Lieveheersbeestje of duivelsbeestje (deel 2)

(Door: Drs. E.N. Schilder)

(Lees hier deel 1 van “Lieveheersbeestje of Duivelsbeestje)

Welkom in het krankzinnigengesticht

Hoe GEK linkse en ‘liberale’ mensen qua geestelijke gesteldheid WÈRKELIJK (!) zijn (geheel D66 en GroenLinks mèt aanhang zijn daar mijns inziens de meest evidente voorbeelden van), is dat men zich nu openlijk uitspreekt om helder en derhalve kritisch denkende mensen te willen onderwerpen aan een psychologisch onderzoek… Ofwel: iedereen die NIET binnen hun totaal absurde waanzin-ideologie-beeld past, kan mogelijk worden opgepakt en vastgezet in een inrichting waarvoor dat normaal gezien andersom zou moeten zijn. Dergelijke absurde uitspraken van deze ZÈLF geestesgestoorde mensen geven derhalve te denken, maar verklaren alles! Zij draaien ÀLLES om om deze totale krankzinnigheid in stand te kunnen houden.

Jong VVD (ik weet dat het anders heet, maar zo is het duidelijker) heeft volgens diverse bewijsstukken onder het toeziend oog van een eveneens nog jonge Rutte, toentertijd al, seks met dieren legaal willen maken. Momenteel deinzen zij echter ook al niet meer terug om op ‘basis van religie’ of ‘met wederzijds goed vinden’ (ofwel onder de perverse prikkels, leugens, dwang of intimidatie van die betreffende kinderen) seks met kinderen te ‘normaliseren’. De betreffende term wordt dan mogelijk “(voor)liefde voor kinderen”, “want pedofilie klinkt zo negatief”… Dat is qua ‘logica’ en achterbaksheid voor mij bijna hetzelfde als Hugo de Jonge die iedereen onder dwang, intimidatie, leugens en valse voorwendselen DWINGT tot ‘vaccineren’, maar zèlf, ondanks diverse promo-foto’s van prikjes in zijn arm, ‘op religieuze gronden’ de prik heeft geweigerd. Nu weet u net als ik dat De Jonge een van de lafste en smerigste stukken vuil in de hedendaagse politiek is, maar het geeft aardig weer in hoeverre u deze mensen kunt vertrouwen… Namelijk: voor zover u ze met uw eigen ogen haarscherp kunt zien en verder niet! Deze ‘mensen’ zijn derhalve letterlijk (!) bij een dood mens nog niet te vertrouwen!

Het lijkt op een bewustheid van handelen vanuit uitermate geesteszieke, machtsgeile en/of ronduit misdadige prikkels. Of… en ik wil niet beweren dat dit allemaal wordt geënsceneerd ter voorbereiding van de omvorming naar een wereldwijd islamitische kalifaat, maar ook DÁÁR lijkt dit ronduit psychopathische beleid aangaande de openlijke leugens, het openlijk geweld, en het ontmoedigen (schuldgevoel aanpraten) voor wat betreft het hebben/houden van huisdieren en het normaliseren van seks met kinderen wel HÉÉL erg sterk op!

Ik houd mij niet bezig met voorspellingen of helderziendheid (want op die blauwe-gewaad-absurditeit kun je alleen maar afgerekend worden), maar logisch beredeneerd kan naar aanleiding van wat u de afgelopen decennia heeft gezien mijns inziens gesteld worden dat men al decennialang uit is op de vernietiging van ons dagelijkse leven om dat te vervangen door gemakkelijker te besturen mensen. En daarmee bedoel ik de alles-dwangmatig-willen overheersende fundamentele, aan ons parallel  levende, islamitische gemeenschap en de vele (nu nog) zogenaamd ‘gematigde’ moslims. Deze mensen kunt u namelijk werkelijk tot alles aanzetten en àlles laten doen als ‘Allah’ het maar zogenaamd gezegd en voorspeld heeft… Maar hoe gaat de NWO/VN/WHO/EU dat doen dan…? Van NWO-‘mensen ‘ is inmiddels wel bekend dat het ijskoude reptielen zijn zonder ruggengraat en zonder ook maar enig ethisch besef. Zij zijn tot ÀLLES bereid om de macht over u en de wereld te hebben. Switcht de volgens hen ‘onvermijdelijke’ één-wereldregering – die nu vertegenwoordigd en uitgedragen wordt door de VN/WHO/NAVO en de EU, straks naar een soort van islamitische hoge-priester-sekte die iedereen op basis van Allah’s zogenaamde ‘wil’ onder controle gaat houden? Ofwel; ‘scheppen’ zij ÉÉN groot islamitisch wereld-kalifaat waarover ZIJ – zogenaamd uit naam van Allah – de scepter denken te kunnen zwaaien…? Dan zal er vóór die tijd nog veel bloed gaan vloeien, ben ik bang. Maar ook dáár zitten zij niet mee gezien de oorlogsophitsing aangaande Rusland en de vele oorlogen die de VN en hun NATO-soldaatjes, uiteraard zogenaamd om vrede en democratie te brengen, overal in de wereld bewerkstelligd hebben. Tenzij het hun EIGEN bloed en leven betreft natuurlijk… want dàn zult u uitsluitend nog een langgerekte stofwolk zien van deze lafaards die met de staart tussen de benen wegvluchten.

Geen kip en geen ei

De boeren zijn niet de enigen die het onderspit zullen moeten delven. Ook uw eigen moestuintje of kippenren zal door deze globalistische Fascisten-4.0 geplunderd worden. In principe zou u namelijk van één ei per dag en wat water kunnen overleven en derhalve zijn onder andere uw kippen al geteld. Zelfredzaamheid wordt niet geapprecieerd en vlees en dierproducten worden in de ban gedaan,, dus is het wachten op een door de WHO uitgeroepen wereldwijde vogelgriep, varkenspest en gekke koeienziekte-4.0 waarbij alle dieren moeten worden geruimd… Mocht u nog denken dat zelfs zij niet zo in-en-in slecht zijn en/of zij u hier niet toe in staat zijn…? Zoals gezegd, doe ik niet aan voorspellingen, maar hun volslagen psychopathische en ronduit krankzinnige ideeën en doelstellingen lijken alle middelen te heiligen en zoals Rutte al openlijk heeft bevestigd, zullen zij geen middel onbenut laten èn alle wetten overtreden om hun wereldwijde open gekkenhuis te implementeren.

Korte term

Voor de minachting waarmee u in het ziekenhuis of door uw huisarts behandeld wordt na over-evidente vaccinatieschade, door de politiek wordt behandeld als u WOB-verzoeken aanvraagt, als u uw recht wilt halen bij het Nederlandse of Europese hof van justitie, of als u keiharde bewijzen heeft van de onprofessionele en de kei- en keihard mensenrechten schendende, onrechtmatige (!) en misdadige (!) werkwijze van WEF-geïndoctrineerde en geïnfiltreerde ministers op de (NWO) ministeries van VWS en Justitie èn het door onder andere Hugo de Jonge omgekochte en geïntimideerde RIVM – waarbij werkelijk NIEMAND geïnteresseerd is in bestaande wetten, wetenschappelijke onderzoek en/of mensenrechten -,  bestaat slechts een twee woorden tellende term. PURE HUFTERIGHEID!

En dat is exact wat het huidig zittende fascistische NWO-regime en zijn wereldwijd geïnfiltreerde WEF-trekpoppen vertegenwoordigt en uitstraalt: pure minachting en HUFTERIGHEID ten aanzien van Ú, ten faveure van de misdadige VN/WHO/NAVO/EU/WEF doelstellingen/ideologie/stupiditeit!

ÀLLEN (!) hebben zich – en maken zich nòg steeds ELKE DAG (!) – schuldig aan zinloos en derhalve CRIMINEEL geweld tegen de eigen burgerbevolking en haar kinderen, terwijl de (om)gekochte media en de politiek nog altijd blijven zwijgen, demoniseren, intimideren, zwartlakken en middels reclamespotjes zogenaamd ‘adviseren’… Dat zij allen – in spreekwoordelijke/figuurlijke zin uiteraard – aan de hoogste tribunaal boom mogen worden opgeknoopt!

Overigens: Corona en Green Deal ‘logica’: Iedereen thuis werken en dan gas en stroom uitschakelen om de wereld te redden…? Ze gooien oude schoenen weg (kerncentrales etc.) zonder deugdelijke of betaalbare nieuwe te hebben en leggen vervolgens het probleem bij u neer. Nieuw leiderschap…

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Lieveheersbeestje of duivelsbeestje (deel 2)

 1. jetse47 zegt:

  Beste E.N. Schilder,

  Dank voor de heldere uitleg over het schorem dat zich volksvertegenwoordigers durven te noemen.

  Vroeger zaten deze imbecielen in een tehuis tegenwoordig zitten zij in een regering en mogen hun waanzin botvieren op het klootjesvolk.
  En het klootjesvolk blijft deze imbecielen nog steunen ook, dan heb je toch een metersdikke plaat voor je kop?

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ jetse47 op 4-10-2022 om 10.42 u.
   Met u eens, hélémáál mee eens !
   Maar er zijn wel steeds meer mensen die schijt hebben aan die imbecielen evenals aan ’t zg. koningshuis. Het zootje wordt uitgejoeld en bedreigd.
   Maar de hoofd-imbecielen (“Den Haag” en W.A. + Pampapoes) willen maar niet begrijpen dat de houding van het “opstandige” deel v.d. bevolking alleen te danken is aan hun eigen “gedrag” of “niet-gedrag”.
   Schaamteloos gedrag van de Haagse imbecielen én van de paleisbewoners zal eraan bijdragen dat NL binnen afzienbare tijd zal ontbranden in opstand en revolte.
   Als ik dát nog mag meemaken zal ik tevreden “inslapen”.

   Geliked door 1 persoon

 2. Dewaere zegt:

  Om helder en derhalve kritisch denkende mensen te willen onderwerpen aan een psychologisch onderzoek…; precies dát deed men in de Sovjet-Unie en vervolgens ook in veel Oostblok-landen met de lastigste figuren: opsluiten in een psychiatrische inrichting of heropvoedingsgesticht (in China doen ze dat nog steeds). Geen wonder dat de echt kritische geluiden nu alléén nog maar uit landen komen die toen achter het Ijzeren Gordijn lagen; incl. Oost-Duitsland, die weten nog wat een totalitaire ideologie is, wij zijn dat vergeten.

  Like

 3. LUCIA zegt:

  @Hr Schilder : U schildert een zwart scenario en ik ben het op veel punten met u eens, met wat kanttekeningen, ik heb jaren tussen moslims gewoond en daardoor weet ik wat meer dan een heleboel roependen.
  Het is niet zo’n homogene groep als men denkt, zowel religieus als sociaal-cultureel zijn er behoorlijk grote verschillen…. en ook (hoewel je dat ook als sociaal-cultureel kunt zien) qua land van afkomst.

  De NWO wil 1 centrale mondiale godsdienst en ze zijn al behoorlijk ver ermee en het wordt Chrislam genoemd en persoonlijk denk ik dat zowel christenen als moslims, hier zwaar tegen zullen zijn, vooral de orthodoxen van beide kanten en ik kan u verzekeren dat er zat moslims zijn, die pedofilie ook zeer verwerpelijk vinden.

  Uiteindelijk zal vwb Nederland het tere vaasje te water gaan totdat ze barst en die basten zijn al lang aanwezig , de huidige crisis zal dit alleen nog maar bespoedigen, dan kun je je nog afvragen of dat de bedoeling is… en zo ja, wat ons nog te wachten staat…lopen straks de militairen van de Eurogendfor door de straten.

  In retrospekt heb ik al jaren eerder, zo’n 13 jaar geleden, dit zien opkomen… fascisme verpakt als een f..g groen kadootje ..fascisme in der rol van SchoonmaakIdealisme, verkocht aan jongeren voor een nieuwe wereld, door diezelfde klootzakken, die jarenlang gesteggeld hebben over al dan niet plastic zakken mileuvriendelijk en afbreekbaar te maken kostte toen 5 cent , weet ik nog…. maar dat was niet “haalbaar”voor deze zelfde f…g groene salongeile socialisten…. lees communisten .

  Je hoeft maar enkele afleveringen Zembla te bekijken, om in te zien hoe corrupt de overheid is geweest m.b.t. het dumpen van gevaarlijk en zeer giftig materiaal of het verlenen van vergunningen hiertoe… terwijl ze drommels goed wisten hoe de vork aan de steel zat.

  Nu wordt ons in reclames verteld dat we niet zomaar zaken moeten kopen of weggooien, ik kan me nog herinneren, dat zaken als koelkasten en wasmachines vroeger aan de volgende generatie werden doorgegeven, gloeilampen kunnen (zie buislampen) dusdanig vervaardigd worden, dat ze minstens 10 jaar zo niet langer kunnen meegaan en voor de 2e W.O. en tijdens, konden panties toen Nylons genoemd jarenlang gebruikt worden zonder ook maar een ladder erin te krijgen. De hebzucht en graaibaronnen van het grote geld beviel dit alles niet natuurlijk dus kregen we toen apparaten die maar beperkt lang meegingen en uiteindelijk hebben ze dat ook naar de mensen toe vertaald. De grote hamvraag is gewoon zijn we bereid in zo’n wereld te leven????

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s