ze voor hun spuiten nog kerngezond.
  Olifantje in de kamer Neuh joh.
  Dan de boeren die moeten verdwijnen omdat er woonruimte moet komen voor profiteurs van heel Afrika en de uiteraard nodige moslimlanden.
  Ondertussen is het wel heel erg duidelijk geworden dat met name het COA het instrument is van Den Haag om de import van alle soorten kansloze profiteurs binnen te halen en de Nederlander met nog meer kosten op te zadelen.
  Olifantje in de kamer, Welnee.
  De lezers hier kunnen zelf nog wel enige olifanten erbij bedenken die ondertussen bij het leven zijn gaan horen en gemeengoed zijn geworden en door de leugenaars van de regering en ander soort ambtenarengajes ontkent worden.
  Trouwens las Ik in de krant dat het wijf dat zich wout mag noemen en een vrouw met een waterkanon een breuk in de schedel bezorgde niet meer met een waterkanon mag spelen maar dat het verder wel erg is dat dezelfde wouten best wel eens te voorzichtig kunnen gaan worden en zo hun leven in gevaar komt.
  Npu weet Ik niet waar zo’n woordvoerder die dat wist te vertellen zijn wijsheid vandaan heeft (zo die dat al heeft) maar me dunkt als je eens rond kijkt wat er de afgelopen twee jaar is gebeurd en waarbij de gasten van de ME zelf aangaven dat het weer tijd was omwat wappies in elkaar te beuken er toch nogal een potige olifant in de kamer rond hangt

  Geliked door 3 people

 7. delamontagne zegt:

  Een van m’n NL-kennissen die hier s’zomers in een huisje in de bossen vertoeven, waren vorig jaar hier nog geen dag of de man moest met spoed [ ambulance etc ] naar ziekenhuis.
  De afstanden zijn hier wat groter, maar hij overleefde ’t en lag ’n week in Ziekenhuis.
  Voor ze naar Fr kwamen de [ zoveelste ] prik gehad omdat je anders met je QR-code blijkbaar Fr. niet inkwam.
  Het bleek dat er ’n bloedprop in zijn [slag] aders zat.
  Nu zou je denken “zulke mensen zullen voorzichtiger zijn met al dat geprik ! !”..
  In voorjaar kreeg ik ’n “mailtje” ( na al dat Boosterer- geze.k in de Media );
  “B.n,…heb jij je BOOSTER-prik al gehad ? ? ? ? “.
  Weet niet meer wat ik er op heb geantwoord, [ je moet oppassen niet hatelijk te worden ], maar afgelopen week waren er weer met anderen en kwam ’t gesprek weer op de nieuwe gif-spuit.
  Ik liet me Negatief uit over en zei dat ik geen speldenkussen wilde zijn en of ze weleens op internet hadden gekeken naar foto’s van mensen die “bijwerkingen” hadden gekregen.
  Ze kijken je aan alsof……………….

  Geliked door 3 people

 8. Léon van Duren zegt:

  Onbegrijpelijk dat het laffe achterbakse bange,misschien wel gecorrumpeerde corrupte Openbaar Ministerie mensen als de nietsontziende schaamteloze recidiverende pharma maffia psychopaat Mark R., en z’n zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde hooggeplaatste gecorrumpeerde immorele corrupte ambtenaren nog niet preventief gedetineerd heeft in afwachting van een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!!De onbetrouwbaarste premier ooit van Nederland de pathologische leugenaar Mark R. zal waarschijnlijk geen herinnering hebben aan zijn (WEF) pharma maffia fascistische opdrachten!!

  De Canadese bevolking wordt eveneens getreiterd door de (WEF) pharma maffia psychopaat Justin T. ,ook deze gewetenloze satanische misleider moet op termijn minimaal tot de doodstraf worden veroordeeld na een onafhankelijk volkstribunaal!!

  https://childrenshealthdefense.org/defender/vaccinated-higher-risk-dying-covid-vaccine-canadian-province-manitoba/?itm_term=home

  https://childrenshealthdefense.org/defender/75-anniversary-nuremberg-code-chd-tv-livestream/?itm_term=home

  Alleen een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal kan deze zeer vele gewetenloze satanische pharma maffia vaccinazi’s berechten!!

  Er zal bij justitie toch wel één moedige dappere werknemer zijn die de gepleegde pharma maffia misdaden tegen de menselijkheid in kaart durft te brengen !!

  Stop het niet gecontroleerde COVID-19 inentingen experiment!!

  Stop het van overheidswege georganiseerde destabiliseren van Nederland!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

  • Zeg Leon, Ondertussen weten we nou wel dat volgens jou Jezus nog wel leeft maar wil je zo vriendelijk zijn om de indoctrinatie die jij je hebt laten welgevallen ons niet mee lastig te vallen.
   Je schrijft regelmatig dat je een roepende in de woestijn zou zijn maar Ik kan je garanderen dat je met dit soort nonsens toch echt roepende in de woestijn zult blijven.

   Like

 9. Léon van Duren zegt:

  T.a.v: De AIVD, Het NCTV, De MIVD, De Koninklijke Marechaussee , de nationale recherche, De Rijksrecherche, De Raad voor de rechtspraak, Het Openbaar Ministerie, Justitie,Politie en eventueel andere moedige overheidsinstanties!!

  Weest moedig kom uit uw ivoren torens van angst!Angst is een slechte raadgever!!
  Zijn de meeste huidige overheidsdienaren van de bovengenoemde instituten na deze periode gewoon een onnozel laffaard of helden vanwege het moedige rechercheren van de COVID-19 pharma maffia vaccinazi’s??

  Waarom dokters hun patiënten bedrogen hebben uit naam van een door en door corrupte gewetenloze geïnstitutionaliseerde pharma maffia overheid!! Het louche onbetrouwbare ministerie van VWS heeft zich volledig laten misbruiken door hun gecorrumpeerde (WEF) opdrachtgevers!!Momenteel is de Nederlandse rechtsstaat failliet!!De bestuurscultuur is verrot!!

  https://www.frontnieuws.com/dr-coleman-waarom-ik-doodsbang-ben-en-waarom-u-ook-doodsbang-zou-moeten-zijn/

  https://www.blckbx.tv/corona/stop-met-vaccineren-en-doe-onderzoek-roept-oostenrijkse-politieke-partij-op-na-scherpe-daling-geboortecijfers

  Stop met het van overheidswege georganiseerde en met voorbedachten rade tiranniseren van de Nederlandse bevolking!!
  Geef de Nederlandse bevolking haar grondrechten terug en stop met het van overheidswege georganiseerde COVID-19 pharma maffia klimaatfascistische stappenplan!! Weest moedig en gooi de zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde hooggeplaatste gecorrumpeerde immorele corrupte totaal verdorven topambtenaren en hun zogenaamde gewetenloze gecriminaliseerde politieke opdrachtgevers preventief in de gevangenis in afwachting van een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!!!

  https://www.frontnieuws.com/de-media-geven-eindelijk-toe-dat-lockdown-erger-is-dan-covid-maar-waarom/

  Herinvoering van de doodstraf zou een optie kunnen zijn vanwege de ernst van de gepleegde misdaden tegen de menselijkheid!!

  https://childrenshealthdefense.org/defender/75-anniversary-nuremberg-code-chd-tv-livestream/?itm_term=home

  Shalom van Léon van Duren,(een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen ,YESHUA leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

 10. Léon van Duren zegt:

  Waar blijft de onafhankelijke (tot nu toe gecensureerde) analyse betreffende de feiten van het COVID-19 pharma maffia stappenplan!!

  https://commonsensetv.nl/the-telegraph-lockdown-fanaten-ontkomen-niet-aan-schuld-voor-dit-schandaal/

  De zeer vele geïnstitutionaliseerde medeplichtige pharma maffia veelplegers moeten in de toekomst zeer zware straffen ondergaan!!De van overheidswege georganiseerde misdaden tegen de menselijkheid zijn te ernstig voor woorden!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s