“Verrijking” . . .

“Culturele verrijking” is dus intimidatie, sissen & naroepen, aanranding & groepsverkrachting, plofkraken & overvallen plegen, steekpartijen & kogelregens, brandstichting, drugshandel & verpaupering.

Oké, got it! En hoe ga ik nu iemand uitleggen wat “maatschappelijke verloedering” betekent?

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Angelica

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op “Verrijking” . . .

  1. Olie bol zegt:

    Oké, got it! En hoe ga ik nu iemand uitleggen wat “maatschappelijke verloedering” betekent? Dat kan Rutte zeer goed uitleggen want hij heeft nergens een herinnering aan.

    Geliked door 1 persoon

  2. Julia zegt:

    Ik vrees dat burgers zelf de meest drastische voorzieningen moeten treffen om zichzelf tegen dit binnengehaalde tuig te verdedigen. Triest toch Amalia wordt bedreigd en woont nu van ellende bij papa en mama zij het wel in een ruim paleis dus het valt wel mee. Als men die slijmjurken van BNN-ers in de praatprogramma’s van de propagandazenders aan hoor is het misselijkmakend hoe wij het samen met elkaar eens zijn en hoe erg het is dat Amalia wordt bedreigd. Natuurlijk is dit niet goed te praten maar ik hoor nimmer het feit hoeveel vrouwen er dagelijks worden lastiggevallen letterlijk en figuurlijk helaas hebben zij geen horde beveiliging om zich heen en zijn zonder meer overgeleverd aan dit tuig. Waar zijn tegenwoordig de echte mannen gebleven die zelf eens het recht in handen te nemen om met dit tuig af te rekenen van de overheid hoeven we helemaal niets te verwachten sterker nog die rotzakken wordt nog het hand boven het hoofd gehouden en mag men het woord de dader was een allochtoon niet meer in de mond nemen. Gaaf landje toch.

    Geliked door 7 people

    • delamontagne zegt:

      ……….Waar zijn tegenwoordig de echte mannen gebleven die zelf eens het recht in handen te nemen om met dit tuig af te rekenen…………

      Wel in Fr. zijn die er blijkbaar wel en ik twijfel er niet aan in NL ook.
      Maar……….recht in eigen handen nemen ? ?
      Dat zou dan wel door héél velen gelijk moeten gebeuren want anders…, de enkeling ?
      -Een vader uit de stad Roanne, Oost Frankrijk moet [ waarschijnlijk ] voor de recht bank verschijnen omdat hij een asieligert van 16 jaren een flinke aframmeling heeft gegeven.
      Het kereltje,………16 jaar.[ die muslim-smeerlappen zijn eigenlijk allemaal sexueel geperverteerde viezerikken, tuig van laagste allooi ]
      De jongen, 16 jaren……….., was pas een maand in Fr. toen hij de 6 jarige dochtertje van ’n Frans gezin sexueel iets wilde aandoen.
      De moeder hoorde geluiden in de kamer van dochter en de SMEERLAP ging er vandoor.
      De vader [ was niet thuis ] toen gebeurde , maar ging de volgende dag op zoek naar de “vluchteling”( hoe men dit soort vluchteling kan noemen is en blijft voor mij een raadsel )).
      Gevonden en hij gaf toe bij dochter te zijn geweest, de vader, buiten zinnen van woede, gaf hem een flinke aframmeling.
      Vader moet nu voor rechtbank komen, buren, vrienden en kenissen vol onbegrip.
      DE VADER ZEI VOOR TV / KRANT:”Ook al zou ik worden veroordeeld, ik heb er geen spijt van”.
      ( het public staat achter hem )
      / / / /
      Ter wijl ik op zoek was naar laatste nws hierover kwam ik ander geval tegen:

      De Affaire van verkrachting van de jonge Sarah, 11 jaar oud in Pontoise.
      De verdachte kan tot 8 jaar gevangennis worden veroordeeld, maar………….
      De man gaf als verdedigign aan dat het meisje van 11 jaar het goed had gevonden en de rechtbank moet dit nu in overweging gaan nemen.
      (( ben ik nu gestoord of de hooggeleerde heren rechters ? ? ))
      Het stond in”LE FIGARO” onder ….Faits divers.
      In NL zou je zeggen “ditjes en datjes”..
      Het zal je dochter maar wezen.,
      ( violé une fille de 11 ) Le Figaro;

      https://www.lefigaro.fr/faits-divers/je-n-ose-pas-dire-non-le-consentement-sexuel-d-une-fille-de-11-ans-examine-par-la-justice-20221102

      Geliked door 4 people

      • Angélica zegt:

        Rechters houden steeds vaker rekening met de achtergrond van de dader(s). In het VK zijn sharia-rechtbanken actief en dezelfde politici die dat accepteerden hebben ook druk uitgeoefend op de gewone rechtbanken. Zodoende krijgt de islam meer en meer invloed op het beleid en dat werkt door in de samenleving. Alleen een enorme overwinning van traditionele rechtse partijen kan daar nog verandering in aanbrengen. Dan de grenzen dicht en iedereen met een dubbel paspoort het oorspronkelijke paspoort laten houden en het Europese afpakken en uitzetten. Ook kun je hun haatboek verbieden. Het is haatdragender dan Mein Kampf van Adolf. Moskeeën kun je sluiten omdat oproepen tot haat al verboden is. Alleen op die manier kun je verhinderen dat Europa verder verloedert. In Hongarije en Italië maar ook in Zweden beginnen de mensen wakker te worden. Zweden staat aan de top, samen met landen als Afghanistan en Zuid-Afrika qua aantallen verkrachtingen en het is een zeer onveilig land geworden. Linkse partijen praten het allemaal goed en GroenLinks spant de kroon door moslimtuig te vergelijken met leeuwen die op jacht moeten kunnen gaan. Wat ik daaruit afleid is dat ze het bij links niet alleen bagatelliseren maar dat ze ook toegeven dat het bij moslims in de genen zit. Met andere woorden ze gedragen zich van nature als beesten. Weg ermee dus! Gelukkig zijn er ook nog landen op de wereld waar de moslims minder naartoe zijn geëmigreerd en daar is het een stuk veiliger. Daar vind je ook nog de ‘echte mannen’ waar u naar vroeg en die vrouwen wel respectvol behandelen en je mening delen als je de waanzin in Europa beschrijft. Helaas zijn er ook daar problemen, overigens ook geïmporteerd (!) maar minder extreem en gewelddadig dan in Europa, waar de moslims de diepst gezonken bevolkingsgroep vormen.

        Geliked door 1 persoon

    • Chris Dirick zegt:

      Je moet als gewone autochtone Nederlander eens proberen tussenbeide te komen in een conflict waar één of meerdere dubbelpaspoortiërs bij betrokken zijn! Dit resulteert in a) je krijgt geheid een mes tussen je ribben, of b) je krijgt het gerecht op je nek wegens racisme of islamofobie.
      Onze (nog resterende échte) mannen hebben geen schijn van kans meer. Tenzij wij ook investeren in lessen in messengevechten, vuile man tot man gevechtstechnieken of schietoefeningen in het open veld.
      Als ik zie hoe onze jeugd tegenwoordig opgevoed word, allemaal watjes die tegen iedere tegenslag beschermd moeten worden, kinderen die dus niets meer aankunnen, bij het minste geringste beginnen huilen en janken, dan denk ik dat het met ons gedaan is.
      Waar eens Nederland voor stond, en bij uitbreiding heel Europa, zelf beslissen wat er in je eigen land gebeurt, is nu compleet afgebroken door wat de EU voor ons in petto heeft.

      Geliked door 3 people

      • delamontagne zegt:

        2 X gelezen en ik denk de volle 100% waarheid.
        Over hoe ’t nu in NL is kan ik moeilijk oordelen, ben er al heel lang niet geweest en dan was altijd nog kort.
        Ik moet ’t dus hebben van artikelen en reacties ( ook bij de E.W )
        Ik bekeek gisteren de foto boven aan artikel rechts en als eerste denk je dan:”ergens in buitenland”.
        Tot ik vanmorgen het fietsbord middenin zag.
        Zulke borden zie je bijna alleen in NL.
        Of je als “échte man” kans hebt tegen dit ongeciviligeerde scum ?, misschien, maar de grote MAAR, je vindt de overheid altijd tegen je.
        Als autochtoon heb je een – punt bij hen.
        Het is hier in Fr. niet anders ( tot nu toe want er zijn kleine gemeenten die in opstand komen als ze er ’n AZC willen vestigen )

        Like

    • Htskday zegt:

      Wordt Amalia nog steeds bedreigd eigenlijk?
      Ik vraag dit voor een snackbar.

      Geliked door 2 people

    • Friesecanadees zegt:

      Real men left your sinking ship:holle land

      Like

  3. delamontagne zegt:

    Jongetje rechtsonder, had ik kunnen zijn. Lulletje-rozenwater, wat waren wij onnozel kinderlijk en waar maakten de ouderen ( ouders ) zich druk om toen.
    Ik denk weleens terug aan die jaren ’50/60 en dan denk ik “Waar maakten die oudere mensen toen zich druk om ? ? ?, ze zouden deze tijd 2022 eens mee moeten maken.”.
    Gelukkig niet en dan denk ik aan mijn ouders, over dat ACHTERLIJKE gedoe om vergiffenis / excuses te vragen voor slavernij.
    Ze zouden ’t absoluut niet begrijpen…….
    Slavernij, 2 eeuwen geleden afgeschaft en de blanke Nederlanders, generaties later moeten zich gaan verontschuldigen, boete doen en poen betalen.
    En zou dat tot meer verbroedering gaan leiden ? ? ? ?
    Ik ben nu zelf oud en vraag me af, waar gaat dit allemaal heen die idioterie.
    Nederland immigratie land en dan denk ik ook nog eens aan wat voor immigranten, GESTOORD zijn ze die goedpraters die dit ’t land in laten…….
    De toekomstige ( nu al hier in FR. moordenaars ). onderdrukkers van de originele bevolking wordt binnen gehaald.
    Pure LANDVERRADERS zijn het daar in de regering die hun volk bedriegen.

    Geliked door 4 people

  4. Meine zegt:

    Cultuurverrijking gaat gelijk op met Moraalverarming…..

    Geliked door 2 people

  5. Ravian zegt:

    De laatste echte verrijking waren de indo’s; die brachten lekker eten, mooie vrouwen, en vriendschap.

    De hedendaagse “verrijking” uit het midden oosten en donker Afrika brengt daarentegen schijt, poep, en stront.
    Dat soort “verrijking” kunnen we missen als kiespijn.

    De islamieten brachten ons de Koran, een boek vol haat en geweldpropaganda, waar de Indo’s ons dit brachten:

    Selamat makan…

    Geliked door 3 people

    • Oliedom zegt:

      De Indo’s hebben ook nog verstand en moraal en dat zit niet, en komt er ook nooit in, in die Afrikanen/ Arabieren, op uitzonderingen na.

      Geliked door 2 people

    • Harry zegt:

      Inderdaad Ravian !

      Dit was écht een verrijking .
      Wij aten toen nog iedere week op dezelfde dag spruiten !
      Ik mocht niet van tafel vóórdat ik die stinkdingen op gegeten had .
      Heb wat uren op die keukenstoel gezeten !

      De variatie in de Indonesische keuken is enorm .
      Na ruim 70 jaar vind ik het nog steeds heerlijk !
      Nog steeds goede vrienden aan overgehouden .

      Dat kun je van die anderen niet zeggen .
      Niks dan ergernis en ellende !

      Geliked door 4 people

    • delamontagne zegt:

      Toen ik de Selamar makan las, gingen m’n gedachten onmiddellijk terug naar “tante Tien” [ haar eigenlijke naam was veel langer maar voor ons Ollanders te moeilijk, dus afgekort ]
      Als we bij haar op bezoek gingen altijd Indisch eten had ze gemaakt,……..heeerlijk.
      Maar ze is niet meer, ver in de 90 geworden.

      Geliked door 1 persoon

  6. Niek zegt:

    Het grote voordeel van deze bevolkingsgroepen is dat ze makkelijk stuurbaar en controleerbaar zijn. Ze houden zich niet bezig met politiek maar criminaliteit waardoor de overheid slechts hoeft bij te sturen met wat subsidie. Door het lage IQ en hoge mate van sexualiteit Allah de grootste aanhangen zijn ze goed in toom te houden mede omdat de beperkingen die ze vanuit het grote boek jegens elkaar hebben constant gebruiken als richtlijn naar elkaar. Deze knullen zijn veel makkelijker te beïnvloeden dan een blanke met een goede opleiding van voor 1980 want ze kunnen niet reflecteren, het is ze nooit geleerd om kritisch te zijn naar zich zelf of in hun denken. Lezen of schrijven doen ze liever niet maar kijken wel filmpjes. Steek maar eens een koran in brand dan kun je mooi zien wat ze belangrijk vinden zonder ook maar 1x na te denken gaan ze braaf het taakje uitvoeren wat ze is geleerd, boos zijn en schreeuwen. Onze leider hebben liever dat soort mensen en staan zelfs achter ze, neem George Floyd makkelijker kan het niet en zelfs de politiek wou de politie afschaffen als ze maar links stemmen is het goed.

    Like

  7. R. zegt:

    De enige manier die ons rest is ons te bewapenen tegen ongedierte…vooral meisjes en vrouwen zijn in Europa niet veilig meer….bewapen jullie!!!

    Like

Plaats een reactie