Peiling 04-12-2022

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Peiling 04-12-2022

 1. Olie bol zegt:

  Hoe bestaat het dat de vvd blijft groeien

  Like

  • Htskday zegt:

   Ja, en het FvD blijft aldoor maar op 5 staan… 🤡

   Stemmen, peilingen, we kunnen er beter mee stoppen, het is één grote poppenkast.

   En die de hond klooit ook maar wat aan, zal wel goed betalen.. moeten ze ook maar eens in een dwangbuis afvoeren.

   Geliked door 2 people

  • Giny zegt:

   De VVD blijft niet groeien, dat maakt Maurice de Hond er van. De VVD zal hem wel weer een zakcentje toegeschoven hebben en hup een zetel erbij!. Aan de ene kant verkondigd de Hond dat de meerderheid de regering zat is, maar schuift hem wel een zetel toe!
   Die peilingen moeten verboden worden!
   We zijn mans genoeg om zelf het rode potlood te hanteren in het stemhokje!

   Like

 2. johannes zegt:

  van de regen in drup , duidelijk is dat de nederlander politiek gezien de weg compleet kwijt is en zuiver ad hoc reageert, straks krijgt ze weer een sigaar uit eigen doos en alles bleef zoals het was !

  Geliked door 1 persoon

  • BosscheBol zegt:

   Tja, VVD + GL + D66 + PvdA + PvdD + CU + CDA = 73
   Allemaal “keurige” partijen maar helaas net te weinig!
   + BBB = 87! rutte 5 royaal!

   BBB? zegt u? Ik zie mevrouw Caroline er wel voor aan. Ze zal een belangrijke tegemoetkoming krijgen: er zal niet meer op de boeren geschoten worden. Verder moeten de boeren optyfen maar dat zal Carolien pas na de formatie opbiechten.

   Like

   • Olie bol zegt:

    Kijk dat bedoel ik als de bbb met Rutte verder zou gaan geeft de BBB de boeren een mes in hun ruggen, dus de boeren toch zeer dom bezig of de kansel doet zij. Werk

    Geliked door 2 people

 3. saddy zegt:

  Andere stemming: Over de e-Wallet die komende maanden in wordt gevoerd.:

  Kijk even op 2m09s op het volgende filmpje: (Renske Leijten kaart invoering digitale identiteit aan -Nauwelijks debat over geweest-En al HELEMAAL geen besluitvorming over geweest.)

  CU stemt niet met het kartel mee.

  PVV klikt WEL met kartel mee. Kan zijn dat ze verkeerd hebben begrepen want met een andere stemming (digitale identiteit) stemmen ze WEL goed.
  Maar ook dan stemt CU niet met kartel mee.

  Like

 4. Zweistra zegt:

  Onbegrijpelijk, niet te vatten dat wat VVD CDA en D666 kwijtraken naar partijen als JA21 en BBB gaan. Gecontroleerd opposition. Van de regen in de drup zoals het oude spreekwoord zegt.

  Like

 5. boorzalf zegt:

  Er zijn veel te veel partijen. 2/3 er van kan opgedoekt worden.

  Like

 6. bobzelf zegt:

  HEERLIJK HEERLIJK .. WAT EEN GEWELDIGE KEUZE .

  JE STOPT HEM MAAR IN IEDER GAT DAT JE TEGENKOMT

  MAAR “”ACHTER “” JE EIGEN VOORDEUR …

  TEKST OOM VLADIMIR

  Homoseksualiteit officieel taboe in Rusland: boetes tot 80.000 euro

  De Russische lhbti-gemeenschap is beducht voor een nieuwe ‘antihomowet’ die het parlement heeft aangenomen. Zelfs een verbod op homoseksualiteit en gendertransitie wordt niet langer uitgesloten.

  MISSCHIEN KAN JETTEN EFFE LANGS GAAN . OM TE PROTESTEREN

  WHAHAHAHAHAH

  OOM SNEEUWBALLEN MAKEN IN SIBERIE MET NAVALNY

  Like

 7. Skarsgärd zegt:

  VVD is weer aan het stijgen blijkbaar. Als ik die en dat’66 bijeen tel (want waar staan die nou voor, behalve het zélf goed hebben) dan kom ik op 1/5e van het volk dat daar achter staat, nog steeds, ondanks alle ellende die vooral die twee over het volk hebben uitgestort, veel anderen kun je als volgers zien; je kunt dus gerust concluderen dat 20% van de bevolking dus ronduit asociaal is, ook al heeft (in meerdere of wat mindere mate) de rest steeds meer moeite met het betalen van zijn rekeningen aan de pomp, voor verwarming, voor elektriciteit, voor huur, hypotheek, zorgpremie etc.
  Je weet dan precies wat onze ‘nieuwe adel’ is, jaren geleden konden ze nog zeggen dat ze het niet wisten, nu staan ze er willens en wetens achter.

  Like

 8. droevige mof zegt:

  Als geïnteresseerde buitenlander stel ik vast dat de twee sterke oppositiepartijen samen geen winst boeken, terwijl de twee “gematigde” partijen aanzienlijk winnen. Wat proberen de heer de Hond en zijn opdrachtgevers ons hiermee te vertellen? Waarschijnlijk iets anders dan wat het mij vertelt, namelijk dat dergelijke peilingen ons eerder de intentie van de heersende kringen weergeven dan de werkelijke wil van de burgers.

  Like

 9. Julia zegt:

  Hoeveel verraders zitten er nog onder ons onderdanig volkje? Ongelooflijk wat een stel stommelingen er nog binnen onze samenleving huizen of ze barsten van de poen of ze hebben geen hersenen. Hoe kun je nog op een partij als de VVD je stem nog uitbrengen. Dit zijn de mensen die mede ons land en de samenleving slopen. In ieder geval zal Nederland overgeleverd blijven aan een ongekende WEF tirannie en censuur omdat er onder onze bevolking nog miljoenen verraders van land en volk leven en denken dat het allemaal wel goed komt.Het zou je papa, mama, oma of opa maar zijn. Dream on de realiteit zal ook bij deze idioten binnenkort keihard aankomen.

  Like

 10. BigLJohn zegt:

  Zoals ook deze peiling (de zoveelste) niet meer te vertrouwen is geldt dat evengoed voor het stemmen. De facistische Kaag heeft er wel voor gezorgd dat er nooit meer eerlijke verkiezingen zullen plaatsvinden. Alles gaat sinds kort naar Amerikaans model (gestolen verkiezingen). De VVD en D66 blijven dus groot, met daarnaast wat kleine verschuivingen op links. Zie Amerika, waar tijdens de midterms verwacht werd dat de Republikeinen een grote overwinning zouden boeken, de Democraten middels (alweer gestolen verkiezingen) alles wegpikten.

  Like

 11. karton zegt:

  Geheel NL gaat “digitaal”, ik word er kotsmisselijk van. Kwam afgelopen week m’n ziekenhuis binnengelopen en werd tegengehouden door een wat oudere mevr. met een geel hesje aan, waaraan zij kennelijk enige status veronderstelde te bezitten. ZE vroeg mij : “Heppú een afspraak ?” Ikke : “Jawel dame”. Zij : “U moet uw ID of paspoort of rijbewijs in die gleuf steken”, daarbij wees zij op een computer-achtig bouwsel in de hal van het ziekenhuis. Ikke : “Ik heb geen identificatiebewijs bij me, ik heb nooit een rijbewijs nodig in ’t ziekenhuis, maar ik heb een brief waarop de afspraak staat”. Zij: “Nee, das niet voldoende”, Intussen stond er al een hele rij wachtenden achter mij in die hal. Zij werd steeds onrustiger (ik ook, maar liet ’t niet merken !). Ik voelde opzichtig in m’n jasje en zei triomfantelijk : “Oh kijk nou eens, mijn rijbewijs !” Vrouwtje opgelucht, ikke het bewijs in de gleuf gestopt en kreeg een papiertje terug met een QR-code, die code moest ik op de afd. waar ik zou worden behandeld (gynaecologie) (grapje !!) voor een ander apparaat houden waarna ik kon gaan zitten wachten. Ik kon nog nét uitbrengen : “Is dit hele gebeuren opgetuigd om de snelheid te verhogen, dame ?” Ze werd heel boos waarna ik snel ben weggelopen.
  Dus zélfs in ziekenhuizen ben je een “ding” in/uit een computer, met een QR-code.
  Misselijk makend !!!!

  Like

 12. koosv8 zegt:

  Hoe bestaat het dat er iemand waarde hecht aan de peilingen die in deze bananen republiek u voorgeschoteld worden.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s