Nou zeg: Nieuw-Zeeland beëindigt corona-maatregelen

(Vertaling: E.J. Bron)

En nog een land beëindigt de gezondheidspolitieke richtlijnen betreffende het thema corona. Nieuw-Zeeland heft in de nacht naar dinsdag bij alle beperkingen tot nu toe op. Toeristen hoeven bij binnenkomst niet meer gevaccineerd te zijn. De mondkapjesplicht geldt alleen nog in het gezondheidswezen en de ouderenzorg.

Na bijna twee jaar restrictieve corona-politiek verkondigde minister-presidente Jacinda Ardern (foto) op een persconferentie dat in de nacht naar dinsdag het zogenaamde “Covid-19-beschermingskader” van het land wordt opgeheven. In een mededeling op de website van de regering staat:

Het Covid-19-beschermingskader wordt vanavond, maandag 12 september, om 23.59 uur afgeschaft, opdat alle Nieuw-Zeelanders weer veilig vooruit kunnen.”

De nu geldende regelingen bevatten de volgende punten:

  • Alle voorschriften betreffende het dragen van mondkapjes worden opgeheven, behalve in instellingen in het gezondheidswezen en de ouderenzorg
  • Alleen Covid-19-positieve personen moeten zeven dagen lang geïsoleerd worden, contactpersonen in hetzelfde huishouden hoeven dit niet meer
  • Alle vaccinatieverplichtingen van de regering eindigen over twee weken, op 26 september
  • Opheffing van alle vaccinatievoorschriften voor reizigers en luchtvaartpersoneel
  • Voortzetting van de ondersteuning voor ondernemingen en werknemers door vakantiehulpen
  • Alle Nieuw-Zeelanders vanaf 65 jaar en Maori vanaf 50 jaar hebben automatisch toegant tot Covid-medicijnen als ze positief getest werden

De minister-presidente wordt geciteerd met de woorden:

Het is tijd om de kant van ons Covid-19-management veilig te veranderen en zonder de buitengewone maatregelen te leven die we tot nu toe toegepast hebben. De huidige dag markeert een mijlpaal in onze reactie. Eindelijk hebben we niet meer het gevoel dat Covid dicteert wat er met ons, ons leven en onze toekomst gebeurt, maar wij nemen de controle over.”

Daarvoor had Nieuw-Zeeland in mei van dit jaar als een van de laatste landen in de Aziatisch-Pacifische regio zijn grenzen weer voor internationale gasten geopend. Eerst mochten echter alleen maar tweevoudig gevaccineerde bezoekers uit 60 visumvrije landen binnenkomen. Nieuw-Zeeland registreerde een vaccinatiepercentage van 81,2% volledig gevaccineerde burgers.

Bron:
rt.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Nou zeg: Nieuw-Zeeland beëindigt corona-maatregelen

  1. Taljaard zegt:

    Moest eerst wel even na lezen, of dat enge, gestoorde mens soms was afgezet, of misschien zelfs wel zelfmoord had gepleegd.

    Geliked door 4 people

  2. Léon van Duren zegt:

    T.a.v: De AIVD, Het NCTV, De MIVD, De Koninklijke Marechaussee, de nationale recherche, De Rijksrecherche, De Raad voor de rechtspraak, Het Openbaar Ministerie, Justitie, Defensie, Politie,en eventueel andere moedige overheidsinstanties!!!

    Kom uit uw ivoren torens van angst!!

    De complete pharma maffia criminele Nieuw -Zeelandse regering moet gewoon preventief de gevangenis in gegooid worden!! Dit geïnstitutionaliseerde tuig moet eens en voor altijd de mond gesnoerd worden wegens hun vrijwillige deelname aan het wereldwijde criminele terroristische(WEF) COVID-19 pharma maffia stappenplan!! Deze zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde corrupte pharma maffia psychopaten mogen hun berechting door een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal afwachten in de gevangenis!!

    Deze zelfde maatregelen moeten ook genomen worden tegen de volkomen onbetrouwbare klimaatfascistische pharma maffia psychopaat Mark R.,en z’n tirannieke psychopaten kabinet!!

    Wij willen geen destructieve communistische Chinese toestanden om de bevolkingen gedwongen te kunnen controleren!!!

    Kapitalisme +Communisme = Destructie van mensen (Aantoonbare waarheid!!)

    RIVM= reinste intimidatie van mensen!!! GGD = gecorrumpeerde corrupte pharma maffia organisatie!!Het prikkie met een experimentele COVID-19 vloeistof moet gezien worden als een zeer ernstig misdrijf!! Ook al heeft de waardeloze tweede kamer deze illegale operatie ten onrechte gefaciliteerd!!

    De Nederlandse overheid onder leiding van de schaamteloze nietsontziende recidiverende klimaatfascistische pharma maffia misdadiger Mark R., en z’n zeer vele geïnstitutionaliseerde hooggeplaatste gecorrumpeerde immorele totaal verdorven corrupte ambtenaren moet behandeld worden als een criminele organisatie!!
    Het moet onze geweldloze oorlog zijn deze gecorrumpeerde criminele organisatie het zwijgen op te leggen!! Rechters, officieren van justitie,politie,door de overheid betaalde denktanks ,enz…zijn daders van misdrijven tegen de menselijkheid geworden i.p.v. handhavers van de rechtstaat!! Leugens werden gevolgd door leugens!!

    Stop het van overheidswege georganiseerde destabiliseren van de Nederlandse samenleving!!!
    Stop criminelen zoals Mark R.,Hugo de J., de huidige onbetrouwbare minister Ernst K van het onbetrouwbare louche ministerie van VWS,de D’66 pharma maffia terroristenvereerster Sigrid K, en hun zeer vele medeplichtige satanische laffe volgelingen!!

    https://stichtingvaccinvrij.nl/coronabeleid-is-corrupt-laatste-nieuws-is-meer-bewijs-tegen-jaap-van-dissel-maar-hij-is-niet-de-enige/

    ALLEEN ONAFHANKELIJKE TRIBUNALEN KUNNEN DE BOVENGENOEMDE GEÏNSTITUTIONALISEERDE BOEVENBENDE NOG BERECHTEN!!!

    AANKLACHT: DOODSLAG MET VOORBEDACHTEN RADE!!

    Shalom van Léon van Duren(een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

    Haelen 6081CZ

    Geliked door 3 people

  3. droevige mof zegt:

    Jacinda, wat hebben ze in jouw koffie gedaan? Je ziet er zo oud uit. Hebben ze jou teruggefloten?
    Wie het ook was, het werd ook de Europese pandemiebeheerders duidelijk gemaakt dat hun macht beperkt is. Er is zichtbaar een hogere autoriteit.

    Like

  4. Hovawart zegt:

    Dus bewijst deze WEFster dat de Coronadwangmaatregelen slechts bepaalt worden door politieke symptomen en achterbanbijwerkingen,….het heeft niets te maken met volksgezondheid, enkel met het onderdrukken/beperken van de vrijheid…….het opleggen van haar wil en wet.
    (weer iemand bekeert dat het WEF een terroristische beweging blijkt te zijn)

    Geliked door 1 persoon

  5. Svalbard zegt:

    Heel mooi, nu Indonesië nog, want daar moet je nog volledig geprikt zijn en een coronapas hebben om het land te kunnen bezoeken. Als ik naar de Indonesische tv kijk zie ik zelfs de nieuwslezer nog met een mondkapje op!

    Like

  6. Léon van Duren zegt:

    T.a.v: De AIVD, Het NCTV, De MIVD, De Koninklijke Marechaussee, de nationale recherche, De Rijksrecherche, De Raad voor de rechtspraak, Het Openbaar Ministerie, Justitie, Defensie, Politie, en andere eventueel moedige overheidsinstanties !!

    Aan welke kant van de geschiedenis wilt u staan? De keuze is aan u en de uwen!!

    Kom uit uw ivoren torens van angst!!

    Mijn naam is haas ,en ik weet van niks!?(zou Jaap van D .dit misschien gezegd hebben?)

    https://www.blckbx.tv/corona/jaap-van-dissel-kreeg-7-5-ton-van-stichting-open-nederland

    Jaap van D. wist niets van het pharma maffia syndicaat ? Jaap van D .weet niets van geld??

    Ook de VS van Amerika worden geplaagd door zeer vele geïnstitutionaliseerde corrupte ambtenaren!!
    https://childrenshealthdefense.org/defender/big-pharma-criminal-business-model-us-government/?itm_term=home

    Willens en wetens door de overheid gefaciliteerde criminaliteit!?
    https://m.youtube.com/watch?v=vX2xJOw-sno&feature=youtu.be

    Wie stopt het corrupte Big Pharma Maffia complex??

    Is Jaap van D. dan toch een door en door corrupte door de overheid gekochte ambtenaar!!

    RIVM= reinste intimidatie van mensen OMT =onzin management team !!

    Zijn er nog onafhankelijke rechters,officieren van justitie die niet buigen voor deze geïnstitutionaliseerde gecorrumpeerde corrupte boevenbende??

    Aanklacht voor de niet onafhankelijke corrupte van overheidswege georganiseerde instituten: Doodslag met voorbedachten rade!!

    https://stichtingvaccinvrij.nl/coronabeleid-is-corrupt-laatste-nieuws-is-meer-bewijs-tegen-jaap-van-dissel-maar-hij-is-niet-de-enige/

    https://viruswaarheid.nl/informeren/raad-van-state-pleegt-verraad/

    Ook het gecorrumpeerde corrupte instituut de raad van state laat zich aantoonbaar misbruiken door de gewetenloze geïnstitutionaliseerde pharma maffia criminelen!!(waarschijnlijk is dit instituut geïnfiltreerd met D’66 criminelen!!)Nederland is onbestuurbaar geworden met zulke gewetenloze instellingen!!Net als in de tweede Wereldoorlog hebben zeer vele overheidsinstanties zich uit angst voor hun eigen hachje zich overgegeven aan de leugens van de duivel en z’n zeer vele medeplichtige trawanten!!!

    Elke zichzelf respecterende justitie medewerker moet het boek van Robert F Kennedy junior lezen over de hoed en de rand van de schaamteloze BIG Pharma + Big TEC!!

    https://amsterdambooks.nl/products/robert-kennedy-jr-de-gevaarlijkste-dr-op-aarde

    Het wereldwijde criminele van overheidswege georganiseerde destabiliseren van Nederland en de wereld mag niet lonend zijn !!

    Stop het van overheidswege georganiseerde destabiliseren van Nederland!!

    Sluit per direct alle illegale geldverslindende GGD prik en test lokatie’s!!
    Het prikken met een illegale experimentele COVID-19 inenting moet als één zeer ernstig misdrijf worden beschouwd!!

    Wie stopt het wereldwijde criminele (WEF) COVID-19 pharma maffia stappenplan !! (Psychopaten stappenplan!!)

    Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen, YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

    Haelen 6081CZ

    Like

  7. Ravian zegt:

    Voor deze nazi is een heel speciaal plekje in de hel gereserveerd denk ik…
    Het zij haar gegund.

    Geliked door 1 persoon

  8. Realist zegt:

    “De mondkapjesplicht geldt alleen nog in het gezondheidswezen en de ouderenzorg.”

    Dus zijn niet alle beperkingen opgeheven!

    Like

  9. Realist zegt:

    Alle beperkingen opgeheven? “De mondkapjesplicht geldt alleen nog in het gezondheidswezen en de ouderenzorg.”

    Nou niet dus!

    Like

  10. ronjaspers zegt:

    Ik vertrouw die man/vrouw jacina ardern voor geen cent,en ook die beeindiging van die corona hoax maatregelen niet.

    Like

Plaats een reactie