VIDEO: Gideon van Meijeren (FvD) over het WEGLOPEN van het kabinet en het SPREEKVERBOD voor Thierry Baudet!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO: Gideon van Meijeren (FvD) over het WEGLOPEN van het kabinet en het SPREEKVERBOD voor Thierry Baudet!

 1. fredjohan zegt:

  Een kabinet dat wegloopt uit het parlement heeft zichzelf ontslagen.

  Geliked door 3 people

 2. Cathja zegt:

  Goed gesproken Gideon! Ik heb het vermoeden dat ‘ze’ knap onrustig worden als een FvD-er aan het woord is. Wat er wordt (en werd) gezegd waren geen leugens, maar de waarheid kwam aan het licht, en daar worden ze nerveus van.
  Kaag heeft de FvD behoorlijk geschoffeerd met haar toneelspelletje! Het viel mij op dat Mark Rutte als een schoothondje achter haar aanliep. Ik denk dat de echte MP Sigrid Kaag is, en niet Mark Rutte!

  Dit toneelspel moet gewoon stoppen.

  Geliked door 4 people

 3. Julia zegt:

  Het is een schande hoe deze D66 theatershow wat een politiek debat wordt genoemd plaats vindt. Totaal geen enkele inhoud, geen enkele daadkracht, een kabinet dat pal achter D66 staat en dit uitstraalt, geen meningen tolereert van anders denkende, gedrag van een stel kleuters en tot niets leidt. Zij moeten toegeven dat zij geen enkel plan hebben maar dat lef hebben ze niet dat energieplafond is een wassen neus en een gemene list het slaat nergens op. Het gemiddelde verbruik is niet goed doorgerekend en is gebaseerd op het gemiddelde verbruik van één tot twee persoons huishoudens dus gezinnen met kinderen blijven zwaar de dupe vooral nu ook Essent zijn gasprijzen met 50% verhoogt en ook Vattenfal de prijzen flink verhoogt https://www.telegraaf.nl/financieel/46053918/essent-maakt-stroom-en-gas-flink-duurder Kortom een koekje van eigen deeg zo harkt de staat weer flink meer BTW naar binnen. Kortom het is een blamage dat een kabinet een belangrijk debat verlaat omdat zij de waarheid niet meer kunnen aanhoren en zich geen houding meer weten te geven. De leugens staan dik op hun gewetenloos voorhoofd gedrukt niemand gaat er op vooruit sterker nog het grootste deel van de bevolking zal volgend jaar straatarm zijn en afhankelijk van voedselbanken. Dan is ook de vraag wanneer het kabinet de zaal verlaat als die D66 kwast Paternotte continu Wilders staat uit te kafferen maar ja met een waardeloze D66 kamervoorzitter kun je deze wanorde van de kleuterklas verwachten. Zo blijkt als daadwerkelijk de oorlog of de pleuris uitbreekt hoe hard de lafaards uit dit WEF kabinet de benen nemen. Dan die walgelijke Derksen met zijn uitspraak wordt het niet tijd om deze zak de studio uit te trappen maar ja dat praatclubje dat dagelijks is te zien zit vol slappe kerels dat er een soort kroegenpraatclub op na houdt geen enkele inhoud dan slap gelul https://www.ninefornews.nl/johan-derksen-roept-live-op-tv-op-tot-liquideren-van-baudet-dit-mag-niet-zonder-consequenties-blijven/ Dat is een voorbeeld van goedkope televisie vol linkse geïndoctrineerde doorgeslagen idioten. Maar dat Derksen vervolgd dient te worden dat is een ding wat zeker is. Dan kan die slappe ouwehoer wel het niet zo hebben bedoeld maar ondertussen heeft hij dit maar gezegd.
  Kortom ik wil geen enkel debat meer zien of horen mijn vertrouwen is ver onder het vriespunt gedaald onvergeeflijk wat voor een enorme schade Rutte en zijn vriendjes de samenleving inmiddels hebben aangedaan. Tijd voor rechtvaardiging en een tribunaal.

  Geliked door 1 persoon

 4. Rien E zegt:

  Ik heb het gezien op politiek24, ik zag dat hij ging spreken en heb het geluid aan gezet. Volgens mij heeft dhr Baudet niets meer gedaan dan feitelijkheden benoemen en daar een eigen analyse aan te hangen. Dat mw Kaag daar aanstoot aan neemt en vervolgens wegloopt betekent dat de analyse en feiten kloppen en het een schot in de roos is. De rest vh “schwabinet” kon niet achterblijven en renden eensgezind achter hun baas aan daarbij volledig te vergeten dat een volksvertegenwoordiger aan het spreken is en het niet aangaat daarvoor, tegen de regels, weg te lopen. Kom dan vandaag met repliek anders dan cq zonder de dooddoeners nazi, antisemiet ed kwalificaties maar gewoon weerleg of nuanceer op de inhoud. Kortom een uitermate zwakke actie van de Rutte4 kliek

  Geliked door 1 persoon

 5. Julia zegt:

  De op haar D66 tenen getrapte kak madam Kaag noemt de uitspraken van Baudet ondermijnen van de democratie. Dan moet zij even in de spiegel kijken partijen uitsluiten dat is ondermijning van de democratie maar daar schijnt dat doortrapte schepsel dat burgers aan de hongerstaf leidt en in de kou zet nog niet door te hebben. Hoeveel geld gaat er volgend jaar in haar nieuwe koffertje weer naar bodemloze putten en Palestijnse terroristische organisaties misschien kan ze daar alvast antwoord op geven. Daarbij laten wij a.u.b. hopen dat Kaag en Rutte en de rest van dit kartel kabinet izeker volgend jaar zijn uitgekakt zodat Kaag in ieder geval niet meer met het koffertje huppelt.

  Like

 6. Marc zegt:

  Inderdaad. De oppositie levert de voorzitter. Maar in een tijd waarin het parlement volledig versplinterd is, pappen de meeste partijen aan met de leider van de (net aan) grootste partij en verkwanselen per direct hun eigen programma’s onder het mom van concessies.

  Welke oppositiepartij levert dan de voorzitter? De grootste lijkt aannemelijk. Maar hoe zullen de kleine oppositiepartijen, die met die concessies voor de guru, hiermee omgaan?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s