Aan Jesse Klaver

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste Jesse,

Je weet dat ik vervelende feiten nooit onder het tapijt schuif.

Als een prominente GroenLinks-wethouder een GroenLinks-voorlichter die ontslagen is wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag jegens een GroenLinks-stagiaire een nieuwe baan aanbiedt, dan geloof ik eerst mijn oren niet.

Maar als na enige research blijkt dat dit inderdaad is gebeurd (door een prominente GroenLinks-wethouder die nota bene jarenlang in Australië een Blijf van mijn Lijf-huis runde), kan ik er helaas niet omheen om het op te schrijven.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Aan Jesse Klaver

 1. Rien E zegt:

  In mijn geboortestad Rotterdam van de jaren 60 veel spanjaarden italianen portugezen en grieken. Geen last mee en ze konden goed voetballen. Nog geen marokaan of turk te zien. Vandaar ook Gerard Cox’s uitspraak “toen was geluk heel gewoon” toen hem werd gevraagd waarom er geen marokaan in zijn tv-serie voorkwam.

  Geliked door 2 people

 2. Hovawarrt zegt:

  Jesse Klaver is een vanzelfsprekend voorbeeld dat tegenwoordig alles erop wijst dat er iets schort aan de politiek,……..zoals fatsoen, eerlijkheid en oprechtheid.
  (zijn halve inborst van vaders kant heeft hem vermoedelijk deze karaktereigenschappen, waarden en kwaliteiten bij geboorte niet meegegeven, en tijdens zijn opvoeding niet kunnen bijbrengen omdat zijn vader zo hard heeft moeten werken voor de opbouw van……….(gebroeders Grimm hebben vermoedelijk ook zijn eerste koran vertaald)

  Like

 3. karton zegt:

  Ach ja, die Yasser Feras, een beetje erg zielig kereltje, voelt zich helemaal “verloren” tussen al die boosaardige, blanke Nederlanders, die niks van islamitische parasieten moeten hebben.
  Maar als diezelfde Yassertje vervolgens óók nog durft te zeggen, dat migranten dit landje hebben opgebouwd, dan wordt ’t hoog tijd dat kereltje Yasser spoorslags verdwijnt uit dit, door migranten kaal gevreten, uitgewoonde en ééns zo rijke landje.
  Rot op Yasser en lever je Nederlandse naam snel in, jankbek !!

  Geliked door 1 persoon

 4. Oliedom zegt:

  Dit lijkt mij nou de juiste kandidaat voor een zetel in het Marokkaanse parlement.
  En jasser? Neem die danseres madam Kak gelijk effe mee en misschien kun jij er nog wel één paar (b.v. Bergkamp) mee nemen.

  Like

  • Hovawart zegt:

   Het geeft toch te denken dat een Marokkaans-Nederlandse politicus nooit in de Marokkaanse regering verkozen zal worden, dit zal ogenblikkelijk leiden tot volksopstanden,……..maar in de Pays-Bah is het een feit.
   De term Marokkaans-Nederlands is door het uitblinken in criminele activiteiten een reden tot groot wantrouwen geworden in alle landen, behalve in de Pays-Bah,…..dat geeft toch te denken of wij niet stekeblind zijn.

   Like

 5. Paulus zegt:

  Na 1945 en in ‘ 50 en ‘ 60 werd NL opgebouwd door Nederlanders en mensen uit voormalig Indie .
  Toen de economie volop draaide , waren meer arbeidskrachten nodig dan Nederland kon leveren.
  De eerste gastarbeiders – en met name in de bouw – waren veelal Italianen en Spanjaarden.
  Daarna kwamen pas Turken en Marokkanen.
  Ongetwijfeld heeft de eerste generatie gastarbeiders hier keihard gewerkt en hebben een bijdrage geleverd.
  Maar het verhaal van ventje Klaver is gelul van een dronken aardbei.

  Like

 6. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Foutje heer Dijkgraaf: het moet niet zijn partijen die de asielzoekersindustrie steunen, het moet zijn partijen die van de asielzoekersindustrie leven, die misbruiken voor stemvee en die derhalve uitbuiten voor eigen gewin. We spreken hier derhalve van smerige, achterbakse, gluiperige ‘politici’ die parasiteren op andere mensen. Dit laatste staat sowieso voor de term ‘politicus’. ‘Mensen’ die op úw kosten voor ú bepalen wat goed en slecht voor ú is en derhalve voor ú denken te moeten bepalen wat ú nog wel en niet meer mag doen. Zoals dat nu eenmaal werkt in de hedendaagse ‘democratie’ waar niet het volk maar slechts een klein percentage elite pretendeert de waarheid en de macht in pacht te hebben.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s