Kiev verbiedt onderhandelingen met Vladimir Poetin in nieuwe wettekst

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft zijn handtekening gezet onder een decreet dat onderhandelingen tussen Oekraïners en de Russische president Vladimir Poetin formeel als onmogelijk verklaart. Zelensky kondigde eind vorige week al aan dat zo’n decreet eraan zat te komen, en dinsdag werd het op zijn website gepubliceerd.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Kiev verbiedt onderhandelingen met Vladimir Poetin in nieuwe wettekst

 1. bobzelf zegt:

  LEUK HE , DAT DIE COCAINE VERSLAAFDE STELENDE KOMIEK
  OVERAL DE DIENST UIT MAAKT … ??

  IK HEB HEDENMORGEN TREINEN VOORBIJ ZIEN KOMEN MET EEN DIKKE DUIZEND NIEUWE TANKS …

  EN DIE KWAMEN NIET UIT KIEV. WHAHAHAHAHA

  RUSTIG AAN VRIENDEN .. WE GAAN HAAST BEGINNEN ..

  OOM KNALPIJP

  Geliked door 5 people

  • Harry zegt:

   Ik hoop ook van harte dat ze die praatjesmaker en zijn nazi-leger definitief wegjagen uit heel de bezette regio ‘s .
   Volledig verpletteren , voor mijn part .
   Maar je ziet wat fanatisme kan doen in oorlogstijd !

   Maar wat ik niet snap , is dat de Russische soldaten weinig en slecht eten krijgen in de Donbass , als je het moreel hoog wilt houden , is dat toch een eerste vereiste ?
   Het kan toch niet zo moeilijk zijn om dát te regelen ?
   Russische vrouwen in de Donbass zouden dat toch met plezier voor hun soldaten willen uitvoeren met wat geldelijke steun ?

   Zonder die achterlijke Biden waren de militaire acties allang voorbij .
   En “onze” collaboratie zal binnenkort wel stoppen , onze eigen voorraden raken -gelukkig- op !
   Kun je nagaan hoe slecht dat gesteld is !
   Als we ooit nog eens aangevallen worden , houden we het deze keer geeneens vijf dagen vol .
   Wat een bespottelijke bende .

   Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    Harry zegt:
    5 oktober 2022 om 10:53

    DAT VAN DAT ETEN ?/ OF SLECHTE ETEN WEET IK NIKS HARRY ..
    ZONDER DIE ACHTERLIJKE BIDEN ..

    VRIEND HARRY. DIT IS EEN PLAN VAN BREZINSKI VAN VOOR 2004

    2004 ORANGE REVOLUTIONS KOSTEN6 MILJARD
    MISLUKT
    DAN HONDERDEN USA STUDENTEN DIE OVERAL IN UKRAINE OP ALLE SCHOLEN IN STADJES EN DE HONDERDEN DORPEN ENGELSE LES KWAMEN GEVEN
    EN DE USA GEWELDIGE VREDE STORIES VERTELDEN

    THE PEACE CORPS !!!!!!!!!!!!! MIJN MEISSIE KREEG ER OOK 1 IN HUIS ..

    DAN 2014 OME BOB OP DE MAIDAN .
    VREDELIEVENDE PROTESTERS DIE ALLEMAAL 6 WEKEN BETAALD WERDEN ..
    LIEG NIET ZO BOB DAT VERZIN JE ??
    WHAHAHAHAHA
    NOU MISSCHIEN MAAR ALS DE DOCHTER VAN MIJN MEISSIE ZUS THUIS KOMT . EN EEN NIEUWE “”BLACKBERRY “” TELEFOON LAAT ZIEN

    ZULT U HET TOCH MOETEN GELOVEN BETAALD DOOR FRAU MERKEL WHAHAHA

    OOK ONGELUKKIE

    DAN SCHIET HET NIET OP . EN INEENS KOMT OOM BOB . MC CAIN TEGEN !
    MSS NULAND FUCK THE EU
    BIDEN
    BIDEN JR
    KERRY

    ALSOF DE HELE USA REGERING EEN KIEV STEDENTRIPPIE DEED

    DAN RIJDEN WE NAAR HUIS KIEV UIT
    EN ZIEN OP DE WEG NET BUITEN KIEV . RICHTING OBUHIV EN UKRAINKA EEN 50 A60 60 GEBLINDEERDE BUSSEN AANKOMEN EN STAAN

    MET HET GROOTSTE GAJUS TER WERELD . POOLSE EN LIVL GAJUS GETRAIND DOOR ?? DE DUITSERS HOPPA

    NOU DE REST IS GESCHIEDENIS

    MIJ MAAKT GODVERDOMME NIEMAND WAT WIJS

    MET MIJN EIGEN OGEN !!!

    DUS NIKS IS HIER EEN ONGELUKKIE .

    DANK VOOR JE STEUN MAKKER

    OOM SNIPERS OP DE MAIDAN

    Like

 2. Rien E zegt:

  Ja het amerikaans militair-industrieel complex moet wel blijven draaien. En we weten dat zelfs hun eigen presidenten en kandidaten daarvoor niet veilig zijn. Het is niet voor niets dat ze nu een wandelende stropop op die plek hebben gezet. En voila gelijk is er heibel op het wereldtoneel

  Geliked door 2 people

 3. Julia zegt:

  Die doorgeslagen acteur en cokesnuiver Zelensky bepaalt wat er in Europa gebeurt. Vooral nog langer de oren laten hangen naar deze doorgeslagen idioot die de oorlog in stand dient te houden en vooral nog met miljarden wordt ondersteunt en vooral nog meer moordwapens leveren dat talloze burgers nodeloos het leven kost en Europa naar de afvoerput en ondergang leidt. Wat mij betreft mogen de Russen flink met deze idioot gaan afrekenen Zelensky de oorlogshitser smeekt om een keiharde afrekening.

  Geliked door 4 people

 4. J.v.d.Heijden zegt:

  Vanmorgen vroeg gezien op de Ukraïnse TV:
  Ze zijn aan de winnende hand.

  Like

 5. bobzelf zegt:

  Schitterend artikel uit Moskou:

  GEEN FATALE CLASH,
  WEL MAXIMALE VERZWAKKING VAN RUSLAND IS HET DOEL
  EN OEKRAINE MAG VOOR KANONNENVLEES ZORGEN.

  NAVO-secretaris-generaal Jens Stoltenberg reageerde op de wens van Oekraïne om zich aan te sluiten bij het militair-politieke blok volgens het “versnelde schema”. President van Oekraïne Volodymyr Zelensky zei dat Kiev een aanvraag had ingediend, maar deze actie had nog niet geleid tot praktische resultaten. In plaats van de aanvraag van Kiev in overweging te nemen, sprak Stoltenberg over de ‘open deuren’ van de alliantie en over ‘steun aan Oekraïne in zijn strijd’.

  De oproep van Oekraïne om lid te worden van de NAVO werd gedaan op dezelfde dag als de plechtige gebeurtenissen in verband met de toelating van Rusland tot zijn lidmaatschap van de regio’s DPR, LPR, Zaporozhye en Cherson. Zelensky probeerde de informatieagenda te onderbreken, maar de situatie nam een ​​andere wending. Deze mening werd uitgedrukt door een publieke figuur, decaan van de faculteit MAIS van het Moscow State I
  nstitute of Culture, Yuri Kot
  in een interview met Novorossia News Agency .

  “De reactie van Kiev lijkt meer op het roepen van “baas, alles is verloren”.

  Deze zielige pogingen om zich bij de NAVO aan te melden, met geschreeuw dat ze zullen worden geaccepteerd onder het versnelde programma.

  En, belangrijker nog, dit is de reactie van de NAVO – de verklaring van Stoltenberg, die zeiden, dat ze niemand zullen opnemen.

  Dit is begrijpelijk, het is veel winstgevender voor het Westen dat Oekraïne geen lid is van de NAVO, dat het hen niet aan handen en voeten bindt en hen niet dwingt om met ons te vechten in elke situatie.

  Het is erg handig om niet bij de NAVO te zijn, maar om een ​​oefenterrein te zijn waar NAVO-wapens en NAVO-soldaten met Rusland kunnen vechten, maar tegelijkertijd verplicht niemand hier iemand tot iets. Zulke vrije relaties zijn in de beste tradities van het burgerlijk huwelijk – ze lijken relaties te hebben, maar waarom zou je ze legaliseren, je kunt er elk moment vanaf springen.

  Zelensky ziet er zielig uit, maar dit maakt het ons er niet makkelijker op, want hoe vernederender zijn positie, hoe agressiever hij zich zal gedragen en hoe bloediger het scenario zich zal ontwikkelen, omdat hij geen andere keuze heeft, hij is niet in staat om te stoppen

  . Er is al zoveel met hem gedaan dat elke poging om te stoppen en naar vrede toe te werken praktisch een doodvonnis voor hem is, dus de reactie van Kiev is begrijpelijk.

  Dit is de reactie van een bloedige maniak die begrijpt dat zijn proces vandaag voor een andere dag nadert”, benadrukt Yuriy Kot.

  De spreker merkt op dat de deelname van de NAVO aan Oekraïne zeer gunstig is voor het Westen zelf. Ze gebruiken Oekraïne, een historisch Russisch land, als oefenterrein om Rusland daadwerkelijk te verzwakken en om de capaciteiten van hun en onze wapens te testen en te bestuderen, terwijl ze geen verplichtingen en strikte regels hebben.

  “Ik ben er zeker van dat niemand Oekraïne ooit in hun leven zal opnemen in de NAVO. Zelfs als ze iets proberen te doen, zal het altijd stoppen, omdat het zinloos is. Waarom zou je zo’n handig voordelig platform verliezen om jezelf meteen de schuld te geven? en zo blijkt.

  Ook zie ik geen enkel belang of opportuniteit voor de NAVO om Oekraïne in haar samenstelling op te nemen. Integendeel, ik denk dat ze er al lang spijt van hebben dat ze dezelfde Baltische landen in hun gelederen hebben opgenomen, omdat ze zich ook heel uitdagend gedragen. Als ze er op tijd om vragen (en dat zal zeker het geval zijn), dan zal het voor NAVO-leden heel moeilijk zijn om zich niet in vijandelijkheden te storten en niet verplicht te worden. Daarom is er een situatie waarin iedereen blij is met alles”, sprak de bron van het bureau zijn mening uit.

  Wat Zelensky en zijn handlangers van de speciale diensten en de hoogste echelons van de macht ook zeggen, het feit blijft dat gisteren vier regio’s zich afscheidden van Oekraïne.

  De winter nadert, waarvoor de Kiev-autoriteiten nog niet klaar zijn, en Zelensky zelf heeft gezegd dat hij onder geen enkele omstandigheid met president Poetin zal onderhandelen.

  Yuriy Kot gelooft dat Oekraïne onder deze omstandigheden zijn onvermijdelijke ineenstorting zal voortzetten.

  “Welke toekomst wacht Oekraïne? Alles is hier eenvoudig. Geleidelijk zullen we steeds meer nieuwe gebieden bevrijden, rekening houdend met de middelen die al naar de frontlinie worden getrokken.

  Nieuwe bevrijde gebieden zullen worden gehouden volgens hetzelfde principe van referenda en zich aansluiten bij Rusland.Mensen zullen zelf dumpen met deze Oekraïense infectie.

  Natuurlijk denk ik dat Russische functionarissen op het middenniveau in het begin Oekraïens zullen proberen te spelen, omdat ze Oekraïense leerboeken of iets anders willen publiceren, maar na verloop van tijd zal dit stoppen en kalmeren”, verzekerde hij

  . De boodschap van president Poetin, die gericht was aan de bevolking ter gelegenheid van de toelating van nieuwe regio’s, de woorden over kernwapens waren belangrijk,” vervolgt de expert,

  “De Verenigde Staten creëerden een gevaarlijk precedent toen ze Japanse steden tweemaal bombardeerden, dit zijn zeer serieuze woorden waar maar weinig mensen aandacht aan schonken.

  “Dat wil zeggen, toen Poetin sprak over het precedent, en daarvoor sprak hij over de ‘windroos’ die zou kunnen veranderen, klinkt het bijzonder interessant.

  Er was bijvoorbeeld een precedent toen het Westen Joegoslavië en Kosovo uit elkaar scheurde.

  En toen ,,Toen we mensen op de Krim hielpen om zelfvoorzienend te beslissen over onafhankelijkheid en zich bij Rusland aan te sluiten, hebben we voor eventuele beschuldigingen tegen ons gewezen op het precedent uit Kosovo. Iedereen begrijpt dit.

  Als Oekraïne niet stopt met het beschieten van de ZNPP, is het goed mogelijk dat we genoodzaakt zijn strikt in overeenstemming met onze nucleaire doctrine te handelen, om Oekraïne ook met kernwapens te beantwoorden.

  Als iemand ons dan ergens van beschuldigt, zullen we hierop reageren met hetzelfde precedent met Japanse steden die dezelfde Amerikanen hebben gecreëerd. Kosovo – Amerikanen, tweemaal Japan – Amerikanen.

  Daarom, zoals ze zeggen, welkom in de toekomst, waarin Rusland door iedereen zal worden gerespecteerd, en als ze dat niet zijn, dan zullen ze gewoon bang moeten zijn.

  En we zullen ons land teruggeven en ons volk bevrijden”, vatte Yury Kot samen.

  ik denk dat de russen en mijn oom vladimir , NOG NIET KLAAR ZIJN

  OOM BOBZELLUF

  Like

 6. Hovawart zegt:

  De kleine dictator acteert als een echte dictator,…….met EU-support.

  Like

 7. Ravian zegt:

  Zelensky probeert dus voorbij het graf te regeren, en de vernietiging van Oekraïne in de wet vast te leggen.
  De overeenkomsten met ome Adolf beginnen steeds gênantere vormen aan te nemen…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s