Afgemeld: WEF verlaat Twitter – adviseert volgers Chinese platforms

(Vertaling: E.J. Bron)

Het World Economic Forum (WEF) heeft zich van Twitter “afgemeld”. In plaats daarvan adviseert oprichter Klaus Schwab (foto) om Chinese platforms te gebruiken om de gebeurtenissen in Davos te volgen. Het netwerk van Elon Musk staat niet meer in de brochure “How to follow Davos 2023”.

Om op de hoogte te blijven van hetgeen achter de gesloten deuren van de alleen voor genodigden toegankelijke conventie van de heersende klasse, adviseert het WEF om jezelf via een handvol sociale media te informeren. Daartoe behoren Facebook, LinkedIn, Instagram en YouTube evenals de Chinese sociale media apps TikTok, WeChat en Weibo. Na de onthullingen rondom manipulaties en censuur van de media in de corona-pandemie en andere “Twitter-Files” is het platform met de blauwe vogel in ongenade gevallen.

China is voor het WEF steeds opnieuw voorbeeld

De oprichter van het WEF, Klaus Schwab, onderhoudt zee rnauwe betrekkingen met de Chinese regering. Hij noemde het communistische regime in Peking steeds opnieuw als voorbeeld. Geen wonder dus dat het WEF elk jaar in Peking zijn “Annual Meeting of the New Champions” houdt.

Bron:
exxpress.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Afgemeld: WEF verlaat Twitter – adviseert volgers Chinese platforms

  1. Julia zegt:

    Klink klare taal. We weten dat het WEF dictatoriaal bewind graag met landen als China samen werkt en volgens het Chinese plan de dictatuur zoals o.a. algehele controle, digitaal betalen en beperking van vrijheid en over niet al te lange tijd vrij reizen wordt beperkt. De WEF marionetten in Brussel en Rutte met zijn WEF kabinet het WEF plan geleidelijk geheel invoeren en zo beperkt mogelijke informatie over de WEF dictatuur openbaar te maken zoals achter gesloten deuren al is bekonkeld. Helaas doordat miljoenen mensen hierin zijn meegegaan en onderdanig aan zijn kunnen ze in Davos in hun handen wrijven. Kortom we zijn geheel overgeleverd aan de smerige plannen van het WEF.

    Like

  2. Kees zegt:

    En weer lopen er velen achter een duitser aan die een nieuwe wereldorde gaat stichten…..

    Like

  3. bobzelf zegt:

    Gratis onderdak.
    Gratis eten.
    Gratis zorg.
    Gratis computer.
    Gratis TV.
    Geen financiële zorgen

    en zo straffen wij moordenaars en criminelen

    EN DAN TEGEN MIJ ZEGGEN ,DAT IK GESCHIFT BENT .WHAHAHAHA

    Like

  4. Gerrit zegt:

    Het valt me op dat bij mensen die ik het afgelopen jaar sprak, die totaal geen benul hebben over wat het WEF eigenlijk is .
    De TV en de kranten zullen er ook geen kwaad woord over zeggen. Dit maakt het mogelijk dat ze eigenlijk ongestoord hun gang kunnen gaan.

    Geliked door 1 persoon

  5. Ravian zegt:

    En als ze al openlijk met het dictatoriale Chinese communistische systeem lopen te flirten dan weet je ook dat ze achter de schermen stiekem van Noord Koreaanse Stalinistische praktijken dromen.
    Net als de EU en de US “Democrats” overigens.
    Die zijn met hetzelfde dictatoriale-sop overgoten.

    Like

  6. jungleelephant zegt:

    Werd het hen te heet onder de voeten?

    Like

  7. Qvic zegt:

    Je begrijpt het af en toe niet meer hoeveel mede mensen onder de NOS, RTL en MSM steen leven, wat betreft het hele WEF gebeuren. Vele hebben nog nooit gehoord over de grote reset e.d. Dat zegt hun niets, daar valt je bek van open. Dat er zo weinig mensen op de hoogte zijn, wat er gaande is. Het zijn dan wel allemaal 3 tot 5x geprikt en alle hebben de staats slogan van: ik heb niets te verbergen, dus ze mogen alles van mij weten. Privacy interesseert hen niet zo, dat die met voeten betreden wordt door de overheden. Met dit zooitje randdebielen zal het van kwaad tot erger worden, deze leeghoofden beseffen niet dat juist zij dit veroorzaken door braaf te gehoorzamen aan een illegale criminele buitenlandse mogendheid die hier in ons land de lakens uitdeelt.

    Like

Plaats een reactie