“Diversiteit” en “verrijking” . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Gerard de Boer)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op “Diversiteit” en “verrijking” . . .

 1. delamontagne zegt:

  jA…..die wordt wel beveiligd, nu de gewone Henk en Ingrid nog.

  Geliked door 4 people

 2. karton zegt:

  Dank voor de foto van : Paulus de Bosneukert, Eucalypta Bezemsteel én een onbekend annorexia-meisje.

  Geliked door 4 people

  • Blaffertje zegt:

   @Karton.
   Heb je een brilletje nodig 🤣
   Anorexia?
   Die speklap van Oranje?
   Voor dat die hongerklop krijgt zijn wij een halve eeuw verder.

   Geliked door 2 people

   • karton zegt:

    @ Blaffertje op 17-9-2022 om 15.15 u. Lieve mevr. Blaff. Ik bedoelde ‘t sarcastisch/cynisch. Paulus is ook niet écht een Bosneukert en Eucalypta vliegt niet écht op een Bezemsteel. Bovendien was ik nog maar nét wakker toen ik reageerde. Ik wens u een goede zondag !🙋‍♂️

    Geliked door 1 persoon

 3. Frits zegt:

  Triest. Maar mss begint het nu door te dringen in de kring der elitaire onaantastbaren. Niet dat dat het volk gaat helpen. Putin did it.

  Geliked door 1 persoon

 4. Rensk. zegt:

  O.m.g. las ergens dat Timmermans terug komt in Den Haag. Het zal toch niet!!! Al die ouwe mensen van mijn leeftijd weer helemaal idolaat natuurlijk van dit creatuur en stemmen weer vrolijk zoals altijd op de PvdA. Atje Kuiken is al een ramp in de sociale werkplaats van Den Haag en dan nu nog Timmermans erbij. Allebei heeeeeeeeeeeeeeeel zielig, want ze hebben een hele arme jeugd gehad en krijgen weer uren zendtijd om dat aan de bevolking te vertellen en hoe ver ze het nu geschopt hebben: leven op kosten van de belastingbetaler.

  Geliked door 1 persoon

 5. LUCIA zegt:

  Helaas wordt die lelijke bolle toet wel bewaakt en goed ook… het zijn de rest van de vrouwen, hier in dit land , die de lul zijn.

  Geliked door 4 people

 6. Steven zegt:

  Als de grootste uitkeringstrekkers maar veilig over straat kunnen. Dat de bevolking zich niet meer veilig voelt maakt ze geen reet uit!

  Geliked door 1 persoon

 7. Eppo zegt:

  Die uit t Haagje hebben Zelf dit Land totaal naar de kalote geholpen .
  En hun Onkunde geven Ze toch niet toe aan het Plebs .
  Die Murkenmeuk is Giga .

  Geliked door 2 people

 8. Harry zegt:

  Ben toch zó benieuwd , als Amalia wat overkomt , of er dan vanuit de regering of de Koninklijke familie aangedrongen gaat worden op actie tegen die mocro maffia .
  Wellicht beginnen ze dan een heel klein beetje te snappen met wat voor geteisem ze ONS BURGERS opgezadeld hebben .
  Want dát kan ze kennelijk niks verdommen !

  Geliked door 4 people

  • R Thomasson zegt:

   @Harry. Ieder van de drie personen vormt (of zal vormen) zijn mening over “diversiteit en verrijking”. Dat doet ze uit een ander perspectief . Prinses Amalia krijgt door de opvoering van haar beveiliging, mogelijkheid de realiteit te leren kennen. Zij zal begrijpen dat de kwestie Mocro-maffia hangt direct samen met het aantal Mocro’s in het land. Het is net als een wiskundige module: X + aantal Mocro’s staat in directe relatie met Y hoeveelheid maffia en criminaliteit in het algemeen. Dus, het zou niet gek zijn dat het aantal Mocro’s moet (zelfs in de nabije toekomst) flink worden uitgedund om het criminaliteitsniveau te verlagen, en de veiligheid in Nederland te verhogen. Mocro’s zijn voor Nederland en de Nederlandse samenleving veel gevaarlijker dan de muizenpopulatie voor de supermarkt van Albert Hein. De PvdA/EU vetgemeste varken Timmermans ziet uitsluitend financiele diversiteit en verrijking. Bij hem gaat het over diversiteit en verrijking die samenhangen met alle mogelijke financiele constructies die hij kan gebruiken voor het sluizen van zijn poenlading. Al dat Derde-Wereld shit kan hem een zorg zijn. Hij gebruikt dit thema als een leuke cover-up die past bij deze tijd. Zijn D66 Kaagedis meent echt wat zij zegt: “Diversiteit zie ik echt als een verrijking van onze samenleving”. Zij bedoelt daarmee vooral seksuele verrijking. Diversiteit bod haar kans te zien welke kerel zij nodig heeft voor haar intieme activiteiten. Dat gunt ze zeker alle vrouwen in de samenleving. https://www.youtube.com/watch?v=mrk63nSt-ZM

   Geliked door 1 persoon

 9. saddy zegt:

  Met die omvang heb je geen vizier nodig.

  Geliked door 2 people

 10. Stefan zegt:

  Je oogst wat je zaait.
  Maar het zal hoogstwaarschijnlijk wel weer een afleiding zijn van de echte problemen die het kabinet niet op kan lossen.

  Like

 11. BosscheBol zegt:

  Samen met onze heldhaftige prinses staan wij tegen de drugsmaffia.

  PS.: “mocromaffia” kan echt niet!

  Geliked door 1 persoon

 12. Willem zegt:

  En de Amsterdamse raad wil dat burgemeester Halalsema aan Den Haag gaat vragen om het boerkaverbod in te trekken, om nog meer moslims te pleasen.

  Like

 13. Blaffertje zegt:

  Ik hoop van ganser harte dat er een aanslag gepleegd word.
  Dan is er misschien een heel klein kansje dat er serieuzer gekeken word naar wat wij allemaal dankzij hen binnen hebben halen in ons kikkerlandje.

  Like

  • karton zegt:

   @ Blaffertje op 17-9-2022 om 15.18 u.
   Blaffje, Blaffje, je haalt me de woorden uit m’n laptop !!
   Maar ach, als de “deskundigen” twee criminelen/moordenaars van ’t kaliber Takkie en Mohammed B. (moordenaar van Theo van Gogh) bij elkaar plaatst, dan mag je een vruchtbare samenwerking tussen die twee verwachten. Nú zegt “minister” Weer een Kind, dat ze elkaar óók geen brieven meer mogen sturen, dus nu zullen die twee wel in paniek geraken !
   ’t Is één hele grote bende in dit landje, mevr. Blaff, en niet alléén op dit gebied; niets doet ’t nog, foute beslissingen worden genomen, problemen worden niet aangepakt enz. enz. Ach, ik hoef Ú niks te vertellen, u weet ’t beter als ik.

   Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Blaffertje.Het nep koningshuis zit vuistdiep in de Nazi bilderberg groep.Ook hun zitten achter deze hoofdzakelijke islamitische invasie van europa en nederland.

   Geliked door 1 persoon

 14. Julia zegt:

  Ja madam wordt wel op onze kosten beveiligd uiteindelijk hebben papa en mama er weer wat centjes bij https://www.ninefornews.nl/koninklijk-huis-krijgt-450-000-euro-meer-in-2023-eigen-volk-is-weer-de-dupe/ Dus kunnen zij de knip zelf trekken. Henk en Ingrid mogen het zelf wel uitzoeken met dat binnengehaalde tuig dat kan dat politieke tuig en de koninklijke feestneuzen niets schelen als ze zelf maar zwaar beveiligd worden en veilig achter de hekken van hun gouden kooi zitten. .

  Like

 15. Paulus zegt:

  Wordt mijn dochter ook bewaakt al ze op straat met enige regelmaat wordt lastig gevallen door onze noord Afrikaanse “ vrienden “ ?

  Like

 16. Hovawart zegt:

  Elk individu stijgt tot het toppunt van zijn/haar/het onvermogen….

  Like

 17. ronjaspers zegt:

  Multiculti + diversiteit = blanke genocide.

  Like

 18. saddy zegt:

  Rutte en mocro-mafia was ook al zo’n bedenksel om de aandacht van zijn dagelijkse leugens af te leiden.

  Is dit een gevalletje sympathie opwekken omdat ze een huis voor zichzelf heeft en een gratis parkeerplaats?

  Misschien heb ik wat gemist maar ik ken geen directe link tussen mocro en malia.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s