“Westerse elites willen niet dat we vrij zijn”: volledige toespraak van Vladimir Poetin

(Vertaling: Laila Mol)

“Door de vrije wil van de inwoners van Donetsk, Lugansk, Cherson en Zaporozhye te erkennen, heeft Rusland mensen omarmd die haar geschiedenis en cultuur delen en een deel van het onrecht hersteld dat door de Sovjet-Unie en de vernietiging ervan is veroorzaakt”, beweerde president Vladimir Poetin vrijdag in Moskou.

Hij voegde eraan toe dat Oekraïne van plan was om Russischtaligen binnen haar grenzen aan te vallen met dezelfde behandeling die het “koloniale” Westen de hele wereld wil opleggen in haar verlangen naar hegemonie.

Lees hieronder de volledige, vertaalde tekst van de toespraak van Vladimir Poetin, gepubliceerd op de officiële website van het Kremlin:

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op “Westerse elites willen niet dat we vrij zijn”: volledige toespraak van Vladimir Poetin

  1. Hovawart zegt:

    De westerse ‘elite’ wenst dat niemand meer in vrijheid zal leven, zelfs niets meer zal bezitten, monddood gemaakt maar wel gelukkig zal worden…….
    Dat de burgers in Europa niet oprijzen en de ‘elite’ verzuipen, dat is slechts een kwestie van tijd,……en hopelijk wel op tijd.
    De Parijse klimaatakkoorden als handleiding voor versobering, met als gevolg grote armoede, honger en geweld, massale werkeloosheid en massa’s aan zwervende gelukzoekers…….en steeds meer maatregelen om de excessen te kunnen beheersen, niet voorkomen en beslist niet genezen.

    Geliked door 3 people

  2. Léon van Duren zegt:

    https://www.blckbx.tv/buitenland/professor-op-amerikaanse-tv-vs-verantwoordelijk-voor-aanval-op-nord-stream

    https://childrenshealthdefense.org/defender/cdc-vsafe-data-americans-medical-care-covid-vaccination-et/?itm_term=home

    Deze informatie krijgen de Nederlanders niet te horen van de schaamteloze nietsontziende recidiverende terroristische COVID-19 pharma maffia oorlogsmisdadiger Mark R.,en z’n gecorrumpeerde immorele corrupte ambtenarenkorps !! Het adagium van het klimaatfascistische COVID-19 pharma maffia psychopaten kabinet van de psychopaat Mark R. is liegen en bedriegen totdat je erbij neervalt!!

    Stop het van overheidswege georganiseerde destabiliseren van Nederland!!
    Stop het terroristische COVID-19 pharma maffia psychopaten kabinet van Mark R.!!

    Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

    Haelen 6081CZ

    Geliked door 1 persoon

  3. Willie zegt:

    Laat hem maar lullen , kijk hier eens wat die hypocriet nu doet
    https://edwardslavsquat.substack.com/p/russia-begins-vaccinating-mobilized

    Geliked door 1 persoon

    • Lord of Hosts zegt:

      Uw linkje wijst naar dit schrijven; “22 juni 2021!”
      https://www-rbc-ru.translate.goog/society/22/06/2021/60d1ca969a7947cce96494d5?_x_tr_sl=ru&_x_tr_tl=nl&_x_tr_hl=nl&_x_tr_pto=wapp
      Welke strategie hier achter zit weet ik niet. Waarschijnlijk een middelvinger naar de westerse heersers…
      Een belangrijk gegeven is dat het Russische vaccin een biologisch vaccin is. Het bestaat uit biologische vit.D, biolologische vit.C en Zink. Als hulpmiddel om afvalstoffen uit een lichaam (cellen) te verwijderen. Dat is alom bekent.
      Wel wordt er onderzoek gedaan naar de vaccins van Big Pharma laboratoria. Met name de Messenger-RNA toevoeging en het gevolg van deze chemische vaccins op lange termijn…
      Wel is er een wettelijk verbod op de invoering van medicijnen en vaccins van Big Pharma, ook als WHO dit adviseert.

      Geliked door 1 persoon

  4. Plebejer zegt:

    Enorm dank aan café Weltschmerz voor deze vertaling.

    Geliked door 1 persoon

  5. Julia zegt:

    De Westerse wereld zorgt er zelf voor met medewerking van miljoenen Europeanen die blijven geloven in Zelensky en de dagelijks door de strot geduwde Oekraïne propaganda zichzelf naar de ondergang drijven zowel economisch als maatschappelijk. De eerste desastreuze tekenen zijn al voelbaar en zichtbaar en totale duisternis zal over niet al te lange tijd over geheel Europa neerdalen. Helaas maar dan is het te laat met dank aan de VS, EU en de NAVO.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie