Hoezo kan een asielstop niet? Deze 13 ingrepen kunnen wel!

(Door: Nick Ottens)

Een ‘asielstop’ is volgens het kabinet Rutte IV onmogelijk. Volgens premier Mark Rutte zou Nederland dan uit de EU moeten stappen. Het kabinet zegt dat zo’n asielstop in strijd is met het VN-Vluchtelingenverdrag en het Europese asielrecht. Maar wat gebeurt er met landen die zich niet aan die afspraken houden? (Kort antwoord: weinig.)

Het kabinet concentreert zich nogal op wat niet kan. Asieladvocaten, activisten, BN’ers en academici vinden of dat er geen instroomprobleem is, of beweren dat Nederland maar te accepteren heeft dat Afrikanen en Aziaten zich in grote getale als asielzoekers in Nederland melden.

Lees verder>>>
(h/t J.B.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Hoezo kan een asielstop niet? Deze 13 ingrepen kunnen wel!

  1. hannah zegt:

    Het kan niet beter, geen asielzoekers meer en uit de EU.

    Like

  2. Boike zegt:

    Het moet anders. Het roer moet radicaal om.
    Niet langer meer het knechtje van deze of gene.
    Geen geplande chaos meer.
    Geen idioterieën meer.
    Geen duivelsgespuis meer.
    Weer baas in eigen huis.

    Exit EU
    Exit WEF
    Exit VN
    Exit WHO
    Exit NATO
    Exit Marakesh vedrag
    Exit …..
    Exit …..
    Exit …..

    Geliked door 2 people

  3. Pistolen-Paultje zegt:

    Tuurlijk kan er een asielzoekers stop ingelast worden (net zoals Polen, Hongarije, Finland etc. ), maar dat wil de Nederlandse regering niet.
    Beter het volk tegen elkaar opzetten en chaos creëeren, dan dat ze gezamenlijk verhaal in Den Haag komen halen….
    Uiteindelijk zal de elite, de chaos oplossen op hun manier (en daar zullen we alleen slechter van worden)

    Geliked door 3 people

  4. J.v.d.Heijden zegt:

    Ik blijf het hier posten:
    De hele wereld kan niet in deze stip op de wereldbol wonen.!!!

    Geliked door 2 people

    • LUCIA zegt:

      @JvdHeijden; We hoeven hier ook niet te blijven, er zijn andere en wellicht betere landen om in te wonen, als we het met een groep doen, kunnen we met de opbrengst van verkochte woningen een heel dorp ergens kopen en opknappen, dan bekijken ze het hier… als alle melkkoetjes weglopen…. wie gaat dan de rekening betalen???.

      Like

  5. Julia zegt:

    Alles volgens Rutte kan binnen de kortst mogelijke keren o.a. schending van de grondwet en schending van rechten van de mens. Behalve de stroom gelukzoekers dat is nu eenmaal de WEF opdracht dus dat kan niet worden gestopt. Toch te ziek voor woorden dat een regering zich dermate schuldig maakt aan discriminatie van eigen volk door voorrang op woningen te verlenen aan de binnengehaalde parasieten en zelfs hier gemeenten toe dwingen. Wat mij betreft heb ik geen enkele draagvlak meer. Dat wanbeleid komt mij meer dan mijn strot uit wij aan de bedelstaf en in de kou en de parasieten een compleet ingericht huis en levenslange uitkering. Waarom moeten wij mensen uit de Oekraïne zo in de watten leggen tijdelijke opvang is meer dan genoeg daarna kunnen zij terug voor o.a. de wederopbouw van hun land. Als ik zie hoeveel welgestelde Oekraïners in een dure auto rond rijden kunnen zij zelf ook hun onderdak wel bekostigen en hoeft dat niet over de ruggen van de reeds kaal geplukte belastingbetalers.

    Geliked door 2 people

  6. Wim Vreeswijk zegt:

    Alleen de politieke wil ontbreekt bij ons parlement !

    Like

  7. Ravian zegt:

    Een asielstop kan morgen gerealiseerd zijn, repatriëring van alle reeds aanwezige asieleisers kan voor het einde van het jaar gerealiseerd zijn, dat geld vervolgens zowel voor Nederland als voor de EU, en het enige ontbrekende ingrediënt is de politieke wil…

    Geliked door 1 persoon

  8. Oliedom zegt:

    Juist, DE WIL is er niet bij die IDIOTEN en trouwens niet alleen die asieleisers maar ook die gecreëerde statushouders eruit en nu ik toch effe bezig ben, ook de twee paspoorten criminelen incl. Hun familie eruit zetten.
    Uiteraard NOOIT Nederlandse paspoorten verstrekken aan gelukszoekers/statushouders enz..

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie