Lieveheersbeestje of duivelsbeestje (deel 1)

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Op tv wordt u ermee doodgegooid! De campagne “ZINLOOS geweld”! Alsof er ook zinVOL geweld zou bestaan…! Zinloos geweld gaat over pestgedrag, bangmakerij, intimidatie en geweld – en alles wat daar tussen zit en bij hoort – op scholen en in de samenleving. Veelal gebaseerd op bangmakerij, intimidatie en geweld ten aanzien van kinderen, zowel onderling als in alle leeftijdscategorieën. En dat is exact de reden waarom ik mij er nog elke dag over verbaas dat de hypocriete lieveheersbeestjesbeweging – net als Amnesty International overigens – het verband met de Corona- en klimaatleugens (en aanverwante misdadige maatregelen en gewelddadig optreden!) nog steeds negeren, want DÀT is pas zinloos geweld!

Sterker nog, de overheid gaat met het voorsorteren op de komende winter(maatregelen) zelfs vrolijk verder! Al onze kinderen en kleinkinderen zijn volledig onterecht bang gemaakt voor een fop-pandemie, waarvan de alarmwaarde en data vervalst moesten worden om vanwege een ziekelijke ‘prik’kel zogenaamd veilige vaccinaties te kunnen verkopen – die aantoonbaar (!) nooit gewerkt hebben – en de zogenaamde klimaatverandering, waarvan *Patrick Moore zelf zegt dat het geen wetenschap betreft op basis van metingen en onderzoek, maar slecht een hypothese.

Dit zinloze geweld echter wordt nog altijd dagelijks door D66, GroenLinks , door NOS/NPO/RTL en SBS ondersteund met gemanipuleerde en daarmee valse dodenlijsten die alleen op basis van ‘privacy’ NIET vrijgegeven mogen worden als het als TEGENBEWIJS wordt gebruikt. En idem geldt voor de zogenaamde besmettingsgraad en de klimaatleugens (naar ‘wens’ aanpasbare en derhalve manipulatieve ‘modellen’). Kinderen en domme volwassenen zijn door deze inktzwarte indoctrinatie/hersenspoeling (op school en tv) dood- en doodsbang gemaakt voor elkaar, voor andere mensen, voor ‘hun aandeel’/SCHULD (!) in/aan een mogelijk overlijden van oma en opa, èn zijn derhalve óók nog eens GEDWONGEN (!) een voor iedereen levensgevaarlijk prikje te nemen waarvan de cijfers/waarheid van de inmiddels gevallen prik-doden en de hedendaagse en toekomstige blijvende schade tot op de dag van vandaag verborgen moet blijven… Wat nou: transparantie? Wat nou: ‘veilig’? WAT NOU; ZINLOOS GEWELD?!

Overigens: het zou de ‘pandemie’ van “de ongevaccineerden” zijn, maar let op: Corona en/of prik-doden die in de eerste weken na de vermeende ‘vaccinatie’ werden geregistreerd, werden allemaal als ‘ONGEVACCINEERD’ geregistreerd, omdat men pas NÁ de tweede prik – en dan ook nog eens veertien dagen NÁ die tweede prik – zogenaamd ‘gevaccineerd’ was… NIEMAND die heeft uitgezocht of dat mogelijk PRIK-doden waren en NIEMAND die heeft uitgezocht of die mensen daadwerkelijk aan Corona zijn overleden! Slechts een PCR-stokje in de neus zou ‘uitgewezen hebben’ dat men was overleden ‘aan’ Corona… En dat geheel in tegenstelling tot wat Kari Munnis – de uitvinder van de PCR test – heeft gezegd: u kunt er niet mee aantonen of iemand ziek is, u kunt er niet mee aantonen dat iemand besmet is en u kunt er niet mee aantonen of iemand er aan overleden is…! Wereldwijde WHO en Farma-misdaad derhalve, gebruikmakend van vervalste en verdraaide methoden en modellen, VET (!) onderstreept door de nog altijd actuele leugens, de dagelijkse doofpotten, de desinformatie en het blijven verhullen en verbergen van de wetenschappelijke cijfers. Ik bedoel: waar komen al die tia’s, hartinfarcten, herseninfarcten en extreem toenemende ambulanceritten ineens vandaan…?

*Patrick Moore is medeoprichter van Greenpeace en gepromoveerd (en derhalve doctor/wetenschapper) in de ecologie. Moore zegt dat de klimaatopwarming en het zogenaamde gevaar van CO2 uitstoot slechts een hypothese is. Gezien de klimaatopwarming die zich (op basis van onderzoeken en metingen vastgesteld!) óók in de jaren 950 tot 1250 na Chr. voordeed, ben ik het geheel met hem eens dat de mens daar maar een minimale invloed op heeft. Tenzij aangetoond kan worden dat de Vikingen hun uitstapjes eveneens met privéjets en auto’s maakten…

Heeft de mens invloed op de juist GOED voor bomen en gewassen zijnde CO2 uitstoot…? ABSOLUUT! Want door middels de ‘green deal’ van psychopaat Timmermans en zijn VN en EU mede psychopaten ‘vaststellingen’ en  ‘beleid’ om de natuurlijke longen van de wereld te kappen en die op te stoken voor biomassa-energie zou de schade door dit ‘redden van de wereld’ wel eens veel groter kunnen zijn dan men beweert dat die nu naar vermeend zou zijn. Dat beleid/doel is namelijk net zo werkzaam als de vele spontaan in de fik vliegende elektrische auto’s en bussen die met extreme hitte (door de batterijen) bijna niet te blussen zijn, maar al brandend tòch de wereld staan te redden… Anderzijds toont het haarfijn aan hoe de wereld vandaag de dag ‘geregeerd’ wordt door volslagen idioten en oude, machtsgeile psychopaten (en dementerenden). Uitgevoerd door volstrekt raaskallende, geesteszieke ‘politici’ als Yasser Klaver, Jan (lulletje) Paternotte, Sjoerd Sjoerdsma (afgekort SS), piemelzuiger Jetten en machtsgeile DOMBO’s als Ollongren en Attje (uils)Kuiken. Daar gaan we de oorlog wel mee in, maar helaas nooit winnen! Mensen! Wat zijn ze gèk!

Ikzelf zou het derhalve een klimaat-HOAX willen noemen. Een zorgvuldig gekozen, maar uitermate misleidende ‘tool’ om de mens wereldwijd te onderwerpen aan een nieuwe misdadige, zogenaamd wereld reddende ‘regering’ (van psychisch gestoorde ‘mensen’) op basis van een alles vernietigend fascistisch/communistisch systeem. “U zult tenslotte NIETS meer bezitten, maar gelukkiger zijn…”

De uitvoerende macht van zinloos geweld

Rutte heeft uit hoofden van zijn baasjes – de criminele/fascistische NWO/WEF-organisaties die zich laten vertegenwoordigen door de wereldwijd tot geweld, oorlog en persoonlijke ellende aanzettende VN, WHO, de EU en de oorlogszuchtige NAVO – keurig kwispelend al openlijk aangegeven “alle wetten te zullen overtreden die nodig zijn om hun idealistische/criminele/mensenrechten-schendende (WEF)agenda-2030 en de zogenaamd duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG’s) daarvan, te behalen”… En de afgelopen (bijna) drie jaar hebben de NWO-WEF-parlementariërs, -regeringen, Stasi-overheden en Nazi-burgemeesters zich daarin niet onbetuigd gelaten. Onder het wereldoverheersende bewind van deze misdadige organisaties (VN, WHO, NAVO, EU en het WEF) hebben zij zich bijna uitsluitend beziggehouden met naar HÙN ziekelijke idee ‘zinVOL’ geweld, wat zich wereldwijd meermaals heeft geopenbaard in excessief geweld tegen vreedzame demonstranten en arrestaties van kritisch denkende mensen. Alles was en is (het nieuwe normaal?) klaarblijkelijk geoorloofd om het globalistische, zogenaamd ‘democratische’, maar in werkelijkheid uitermate tirannieke één-wereld-‘orde’-regime/beleid te rechtvaardigen. Zelfs duidelijk gewelddadige en ronduit misdadige politieacties (èn dienders!) wordt de hand nog altijd boven het hoofd gehouden. Dan kan ik het niet anders zien en concluderen als opzettelijk en gecoördineerd (!) toegepast.

Het mooiste is nog dat Pepijn van Houwelingen geheel terecht een fotobewerking op zijn social media heeft geplaatst, waarbij de ‘vrolijke’ vlag met de fascistische SDG’s geheel terecht gefotoshopt is naar een Nazi-vlag, maar juist opruier (!) en aanzetter tot-politieke moorden (!) Johan Derksen daar commentaar op durft te hebben. Nu begrijp ik inmiddels wel dat dergelijke sukkeltjes (evenals diverse (oud!) autocoureurs (wat zijn ze dom!)) buiten hun tunnelvisie/‘vakgebied’/sport geen enkel gevoel met de realiteit lijken te hebben, omdat zij uitsluitend met de bekrompenheid van hun sport bezig zijn. Maar J. Derksen zou met zijn grote smoel wat mij betreft eveneens geliquideerd, uhhh, ik bedoel natuurlijk (net als hij) ‘geëlimineerd’ moeten worden… Het wordt misschien tijd dat hij zich inderdaad, puur voor zijn eigen veiligheid, ergens onherkenbaar gaat terugtrekken… Wat een ongelooflijk slappe flapdrol is die man!

(Wordt vervolgd!)

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Lieveheersbeestje of duivelsbeestje (deel 1)

 1. Frits zegt:

  Kan niet wachten op het vervolg. Zo spannend nu al. En nog waar ook!👍👍

  Like

 2. Oliedom zegt:

  Elke dag kun je zien en lezen hoe zinloos deze button en kreten zijn, als er nooit keihard tegen opgetreden en er echt ook wat aan gedaan wordt, één voorbeeld is b.v. bepaalde figuren die dit soort daden uitoefenen (asielkrijsers/statushouders en twee paspoorten medelanders), het land uit te trappen ipv hun een taakstrafje te geven!!!!
  Las trouwens ook dat familie herening voor Surinamers weer mogelijk moet zijn, dat is nu al mogelijk ja, de familie leden kunnen per direct zonder problemen vertrekken naar Suriname, graag zelfs!😜

  Like

 3. rini stegeman zegt:

  Daarom moest Arib het veld ruimen. Ze wist te veel van Corona

  Geliked door 1 persoon

 4. Fred zegt:

  Goed artikel wederom van drs. Schilder. Als je meer wilt weten over wat Patrick Moore allemaal heeft ontdekt nadat hij bij Greenpeace weg is gegaan, kun je dat in het boek lezen dat we vrij recent hebben uitgegeven:
  https://www.succesboeken.nl/book/9789492665621/Onzichtbare-neprampen-en-verzonnen-onheil

  Geliked door 1 persoon

 5. karton zegt:

  Ál die lieveheersbeestjes hebben nog steeds niet gezorgd dat het zinloos geweld is gestopt. Daar zullen toch andere beestjes voor nodig zijn, denk ik.

  Geliked door 1 persoon

 6. Pingback: Lieveheersbeestje of duivelsbeestje (deel 2) | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s