De fouten van Thierry Baudet

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Laat ik beginnen met dat ik Thierry Baudet een volksheld van/in het moderne verzet vind. Een verzet tegen het duidelijk waarneembare, toenemende fascisme (communisme vermengd met industriële overheersing), dat zich wereldwijd onder voornamelijk blauwe (en de daaraan gelieerde extreem-links-veelkleurige) vlaggen van de VN, de WHO, de NAVO, de EU en het WEF (D66, GroenLinks, Antifa, BLM etc. etc.) steeds meer openbaart als een alles en iedereen overheersende wereldregering met haar WEF-gehersenspoelde en inmiddels overal geïnfiltreerde Stasi-vazallen op machts- en sleutelposities. Een nationale held echter die het zichzelf middels zijn uitspraken telkens weer moeilijk weet te maken en waarbij niet alleen het kabinet uit de Tweede Kamer wegvlucht (inmiddels typerend voor ‘het nieuwe leiderschap’), maar ook het gekochte journaille wederom voer heeft om de hetze tegen de FvD en de knip-en-plak-massa-indoctrinatie op de NOS en de NPO nog verder te voeden.

FvD is nooit van haar standpunten afgeweken, maar de manier waarop ze het brengt wordt keer op keer geïnterrumpeerd en opzettelijk in het verkeerde daglicht geplaatst, maar zij lijkt daar niet van te leren. Eerder al schreef ik dat Thierry, als hij zich aan zijn referentiekader zou hebben aangepast, de grootste partij zou zijn geweest en gebleven. In plaats daarvan heeft hij zich echter toegelegd op voor de meeste mensen onbegrijpelijke taal, verwijzingen en uitlatingen die slechts weinigen konden volgen en/of voor zichzelf konden vertalen. Belangrijk gemiste kansen waar BBB hooi en garen bij spint.

Deze week heeft Thierry het gluiperigste serpent in de kamer onnodig bij naam genoemd waar hij het veel oppervlakkiger had kunnen houden. Hij had het verhaal over Oxford, de daar gedoceerde intrige- en psychische indoctrinatiemethoden, en de verwijzing naar geheime diensten en schaduwregeringen beter algemeen kunnen houden om pas op het laatst te verwijzen naar het feit dat er in het huidige kabinet óók ‘mensen’ zitten die daar gestudeerd hebben en deze methoden in Nederland dagelijks in de praktijk brengen. Tevens had hij deze ‘mensen’ (zonder hen bij naam te noemen) in verband kunnen brengen met het neonazistische WEF, dat zijn aanwas in de ‘coalitiepartijen’ heeft geïnfiltreerd om ons de wereldwijd verenigde globalistische/fascistische visie met dwang en excessief geweld op te leggen, waarvan akte in de dagelijkse uitvoering van dat betreffende beleid.

Zeer gewaardeerd FvD, blijf het gevoel en de ervaring vanuit de bevolking verwoorden en blijf  waarschuwen voor wat zich voor iedereen overduidelijk ontrolt en openbaart, maar gebruik naast uw oprechtheid en eerlijkheid nu eindelijk ook eens uw intelligentie aangaande de ‘gebruiken’ in de slangenkuil die Tweede Kamer heet, de ‘voorzitster’ die over-evident D66-‘politiek’ gearrangeerd is en het gekochte journaille dat zich schaamteloos laat gebruiken door het fascisme/globalisme.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

42 reacties op De fouten van Thierry Baudet

 1. Wim Vreeswijk zegt:

  Thierry, petje af voor deze moedige man, had zich beter iets minder academisch en wollig over KGB-Kaag kunnen uitlaten.

  Geliked door 1 persoon

  • oudmarinier zegt:

   Nee…gewoon het beestje bij de naam noemen. RECHT voor de raap. Zoals het hoort.

   Geliked door 4 people

   • Sola Scriptura zegt:

    ‘k Ben het helemaal met schrijver eens en ook met Het Forum voor Democratie, maar hoe kun je nu een persoon die zich gedraagt alsof ze nog steeds niet lijkt te weten, compleet ontmaskerd te zijn (WEF-Klaus Schwab, jabs, 2020-2030) zo publiekelijk aanspreken.
    Dat begrijp ik niet, hoewel ik de moed van alle FvD personen bijzonder waardeer en hoogacht en meeleef met hen over het onrecht hen steeds maar weer aangedaan!

    Geliked door 2 people

 2. Harry zegt:

  Wijze woorden , hr Schilder !

  Jammer dat het kennelijk niet mogelijk is in de politiek om een eerlijk en oerduidelijk oordeel te verkondigen ,
  zonder een groot deel van je sympathie te verspelen .

  Het lijkt wel of Wilders het de laatste tijd wat slimmer speelt .

  Niettemin heb ik groot respect voor de twee heren met hun gevolg !

  En tuig als Rutte , Kaag , c.s. , voor mij mogen ze dat volk iedere dag helemaal verrot schelden , ze verdienen toch niet beter ?
  Maar ja , volgend jaar weer verkiezingen , laat ze het slim spelen !

  Geliked door 1 persoon

  • koosv8 zegt:

   Dat is ook precies waarom ik de PVV, minder vind. Ze hebben zeer goede Kamerleden die echt wel weten waarover ze praten. Maar het WEF wordt niet opgepakt als zijnde wat het is, beïnvloeding van buitenaf. En dat is precies wat de meeste doen in de kamer hierover.
   En daar zit hem de kneep, voor mij wel in ieder geval.

   Like

   • scherpschutter1943 zegt:

    Ik bewonder Baudet, een erudiete man, welbespraakt, zich bedienende van een woordkeuze waaraan menigeen zich hier kan spiegelen (ome Bob). Helaas zijn zijn toehoorders minder begaafd in hun taalgebruik en hebben zij niet de vocabulaire ala Baudet tot hun beschikking. Voor de mensen die moeite om Baudet te volgen adviseer ik om additieve taallessen nederlands te volgen. Voor diegenen die nog steeds niet begrijpen wat ik bedoel, zal ik het anders stellen. Die Baudet heeft wel een grote muil maar hij weet waar hij het over heeft. Dat kan van een heleboel van die beroeps werklozen in de 2e kamer niet gezegd worden. Ze zijn alleen maar stinkend jaloers dat zij het nooit van hem kunnen winnen en beginnen alleen maar te zijken over hoe ze zich op hun pik getrapt door Baudet. Nou beste an ders denkenden daar in die vlooienbak, jullie kunnen allemaal dood vallen. Als dat gebeurt stapt scherpschutter juichend over jullie lijk heen, zwaaiend met de rode boerenzakdoek naar dat lekker stuk van BBB. Zo, ik stop ermee, anders begin ik schuttingtaal uit te slaan en mensen de meest vreselijke ziekten toe te wensen waartegen geen prik van die kale jakhals bestand is. Er aan denken vind ik al voldoende.

    Like

 3. Peter Rissing zegt:

  Helemaal mee eens. En bedankt want ik was net begonnen aan een gelijkaardig epistel.

  Like

 4. bobzelf zegt:

  MIJN GOD. JIJ BENT OOK DE DRAAD KWIJT …

  WAT EEN ZELDZAAM LULVERHAAL MAKKER

  DUS U BEWEERT ,DAT HIJ ER BETER OMHEEN HAD KUNNEN DRAAIEN . .EN DAN HALVERWEGE

  INEENS EEN KUT WIJF EEN KUTWIJF NOEMEN ??

  DONDERSTRAAL TOCH OP MET DIT WAARDELOZE GELUL

  BEN JE OOK ERGENS DE WAARHEID KWIJTGERAAKT MAFKEES .. ???
  DIT PLEURIS WIJF HEEFT ENIGE JAREN . BIJ DE NSB .CIA FBI EN ZONDER TWIJFEL OOK DE ADOLF OPLEIDING GEVOLGD

  MAAAR SSSSSSSTTTTT . DAT GAAN WE NIET ZEGGEN ???DANWEL OP SCJHOOL GEZETEN OM

  ONS IN DE ZEIK TE NEMEN ..

  ZE SCHIJNT MET DIE SCHELE KOP OOK NOG COMPLEET GESLAAGD TE ZIJN

  DUS WELKE TAKKENTEEF IN JOUW VERZIEKTIE PLEURIS LEVEN KEN JE ALLEMAAL . DIE STIEKUM !!! IK HERHAAL STIEKUM !! OP DE ADOLF , AZOV . SS .. SCHOOL HEBBEN GEZETEN OM VERRDER TE WORDEN ??

  BEN JE NIET GOED BIJ JE HOOFD DRS. KIEREWIET ??

  WEES NOU EENS EEN KEREL MET JE LULVERHAAL EN GA EENS VOLLEDIG ACHTER DEZE JONGENS STAAN . MET ZIJN LEUKE GILLENDE KEIKENMEIDEN BENDE
  ZE DOEN HET GEWELDIG . MAAR OMDAT JIJ TE STOM BENT OM STAANDE TE NEUKEN .. WIL JE DE WAARHEID NIET HOEREN ??

  DOET DAT ZEEER DAN ??

  DEWAARHEID MAKKER. ZELFS DIE HEB JE OPGEGEVEN

  SODEMIETER OP KLOOTVIOOL

  DANK U . DE WAARHEID EN NIETS DAN DE WAARHEID ..

  Geliked door 9 people

  • BigLJohn zegt:

   Bob; opeens liepen ze in de tweede kamer met zijn allen weg omdat ze de WAARHEID niet langer konden aanhoren. Net zo’n stelletje hypocrieten als het koningshuis. Je had die ouwe rimpel moeten zien van een Beatrix die in die rare koets zat. Ze keek naar buiten (waar ze door iedereen uitgejoeld werd) alsof ze ieder moment kon gaan janken.

   Geliked door 5 people

   • Julia zegt:

    BigLJohan Ondertussen profiteert die ouwe rimpel nog van een overdadige flinke staatsuitkering en fladdert op kosten van de belastingbetalers met het regeringsvliegtuig mee. Kortom dat valse koninklijke lachje brengt een rijkelijke staatsbonus op. Dat dit portret achter omgekeerde vlaggen zit deert dat hele koningshuis niet uiteindelijk hebben zij Nederland verraden en overgeleverd aan de WEF tirannie. Dus rood/wit/blauw is een vergeten vlag voor de zogenoemde oranjes.

    Geliked door 3 people

   • bobzelf zegt:

    BigLJohn zegt:
    22 september 2022 om 23:28

    JA GEINIG HE
    EN LEES DAN DAARNA HIER DE REACTIES .

    DANZIE JE TOCH AAN DE GENIALE DOMMIGHEID
    DAT JE OMRINGD BENT DOOR 17 MILJOEN
    “”SCHIJTLIJSTERS “” DIE HIUN HELE LEVEN AL PAPPEN EN NATHOUDEN .
    HIJ HAD HET BETER WAT ANDERS KUNNEN DOEN ??
    ER OM HEEN DRAAIEN ?? EN ER DAN LATER OP TERUG KOMEN ???

    MIJN GOD ..DIE JONGEN SPRAK GEWOON DE SIMPELE WAARHEID
    EN NOG EXPRESS OOK

    EN HOPPA DAAR ZIIJN DE STROOPSMEERDERS .

    TERING NEDERLAND IS REDDENLOOS VERLOREN

    WANT ANDERS WORDT ?? DE MEESTER BOOS . RUTTE … KAAG

    JEZUS CHRISTUS HET STERFT HIER OOK GEWOON VAN HE LOSERS BRIGADE WHAHAHAHA

    TERINGGGGG

    OOM BOB .

    Geliked door 3 people

  • oudmarinier zegt:

   Juist…gewoon het beestje bij de naam noemen. Recht voor de raap. Jammer dan als men er niet tegen kan.

   Geliked door 5 people

  • Boike zegt:

   @ bobzelf 22 september 2022 om 20:53

   Ome Bob slaat de spijker op de kop.

   Het Kabinet kiest het hazenpad, als het even moeilijk wordt. Wat een zwakte !!!
   De lullen hebben geen ballen en geen ruggegraat, maar wel knikkende knieën.
   De duivelaanbidders hebben een hazenhart en kunnen/durven de waarheid niet onder ogen zien.

   Geliked door 5 people

  • ilpatino zegt:

   Ik moet het toegeven, niemand kan schelden als een oprecht boze Nederlander. 😉

   Geliked door 1 persoon

 5. droevige mof zegt:

  Ik vroeg me af of Thierry succesvol kon zijn in Duitsland. Ja, zeker, als entertainer en conferencier van de hogere klasse, intellectueel, welbespraakt, charmant, muzikaal, literair en wat al niet meer. De man heeft zoveel narcisme als je nodig hebt in de showbizz, niet te veel maar zeker niet te weinig.
  En in de politiek? Thierry in de AfD? Of met zijn eigen partij? Ik denk dat hij verpletterd zou worden door de koppigheid en bekrompenheid van het systeem. In de Bondsdag zou hij niet verder komen dan de eerste paar zinnen en door de Groene relschoppers worden weggeschreeuwd: “Salonfascist, onverbeterlijke racist, hou op, hou op.”
  Hij heeft niet de vlijmscherpe retoriek van Alice Weidel. Hij is veel te individualistisch en veel te weinig strateeg om mee te doen aan de ratrace. In Nederland heeft hij nog steeds de beste kans. Gelukkig zijn er daar nog veel mensen zoals hij. Ik wens hem veel, heel veel succes.

  Geliked door 1 persoon

 6. fredjohan zegt:

  Het is Thierry wel gelukt om het hele kabinet in zijn hemd te zetten doordat het wegliep in plaats van het debat volgens de regels te voeren. Het komt mij voor dat m.n. Kaag niet geleerd heeft om normaal te debatteren in een politieke entiteit.

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   fredjohan Wat een aanfluiting van die slappe zakken en hielen likkende Kaag liefhebbers liepen achter tiran Kaag aan als onderdanige volgzame schoothondjes o.a. De Jonge, Van der Burg, Ollengren dat zijn juist de mislukkelingen die zich minister mogen noemen en zich wellicht ook aangesproken voelden. Wel opvallend dat juist de grootste mislukkelingen dit gedrag vertonen maar het zegt meer dan genoeg. Dit soort doorgeslagen idioten zijn toch niet meer serieus te nemen laat staan te vertrouwen.

   Geliked door 1 persoon

 7. Dijkstra zegt:

  Mee eens. Thierry maakt het zichzelf onnodig moeilijk door verbanden te leggen met gnosis, wat maar voor weinig mensen begrijpelijk is, laat staan zinvol. Ook het verwijzen naar het idee van de maakbare mens spreekt denk ik maar weinigen aan.
  In plaats van hoogdravendheid op het gebied van grootse historische verbanden had hij beter ironie kunnen gebruiken, bijv. eerst Saint Anthony College noemen en vervolgens alleen zeggen ‘dat het een ongelooflijk toeval is dat een huidig bewindspersoon toevallig ook daar lessen heeft gevolgd’.

  Geliked door 1 persoon

  • bobzelf zegt:

   Dijkstra zegt:
   22 september 2022 om 21:15

   wel godverdomme heb jij ook op “”the losers school “” ?? gezeten
   praat mee met de leidersen VOORal geen eigen mening hebben

   ik zal het voorbeeld effe aan je geven . misschien moet ik het uitlegggen met je iq 11.7 opmerking

   HIER VREET EN OP . HANG HEM OP DE KOLEKAST. EN KOM HIER NIET MET JE HEULENDE REGERINGS NSB OPMERKING

   HIJ HEEFT GEZEGD WAAR IK OP SCHOOL HEB GEZETEN WHAHAHAHAH

   VAL TOCH IN ELKAAR KLOOTVIOOL

   THEIRRY MQG NIET VERTELLEN WAAR DIE ALLAH SNOL OP SCHOOL HEEFT GEZETEN ???? EN VOOR GLOBALISTEN DAN WEL VOOR GEHEIME DIENSTEN HEEFT GEWERKT KLOOTVIOOL ??

   MAAR JE VRIENDIN WHAHAHAH DE ALLAH SNOL MAG WEL KEIHASR BEWEREN DAT BAUDET VOOR PUTIN WERKT ???

   SNAPPIE GRAFTAK . DAT JE LULVERHALEN OPHANGT. !!

   JE VRESELIJKE VVD GEILE HYPOCRISIE … IS DAN OOK GODS
   GEKLAAGTD

   WERKELIJK KNAPEN GENIAAL

   OOM BOBZELLUF

   Like

 8. waalkade4bd8489a57 zegt:

  Ja ik kan mij hier wel in vinden. Uiteindelijk zeg je hetzelfde en jaag je niet iedereen op de kast.

  Maar ik vraag mij ook af of die slaapkamer dan niet iets anders zou gaan zoeken.

  Wat ik zie is dat het gros van het Nederlandse volk van laagopgeleiden tot hoogopgeleiden tegenwoordig te stom zijn om nog zelf na te denken. Die hebben zich compleet afhankelijk gemaakt van de Roverheid en zullen uiteindelijk alles verliezen en niet eens beseffen dat ze slaaf zijn. Het zijn verloren domme onnozele lafaards.

  Geliked door 1 persoon

  • bobzelf zegt:

   waalkade4bd8489a57 zegt:
   22 september 2022 om 21:34

   HOE IS HET IN GODSNAAM MOGELIJK. DAT JE JEZELF IN 7 ZINNEN 4 X COMPLEET TEGENSPREEKT ???
   OLO AFGEMAAKT EN 2 JAAR VRIJ PERENPLUKKEN ??

   LEES JE EIGEN KUT STUKKIE PROZA NOU NOG EENS 5 X DOOR EN GA DAN OP DE POEPDOOS JE EEN UURTJEZITTEN SCHAMEN

   LOSERRRRRRRRRRRRRRRR
   BEGRIJP JE NOU NIET DAT DIT GEEN ONGELUKKIE WAS .. DIT HEEFT HIJ OPGEZOCHT EN PLEURT HET RECHT VOOR DIE SNOL DER SMOEL !!

   EN DAN JOUW REACTIE .MIJN GOD JEDOMMIGHEID STRAALT ER VANAF

   WHAHAHAHA

   DE LOSERSKANT VAN DE NEDERLANDERS

   MIJN GOD HOE DURF JE HET TE PLAATSEN WHAHAHAHA

   GELUKKIG IS OOM BOB IN DE BUURT ..

   KOMT TIE !!

   Ja ik kan mij hier wel in vinden. Uiteindelijk zeg je hetzelfde en jaag je niet iedereen op de kast.

   MIN GOD .ZAK IN DE STRONT LOSERRRRRRRRRRRRRRR

   Like

  • Boike zegt:

   @ waalkade4bd8489a57 22 september 2022 om 21:34

   Het was juist de bedoeling van Thierry Baudet om het hooghartige kreng op de kast te jagen. En dat is prima gelukt. Het stomme gender had geen antwoord en liep weg. Wat een uiting van zwakte !!!

   Thierry heeft tevens het Nederlandse volk aangetoond door wat voor tuig het land wordt geregeerd. Dat heeft best wel wat Wokes de ogen geopend.

   Politiek is een keihard en niet geschikt voor mietjes. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

   Like

 9. Niek zegt:

  Het lachje was genoeg en Mark haar slaaf en zei er iets van maar er is iets anders gaande dat verborgen moet blijven, het gaat niet zo lekker op de beurs en op alle fronten fout, het is paniek allom en bewust aangedaan aan de bevolking met de vrije markt werking en nu? Het vrije woord is niet meer maar iemand zei ooit, het facisme zal terugkeren als het antifacisme?

  Like

 10. Henk zegt:

  Goed verhaal en het enige juiste advies voor Thierry en FvD. Winnen en scoren is niet een kwestie van gelijk hebben, maar van gelijk krijgen van alle toekomstige kiezers, die niets anders willen dan zoveel mogelijk FvD beleids zaken in te voeren en te realiseren. Dus zonder bondgenoten lukt dat nooit
  Hopelijk dat ze het zo aanpakken

  Like

 11. Jo zegt:

  Nostradamus voorzegt voor een bepaald land een [totale omkeer] ..en dat land is Nederland ..nadeel is dat het daardoor aangevallen wordt door Frankrijk.. kort voor de 3e wereldoorlog.

  Een Profetie pastoor Werdin van Otranto (1279) zegt het volgende: ..Er zal veel bloedvergieten zijn door twee gevechten tussen de Fransen en de Nederlanders, Oh..het is te hopen dat God zijn woede afwendt.

  Het 2e gevecht vindt plaats voor het 6e zegeloordeel..dat openen van het 6e zegel maakt een einde aan de 3e wereldoorlog-kernoorlog.
  De bekende 3 duistere dagen zijn het Openen van het 6e zegel..dat een reinigingsoordeel is. google Jesaja 66:14-17+ = ook het 6e zegel.

  De profetie van Nostradamus wil ik niet bekend maken.
  Maar ter vervanging wel die van de evangelische David Wagner

  En deze: .. https://youtu.be/u18LGLyzUfI ..ter bemoediging.

  Like

 12. Franklin Ryckaert zegt:

  Inderdaad is Thierry Baudet eigenlijk te intellectueel en te filosofisch voor de politiek. In de politiek is het niet genoeg alleen gelijk te hebben (dat heeft Thierry meestal), je moet vooral begrijpelijk zijn voor de gewone man en hem emotioneel kunnen aanspreken. Het gaat erom veel zetels te winnen en in een coalitie met de PVV en enkele anderen de macht over te nemen zodat er eindelijk iets in de politiek bereikt kan worden: uit de EU treden, massa immigratie stoppen, klimaat gekte en vaccinatie bedrog beeindigen en de WEF Mafia voor de rechter slepen. Met citaten uit het Latijn en geschiedkundig-filosofische beschouwingen die ver boven de pet van de gewone man gaan bereik je dat niet. Jammer want FvD heeft alles om de huidige problemen op te lossen.

  Geliked door 3 people

 13. Sinyo zegt:

  Weledelgeleerde heer E.N. Schilder.

  U schildert het ene artikel na het andere met inhoud hier bij de heer E.J. Bron.
  Een naast familielid heeft zijn promotie verworven met het insturen van artikelen met erkende inhoud.
  De promovendus wordt door de promotiecommissie aan de tand gevoeld over zijn of haar werk. Die commissie bestaat uit de persoonlijke begeleider van de promovendus en andere hoogleraren die verstand hebben van het werkveld waar de promovendus zich in heeft verdiept.
  Dat is voor u weledelgeleerde heer hier anders. Uwe begeleider is niemand minder dan onze heer E.J. Bron en de commissie leden (die lezers hier, die mijn voorstel accorderen).
  Technisch gesproken bent u buiten dit waardevolle blog niet gerechtigd de dr titel te voeren.
  Met vriendelijke ochtendgroet u weledelzeergeleerde heer Schilder.
  Have a Nice Day.
  Groet u een geassimileerde en feilloos geïntegreerde reagluurder uit de Indische Gemeenschap. Een Indo. Dit woord werkt niet op de zenuwen van het linkse addergebroed. Het is meer een Geuzennaam. In Nederland Door Opa (Omstandigheden eigenlijk)

  Like

  • oudmarinier zegt:

   INDO = In Nederland Door Overdracht = volgens Pa’tje Pfefferkorn (pendekar / voorvechter van de INDO organisatie) , die vroeger overal op de Pasar Malams stond met zijn standje . Helaas is Pa’tje vorig jaar December overleden op 92 jarige leeftijd . Hij was een zeer geliefde en gewaardeerde vriend.

   Like

   • Sinyo zegt:

    Overdracht is baroe voor mij. Zal ik onthouden. Kasihan si Pa’tje. Dat hij in vrede bij Maha Tuhan moge leven. Ik heb hem nooit ontmoet.
    Ik stond er ooit ff alleen in een standje van mahasiswa Indonesia. Zij wilden gaan makan. Dus zei ik makan saja saya tinggal disini jaga dan menjual dagangnya.
    Ze zeiden òm òm (oom – ò ò m) dat als mensen komen alleen die spullen daar voor 5 euro. Verder nèks. Er kwam geen hond kijken. Ze zagen mij en liepen door. Ik begreep rap waarom. Ik pas gewoon niet als een “toean besar” in een dergelijke verkoopstand op de Pasar Malam Besar. Te dèptih vonden die luitjes yang lewat.

    Geliked door 1 persoon

 14. Johan P zegt:

  Oneens met de auteur, die blijkbaar wil dat Baudet er doekjes om windt en voorzichtig doet. Maar waarom? Om de gevoelens te sparen? Om wat langer aan het woord te.mogen zijn?
  Nee, het is juist het gebrek aan het benoe.en van man en paard, het oeverloze gelul met eindeloze voorzichtige en vaak onduidelijke verwijzingen dat een probleem is.
  Recht voor de raap is beter. Duidelijk voor iedereen, openlijk, zodat men daar dan ook openlijk op kan antwoorden, dat is wat er nodig is.
  Bijkomend voordeel dat de maskers afvallen zodat de lelijke waarheden zichtbaar worden en de kleinzielige wef-hielenlikkers als zodanig te kijk staan.

  Like

 15. Andre zegt:

  FvD is een andere koers gaan varen na het afscheid van Hiddema de ouwe snoeperd die mevrouw de voorzittert Harib wel een lekker ding vond. Thierry heeft zich losgebroken van het oude systeem (controlled opposition?) en is zijn eigen koers gaan varen en hier zit weer iemand anders achter natuurlijk. Team Rutte speelde het goed om weg te lopen want hiermee was het verhaaltje van Thierry stuk. Ik miste Rob Jetten trouwens maar die zal wel zwak ziek misselijk en ongesteld zijn geweest als klimaat prins. Maar de inpackt van het weglopen heeft mijns inziens een grote golf van nadenken gebracht. Bij mij in iedergeval wel. De FvD is een jong team met jonge en enthousiaste leiders waar we nog veel positiefs van gaan horen denk ik. Maar een staatsgreep met snelrecht en invoering van het AS van Rienst gaat sneller. Tot nu toe zit Rutte er nog steeds.

  Geliked door 1 persoon

 16. koosv8 zegt:

  HIJ DOET HET PRIMA!!!! Wollige taal is verleden tijd. WAARHEID IS VRIJHEID.

  Like

 17. Boike zegt:

  Thierry Baudet heeft een geweldige politieke prestatie verricht.
  Hij heeft het D66 gender op de juiste wijze aangepakt.
  Hij heeft de minkukel op academisch niveau afgezeken.
  Hij heeft haar gepronk met 6 universiteiten gebruikt.
  Hij heeft hare hooghartige uit de kast getrokken.
  Hij heeft de vloer met het kreng aangeveegd.
  Hij heeft de heks alle hoeken van de kamer laten zien.
  Hij heeft een tere snaar geraakt bij het wijf van Anis-al-Qaq.
  Hij heeft haar duivelse betovering doorbroken.
  Hij heeft Sigy’s geblokkeerde gevoelens en emoties bloot gelegd.
  Hij heeft haar satanische obsessie naar macht teniet gedaan.
  Hij heeft aangetoond, dat minister Kaag een landverrader is.
  En daar had de valse WEF-pupil geen antwoord op.
  Sigrid de KGB infiltrant liep weg; wat een uiting van zwakte !!!
  Daar zal KlauSS SSchwab geen goed woord voor over hebben.
  Zijn pupillen mogen niet weglopen en geen zwakte tonen.
  De duivel zal Sigrid nu wellicht laten vallen als een baksteen.
  Dat is dan het einde van haar duivelse hemel op aarde.
  Thierry chapeau !!!

  Like

 18. Henk zegt:

  De koers die je wil varen is altijd afhankelijk van de bestemming, de bestemming is afhankelijk van wat je daar wil bereiken, wat je wil bereiken is afhankelijk van je visie.
  FvD heeft een heldere visie, jammer genoeg zijn ze niet in staat om die om te zetten in de doelen, in de bestemming en de koers die je moet varen om je doelen te bereiken.
  Het lijkt mij niet dat dit bereikt wordt door anderener op te wijzen, da zijeen compleet verkeerde koers varen.

  Like

 19. duinsnip zegt:

  Je kunt de politiek van Rutte/Kaag niet los zien van de keuzes van het volk.
  En het volk heeft geen flauw benul waar het in gerommeld is/wordt.
  Baudet benoemd het maar wordt de mond gesnoerd.
  De overgrote meerderheid van het volk ging zonder nadenken en luisterend naar de main stream volksverlakkers in de rij staan voor een spuit, zonder zich af te vragen waar ze nu mee ingespoten werden.
  Zo’n volk verdient zo’n regering. Helaas.

  Like

  • bobzelf zegt:

   duinsnip zegt:
   23 september 2022 om 10:31

   DANK U DANK U DANK U
   HEB JE ALLE REATIES GELEZEN ??? WERKELIJK ONGELOFELIJK TOCH

   22 JAAR JE LAND NAARGOD LATEN HELPENEN ER OP BLIJVEN STEMMMEN .??? ??? . WANT JA DIE NIEUWE BELOFTES HEBBEN TOCH WEL WAT ???? .

   EN DAN DE REACTIES VAN HELE VOLKSTAMMEN HIER .

   PVV GESTEMD . NEE DAT ZET GEEN ZODEN AAN DE DIJK ??
   NEE DIE HEEFT GEEN PROGRAMMA ???
   IK DENK DE VOLGENDE KEER ??

   FVD . KOM NOU TOCH
   MIN GOD DIE THEIRRY IS GEWOON EEN KANJER
   EN DIE BENDE ZEIKENDE ZEURENDE JONGE HONDEN
   GEWELDIG TOCH ..

   NNNEEEE . HIJ HAD BETER ??? HET VERHAAL ER OMHHEN KUNNEN VVERTELLEN

   HIJ HEEFT GODVERDOMME GEWOON VERTELD WAAR DIE TYPHUS SNOL OP SCHOOL HEEFT GEZETEN !!!!!!!!!!!!!!!!!

   EIKELS . EN DAT DAT GEEN ONGELUKKIE WAS ??
   HADEN JULLIE OOK NIET BEGREPEN ??

   DUS MET DIT KUT VOLK OOK HIER VANDAAG..

   HEEBEN JE KINDEREN GEEN TOEKOMST MEER .

   ALSOF GODVEERDOMME HIER BUSSEN MET AMBTENAREN EN LINKSE SCHHOOLMEESTERS ZIJN GEDROPT.

   ONGELOFELIJK . JE KOP VOLSCHIJTEN LOSERS.

   ONGELOFELIJK

   Geliked door 1 persoon

 20. duinsnip zegt:

  Beste bob
  We moeten ons realiseren dat in de tijd voor de tweede wereldoorlog genoeg mensen gewaarschuwd hebben voor de ware aard van het nazisme, maar dat door de domheid of lafheid van de massa deze lui toch de macht grepen en hun sinistere agenda uitrolden en daarna met de tegenstanders afrekenen. Het is dus verstandig er rekening mee te houden dat vanwege dezelfde politieke correctheid ze er toch in slagen hun WEF nazi agenda er doorheen te drukken en dan zullen zij ook met de “wappies” afrekenen.
  Toen het kabinet wegliep, heb ik niemand in de kamer hetzelfde zien doen, de PVV niet, Haga niet, de rest ook niet. Dus, kabinet/ Baudet 1-0.
  Ze zouden met zijn allen met hun blote reet naar Rutte moeten gaan staan.
  Maar ja, zo “onbeschaafd” zijn we toch niet?
  Dat deze mensen vele doden op hun geweten hebben is zo beschaafd gebeurd dat je er bijna emotioneel van wordt. Wat een geweldig toneelstuk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s