Oproer in Italië: Eerste praktijk voor Covid-vaccinatieslachtoffers geopend

(Door: Vanessa Renner – Vertaling: E.J. Bron)

Slachtoffers van de politiek geforceerde Covid-vaccinaties gelden al lang als tweederangs patiënten: de meeste artsen en critici van de experimentele gentherapie lijken het te riskant te vinden om zich te uiten en de bijwerkingen aan te spreken. Desbetreffend groot is de wanhoop bij mensen met vaccinatieschade. In Lucca, een stad in de Toscane, is onlangs de eerste artsenpraktijk van Italië geopend voor mensen die gezondheidsschade door hun Covid-injectie hebben opgelopen. Voor de betrokkenen is dat een zegen – maar linkse politici maken zich druk.

Terwijl de Meloni-regering de vaccinatiedwang in Italië beëindigt, geschorste artsen de terugkeer in hun baan mogelijk maakt en werkt aan de afschaffing van de geldboete voor ongevaccineerde mensen vanaf 50 jaar, houden vertegenwoordigers van de socialistische Democratische Partij (Partito Democratico, PD) aan de vaccinatiewaan vast en willen geen twijfel laten opkomen over het sprookje van de werkzaamheid en de veiligheid van de Covid-vaccins. Dienovereenkomstig groot is de verontwaardiging over de opening van de private artsenpraktijk voor mensen met vaccinatieschade in Lucca in de Toscane. De PD is daar relatief groot en verzet zich heftig tegen het privé-initiatief. Dit gaat uit van een groep artsen en leden van andere gezondheidsberoepen, die zich al in 2021 voor ongevaccineerden in Italië ingezet hebben. De leden van de groep konden dankzij de Meloni-regering weer in hun medische banen terugkeren en openden daarop op 2 november de eerste in de behandeling van vaccinatie-bijwerkingen gespecialiseerde artsenpraktijk van Italië.

Maar hulp voor vaccinatieslachtoffers wordt door linksen schijnbaar niet graag gezien: Valentina Mercanti, gemeenteraadslid van de PD in Lucca, stelt dit tegenover de regionale raad van de Toscane als zeer ernstig en “wellicht uniek precedent op nationaal niveau” aan de kaak. Een ander PD-gemeenteraadslid, de arts Donatella Spadi, ondersteunt het verzoek van haar kameraad aan de regionale raad. President Giani wordt daarin gevraagd “of hij in het kader van zijn bevoegdheden maatregelen denkt te nemen om te onderzoeken of in andere gezondheidscentra onwetenschappelijke informatie verbreid wordt”, die de mogelijke oorzakelijke verbanden tussen de Covid-vaccins en mogelijke ongewenste reacties betreffen. In hoeverre de behandeling van bijwerkingen, waarvan het oorzakelijk verband met de vaccinatie al veelvuldig wetenschappelijk is bewezen, een verbreiding van anti-wetenschappelijke informatie vormt, blijft open. De oude bekende tactiek van de militante vaccin-voorstanders om causale verbanden stompzinnig te ontkennen, gaat al lang niet meer op.

Meerdere gemeenteraadsleden roepen de midden-rechtse burgemeester van Lucca, Mario Pardini, op om een standpunt in te nemen en zich van het initiatief te distantiëren:

We zijn ons ervan bewust dat het om een privé-initiatief gaat, waarop het stadsbestuur maar weinig invloed kan uitoefenen, maar op dit moment, ook nadat in de afgelopen weken het No-Vax-Manifest in de kerk van San Vito is opgedoken, zijn wij van mening dat de burgemeester over hetgeen er op dit front in onze stad plaatsvindt een standpunt moet innemen en zich ervan moet distantiëren.
(Bron)

Ondanks de nieuwe regering zal er ook in Italië waarschijnlijk nog enige tijd overheen gaan, totdat het vaccinatie-fascisme volledig en in het hele land beëindigd is en slachtoffers van de inmiddels zeer schadelijke massale inentingen de hulp krijgen die ze nodig hebben.

Bron:
report24.news
Door: Vanessa Renner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Oproer in Italië: Eerste praktijk voor Covid-vaccinatieslachtoffers geopend

 1. Ravian zegt:

  Die linkse klootzakken proberen het bij de massa bekend worden van de waarheid gewoon in de kiem te smoren, omdat ze weten dat het anders voor hen in een tribunaal gaat eindigen.
  En houd er maar rekening mee dat deze onderdrukking van de waarheid steeds extremere vormen gaat aannemen, de linkse elites en hun slippendragers hebeen namelijk een misdrijf tegen de mensheid begaan, waar de doodstraf op staat, die hebben dus niets meer te verliezen.

  Geliked door 8 people

 2. Henk der Niederländer zegt:

  Andere kant van de koekwauzen die weeral eens willen laten zien dat ze toch wel verschrikkelijk deugen.

  KNVB gaat honderden OneLove-banden naar Europarlement sturen
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1003244268/knvb-gaat-honderden-one-love-banden-naar-europarlement-sturen

  Als je dus al niet kotsmisselijk wordt van een aantal nederlanders dan toch zeker van hun neiging om te laten zien dat ze toch zo verschrikkelijkdeugen.
  Dit is namelijk het tuig dat jeuitlevert aan allerlei deugende NGO’s die je maandelijks in je zakken zitten via de belasting.

  Geliked door 6 people

 3. saddy zegt:

  In duitsland lopen er zaken over remdesivir schade en in nature een peer-reviewed artikel over een totaal ineffectief effect van de proefprik.

  Het doet niets positiefs. Punt.

  Geliked door 3 people

  • Peter Rissing zegt:

   Een linkje graag.

   Like

  • Henk der Niederländer zegt:

   Maar toch Saddy.
   Even de dingen op een rij zettend verbaas Ik me altijden dat deze hele covid hoax door de politiek maar door gedramd wordt, terwijl iedereen zo toch langzaamaan wel weet dat er van het hele narratief geenene flikker klopt en er zelfs nog steeds veel mensen zijn die deze prik gaan halen en deze remdesivir troep slikken.
   Ik vraag me werkelijk serieus af wat dit soort mensen bezielt want uiteindelijk is het een soort van russische roulette wat ze spelen.

   Like

 4. antiislamnu zegt:

  Tegen de tijd dat de vaccinatie waanzin ten einde is gekomen dan is de Wef agenda bijna uitgerold CDBC gaat er gewoon komen dus dan zijn ze waar ze heen wilde digitale paspoort komt er ook dus dan is het inpakken en een strik er omheen zoals de half mocro Klaver zou zeggen stem Baudet de rest zal ons niet helpen om uit deze shit te komen

  Like

 5. Alphons Mantel zegt:

  immunoloog Prof. Capel bewees dat dit vaccin het immuunsysteem aantast

  Like

 6. J.v.d.Heijden zegt:

  Vanaf dag één van het begin van de covid-19-heisa werd ons wijsgemaakt
  dat we moesten testen, testen en nog eens testen.
  Maar die zgn PCR-test, die met de Nobelprijs werd beloond, was helemaal
  niet bedoeld om infectieziektes zoals covid 19 aan te tonen.
  Dr.Harald Schneider van het Hessische Landeskriminalamt(Lka)
  legt uit waarvoor die door Kary Mullis ontwikkelde PCR-test
  was bedoeld. Het is belangrijk om de volgende docu helemaal te bekijken.
  Vanaf 23:00 begint de uitleg van H.Schneider:

  Hier is de inmiddels overleden Nobelprijswinnaar Kary Mullis:
  https://tinyurl.com/u5yxtuvy

  Like

 7. ronjaspers zegt:

  Ziehier het extreem linkse nageboorte toont alweer zijn ware gezicht.Ze vinden het prima dat de bevolking doodgespoten wordt,met die dodelijke corona vaccinazi,s.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s