Nieuws over Donald Trump

Onderzoekscommissie parlement VS ziet af van dagvaarding Trump. Trump kandidaat voor Amerikaanse presidentsverkiezingen 2024!

(https://twitter.com)

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Jol@nde)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Nieuws over Donald Trump

  1. Henk der Niederländer zegt:

    Ik denk dat nog even afgewacht moet worden tot morgen want dan worden zijn belasting aangiften openbaar gemaakt.
    Vreemde zaak als je het mij vraagt dat de dagvaarding nu juist op dit moment ingetrokken wordt zo daags voor de openbaarmaking

    Like

  2. jan grupsio zegt:

    goed nieuws, de wereld wordt weer van ons!!

    Like

  3. Zvoska zegt:

    Ben ik ook klaar mee 😬
    Donald Trump: “…Klaus has done a fantastic job…” 🤮

    https://m.vk.com/video567158048_456252355?list=2ae599b153ae95a3ac&from=wall567158048_45239

    Like

  4. Blaffertje zegt:

    Yess🤜🏻🤛🏻
    Hopelijk wint hij, dan zit er eindelijk weer iemand met verstand in zijn kokosnoot aan het roer in Amerika.

    Ik blijf erbij dat, als Trump er nu nog had gezeten dat deze shit oorlog er niet was geweest.
    Hij en Putin zaten aardig op een lijn.

    Geliked door 2 people

  5. Julia zegt:

    Sorry ook van Trump het ik absoluut geen hoge pet op sterker nog hij steekt zelfs Klaus Schwab nog een veer in zijn achterste met zijn woorden Klaus has done a fantastic job…” 🤮 Ook was hij een sterke voorstander voor experimentele vaccinaties. Het enige pluspunt het is een president geweest die geen oorlogen op zijn naam heeft staan. Kortom wie zijn er nog te vertrouwen al dat politieke geteisem is van hetzelfde laken en pak het zijn allemaal WEF pooiers/hoeren. Burgers tellen niet het gaat alleen om macht en geld.

    Geliked door 3 people

  6. Peter zegt:

    Alles zullen ze uit de kast halen om dit te verhinderen ,liever hebben ze een oude seniele gek aan het bewind die alleen maar uit is oorlog ,bedrog ,en de burgers te verneuken .

    Geliked door 3 people

  7. BigLJohn zegt:

    Wat voor meerwaarde zou het voor hun hebben Trump te dagvaarden. Hij kan toch geen president meer worden vanwege geprolongeerde frauduleuze verkiezingen. Je voelt het aan je water dat het weer een smerige Democraat word als president. En wat moet Amerika nu met Trump, hij is er een van het Corona geloof en voorstander van de nep PCR test alsmede die gifspuit.

    Like

  8. Meine zegt:

    Bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2016 werd er al gefraudeerd. Trump zou nipt gewonnen hebben. Waarbij de meerderheid van de bevolking voor Hillary had gekozen, maar Trump had meer Kiesmannen met het systeem.

    Dus wilden “snowflakes” hertellingen, want er zou gefraudeerd zijn. Die hertellingen werden halverwege gestopt, omdat er een heleboel fraude ten gunste van de democraten aan het licht kwam. Trump had met meer dan 60% de verkiezingen gewonnen, inclusief de “populair vote”. Helaas voor Hillary was er niet genoeg gefraudeerd met de stemcomputers. Om te voorkomen dat de “Democratische” methode van stemmentellen zou uitkomen, moest het hertellen in 2016 heel snel stoppen.

    Zie aldaar de reactie van de “Witch”, Hillary dacht de verkiezingen op zak te hebben, en had al afspraken gemaakt internationaal, alsof ze president was. Daarom sloot ze zich op na de uitslag….

    Bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020 heeft Trump zeer waarschijnlijk meer dan 66% van de stemmen gekregen. Met een enorme fraude en manipulatie is Biden aan de macht gekomen.

    Citaat Joe Biden: “We have put together I think the most extensive and inclusive voter fraud organization in the history of American politics.”

    Geliked door 2 people

  9. Frits zegt:

    Eerst 2024 zien te halen. Lijkt me al een hele opgave.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie