Vergelijking (het kan dus wel degelijk!)

Het asielbeleid van EU-lid Denemarken werkt. Het land voert een keihard anti-immigratiebeleid dat zelfs wordt gesteund door de linkse sociaaldemocraten, maar het kabinet-Rutte/Kaag blijft liever doorgaan de Nederlandse bevolking duizenden asieleisers door de strot te duwen.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Gerard de Boer)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Vergelijking (het kan dus wel degelijk!)

  1. saddy zegt:

    20.000? Nulletje weggevallen?

    Nog een verschil, denemarken weigert toch islamisten momenteel?
    En wat is de uitstroom daar? Want je mag maximaal 2 jaar blijven dacht ik.
    Wat doe je na die 2 jaar? Je gaat naar nederland.

    Like

  2. Julia zegt:

    Denemarken heeft geen last van door en door rotte WEF marionetten als Rutte en Kaag. Rutte en Kaag hebben de opdracht Nederland kapot te maken wat zij met liefde uitvoeren. Maar laten we wel de realiteit onder ogen zien miljoenen mensen maken zich niet druk over de tirannie van Rutte en Kaag duizenden vinden troost bij een stinkend milieu vervuilende autorace en zijn allemaal één dat is het zogenoemde oranjegevoel. Was dat volkje maar zo saamhorig om enigszins hun land te redden van de totale ondergang nee dan zijn we allemaal niet thuis. Ik zou zeggen verwissel die oranje feestkledij maar om en draag maar zwart want er staan zeer erbarmelijke donkere tijden te wachten. Rutte is een stuk gewetenloos WEF verrader en zal geen enkel verdrag dat ten nadele is van onze samenleving verbreken maar eerder strikt opvolgen.

    Geliked door 1 persoon

  3. Joannes den Hollander zegt:

    Er komt een dag dat het volk, verblindt van woede massaal de straat opgaat om de vreemde smetten te verdrijven.

    Geliked door 3 people

    • Jozef Peperstraete zegt:

      Hahaha! En dat geloof je??? Dat zal nooit gebeuren! Daarvoor zijn de Ollanders te dom en te laf. Ze verkiezen te kreperen in hun zelfgenoegzaamheid en dommigheid! Kutvolk!

      Like

  4. Ravian zegt:

    Het is geen “asielinstroom”, het zijn fucking kolonisten, die hier enkel komen om op de autochtone bevolking te parasiteren, en om de islam vlag op hun grondgebied te plaatsen.

    Like

  5. Renato zegt:

    De grens tussen Denemarken en Duitsland is 64 km. De rest is koud water. Makkie toch? Asielparasieten er uit en Nederlanders er in.

    Like

  6. ronjaspers zegt:

    Als ik mij niet vergis moeten er in nederland binnen een half jaar een invasie hebben plaatsgevonden met 200.000 islamisten, illegalen,profiteurs.

    Like

Plaats een reactie