PVV hekelt linkse hobby´s: “Waarom gaat ons belastinggeld naar dragqueens?”

Wat bedoelen rechtse partijen precies met “linkse hobby’s”? PVV-Statenlid van Overijssel, Joeri Pool (foto), wordt uitgedaagd door een GroenLinks-collega, en heeft hier wel een pasklaar antwoord op. Volgens Pool gaat het onder meer om shows voor ‘dragqueens’, waarvan de Provincie Overijssel sponsor is. Pool constateert: ‘Het is bijna niet te geloven, maar terwijl ons volk de armoede in wordt gestort, maakt de decadente elite in Overijssel ons belastinggeld over naar dragqueens.’

Lees verder>>>
(h/t “Malpaso”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op PVV hekelt linkse hobby´s: “Waarom gaat ons belastinggeld naar dragqueens?”

  1. Die lui op de provinciehuizen zijn net zo goed misdadigers, beetje zitten scoren met afgejatte andermans centen!! Ik vind ze nog misdadiger dan de lieden die in een EBI zitten!

    Like

  2. Julia zegt:

    Misschien kunnen met name Rutte, Jetten, Ollengren en Bergkamp hier antwoord op geven.

    Like

  3. Henk der Niederländer zegt:

    Waarom Nederlands belastinggeld naar dragqueens gaat is makkelijk uit te leggen.
    Het is namelijk al jaar en dag zo dat elke minderheidsgroepering hoe klein dan ook gesponsort wordt met belastinggeld en de Nederlander die ervoor werkt kan kapot vallen.

    Geliked door 1 persoon

  4. karton zegt:

    Dragqueens ?
    Dat zijn toch “mannetjes” die zich hullen in zéér opvallende jurkjes, pruiken van 2 meter doorsnede en heel hoge hakken ?
    Die verdienen natúúrlijk geldelijke ondersteuning met door van ons afgeperste euro’s ! Ik heb altijd “dolle pret” als ik weer eens een paar van die totaal mislukte figuurtjes op tv zie.
    Maar die verklede kereltjes schijnen het zelf nog al leuk te vinden.
    Totaal mislukt als MENS !!!

    Like

  5. saddy zegt:

    Liever naar dragqueens dan naar die echte queen.

    Of kent iemand een dragqueen die actief met klausje collaboreert? En daar ook nog uber-riant voor betaald wordt?

    Like

  6. Groene Leeuw zegt:

    Ik zou als gemeente dan wel voorwaarden stellen voor die subsidie. Verplichte castratie zodat ze zich niet voort kunnen planten.

    Like

  7. ronjaspers zegt:

    De wereld wordt geregeerd door satanisten,alles wat god geschapen heeft moet kapot.Die LHBGT freakshow is afkomstig uit de agenda van de satanisten,ook moet het traditionele gezin kapot man,vrouw,kinderen.Ongeveer 40% van de omgebouwde mensen man/vrouw of vrouw/man plegen zelfmoord na de operatie.Extreem links en hun NGO,s worden georganiseerd en gefinancierd door de extreem linkse multimiljardair george soros.Hij is een (nazi) bilderberger en satanist.

    Like

Plaats een reactie