Damage control bij BBB: Boeren mogen niet onteigend worden en 2030 in de wet opnemen is onbespreekbaar

(Door: Mark Jongeneel)

Het was gisteren niet de dag van Caroline van der Plas (BBB). Wat heeft ze lopen blunderen. Daarom is het nu tijd voor damage control. Ze heeft de boeren en daarmee heel Nederland in de kou laten staan.

Hoe haalt Caroline van der Plas het in haar hoofd om de stikstofbeul Johan Remkes de liefde te verklaren? Ze zei na de persconferentie een “beetje verliefd” op hem te zijn, omdat het rapport “veelbelovend” is. Een tip voor de BoerBurgerBeweging-vrouw: geef voortaan pas je mening als je het hele rapport hebt gelezen. Als mensen als Tjeerd de Groot (D66), Jesse Klaver (GroenLinks) en Attje Kuiken (PvdA) glunderen van geluk na het lezen van dit rapport, dan weet je toch automatisch dat het slecht nieuws betekent voor de boeren!?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Damage control bij BBB: Boeren mogen niet onteigend worden en 2030 in de wet opnemen is onbespreekbaar

 1. Rene zegt:

  WIJ BOEREN OP RUIMEN VS MARKT UITBREIDEN DAT IS DE WEF BOEVEN
  ALLES NAAR DE VS EN WIJ KOPEN ALLES UIT DE VS GAS OLIE EN AUTOS
  IJZER GA MAAR DOOR EN NIET LUISTEREN SANGTIE OOK VOOR ONS.
  TIJD OM WAKKER TE WORDEN NEDERLAND SLAAPT!

  Like

 2. hans zegt:

  God, God, komen ze er nu pas achter dat die trut controlled opposition is? Ze stemt keurig met dat tuig mee, koploper was nog meer moslimtuig binnenhalen o.a!

  Geliked door 2 people

 3. saddy zegt:

  Caroline: “” In mijn hart ben ik een socialist””

  Like

 4. karton zegt:

  Ik heb een onoverbrugbare “vertrouwensbreuk” met deze mevrouw van BBB.
  Zij komt niet meer voor op m’n lijstje van “sympathieke partijen”.

  Geliked door 1 persoon

 5. ronjaspers zegt:

  BBB = build back better uit de NWO agenda (great reset)

  Geliked door 2 people

 6. BigLJohn zegt:

  Ze zei na de persconferentie een “beetje verliefd” op hem te zijn. Verliefd op zo’n ouwe afgeleefde kop. Remkes heeft een oude verrimpelde kop als van een schildpad van 100 jaar oud. Hoe kan zij nou geil worden op die smerige vent. Net als geert Wilders is Caroline van der Plas (BBB) gecontroleerde oppositie. Diegenen die zij dient te beschermen (de boeren) draait zij door de gehaktmolen.

  Geliked door 4 people

 7. Ravian zegt:

  Het hele stikstof verhaal draait enkel om een clubje linkse geitenwollen sokken die wat plukjes in het Nederlandse landschap niet thuishorende vegetatie op onnatuurlijke wijze in stand willen houden.
  Niks”stikstofcrisis” dus, maar gewoon het zoveelste linkse hobby projectje waar de Nederlandse economie weer eens voor gesloopt moet worden.
  Mevrouw van der Plas gaat vervolgens gewoon mee in dit hele groenlinkse narratief.

  In plaats van mee te “discussiëren” over welke bedrijfstakken en bedrijven nu precies de stikstof zwarte piet toegeschoven moeten krijgen hoort ze dit hele valse narratief ter discussie te stellen.
  En hetzelfde geld voor al die andere valse narratieven, zoals “vluchtelingen”, en “klimaat”, waar ook enkel maar over “de oplossingen voor het probleem” gepraat mag worden, en het bestaan van deze problemen zelf niet ter discussie gesteld mag worden.

  Als je dat wel doet dan eindig je vervolgens voor een D66(6) rechter, of wordt gewoon door een D66(6) mevrouw botweg je microfoon dicht gedraaid.
  DAT is de huidige staat van de Nederlandse “democratie”, en DAT is een echt bestaand existentieel probleem waar zeer dringend een oplossing voor gevonden moet worden.
  Die oplossing ga je vervolgens niet bij mevrouw van der Plas en haar BBB vinden, voor die oplossing zul je toch echt op partijen als de PVV en het FvD moeten gaan stemmen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Boike zegt:

  Damage control bij BBB.
  Berouw komt altijd na de zonde.

  Carolientje, als je je huiswerk verwaarloost, krijg je een onvoldoende op je rapport.

  Carolientje, je mag dan wel een gezond boernverstand hebbn, maar je moet wel verders kiekn, dan je korte neus. Die Remkes is een gladde VVD-er, een vriendje van Rutte, dus ONBETROUWBAAR. Je had hem met dat smerige rapport op de mesthoop moeten gooien, want daar hoort hij thuis. Als oppositie mag je never nooit niet zoete broodjes bakken met de ruttige VVD. Dat is de duivel kussen. Zo verlies je je kiezers.

  Geliked door 1 persoon

 9. Groene Leeuw zegt:

  De boeren zijn razend op haar. Wat een blamage. Je kunt een VVD’er sowieso niet vertrouwen, de gevestigde orde niet, niemand in de politiek.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s