De Duitse voedselbanken verzorgen in 2022 meer dan twee miljoen mensen

(Vertaling: E.J. Bron)

Het falen van de Berlijnse “stoplichtregering” openbaart zich duidelijk

In het ten einde lopende jaar verzorgden de Duitse voedselbanken meer dan twee miljoen mensen. Dat zijn 50% meer dan het jaar daarvoor. Niets maakt het falen van de Berlijnse klunzen duidelijker dan dit aantal.

Het Berlijnse “falende driemanschap”, bestaande uit Scholz (SPD), Habeck (Groenen) en Lindner (FDP), smijt met belastinggeld om zich heen, maar geeft dit niet uit aan de mensen in dit land en hun behoeften. Er moeten wapens gekocht worden, bewapenings- en oorlogsgoederen voor het Duitse leger, allemaal voor veel geld. In het buitenland geven de politieke nietsnutten het geld met handenvol weg of gooien het voor onzinnige projecten uit het raam. Niet te vergeten, Zelensky´s reet wordt eveneens goed in het vet gezet met Duitse belastinggelden. Opdat zijn vrouw kleine shopping rondjes in Londen, Parijs of Barcelona kan blijven maken.

Voor de burgers in het land, vooral de armen en de armsten, de zwakken en zwaksten, blijft er dan gewoon niets meer over. Het geld is niet weg, maar anderen hebben het gewoon. Vooral de Duitse gepensioneerden, oma Else en oudoom Heinrich mogen dan toekijken hoe ze zich met de paar luizige centen, die de belastingpolitiek van de Berlijnse nietsnutten nog voor hen overlaten, kunnen redden.

Voor velen van hen zijn de plaatselijke voedselbanken niet alleen een sprankje hoop, maar vaak ook de laatste redding. De voedselbanken hebben in het ten einde lopende jaar meer dan twee miljoen mensen van levensmiddelen en dingen voor de dagelijkse behoefte voorzien. Enkele plaatselijke voedselbanken sloten zich aan bij de propaganda tegen ongevaccineerden en deelden de spullen tijdelijk alleen maar aan gevaccineerden uit. Deze mensonwaardige houding kon echter geen ingang vinden in de gelederen van de voedselbanken en de propagandisten van de chemische soep krabbelden uiteindelijk terug.

Zonder het werk van de voedselbanken zouden de arme en armste mensen in het land nog meer in kommer en gebrek leven en lijden. Daarom wordt het tijd om de vrijwilligers bij de voedselbanken een keer te bedanken. Voor diegenen, die zich verzet hebben tegen de hetze en uitsluiting van de ongevaccineerden en zich ingezet hebben voor het behoud van de rechten van alle mensen, geldt een speciaal innig dankjewel.

Het is goed dat er in dit land voedselbanken zijn; het is triest dat er in dit land voedselbanken moeten zijn.

Bron:
freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op De Duitse voedselbanken verzorgen in 2022 meer dan twee miljoen mensen

  1. Olie bol zegt:

    Het leger des Heils doet een hoop goed werk in Duitsland 🇩🇪
    Maar in Nederland is bijna alles gratis.
    Nederland zou de aow moeten koppelen aan gewerkte jaren, net als Duitsland 🇩🇪 velen zullen raar opkijken dan.

    Like

    • bikingshaman zegt:

      Op die manier de AOW hoogte vaststellen is asociaal voor mensen die traditioneel, vader werken en moeder bij de kids voor een gedegen opvoeding en fatsoen leven leiden.

      Like

      • Olie bol zegt:

        Nou ik vind het niet asociaal de gene die zijn handophouder zijn hele leven krijgt geen AOW Nederland telt 3 miljoen handophouder waarvan 75% zo weer aan de bak kan gaan. die andere 25% zijn te ziek om te werken die moet je met rust laten zo word ook de Duitse rente berekend naar jaren van afdracht werkt niet geen Duitse rente werk je wel en zeer hart een mooie Duitse rente

        Like

      • droevige mof zegt:

        Oliver bol 19:35
        Dat is maar ten dele waar, want als je in Duitsland een werkloosheidsuitkering krijgt, wordt er een bijdrage in het pensioenfonds gestort. Nu zijn er mensen die pas tien jaar werken, anders waren ze permanent werkloos. Zij hebben vaak een hoger pensioen dan iemand die bijvoorbeeld zijn hele leven parkeerwachter is geweest. Bovendien worden migranten zeer snel als werkloos geregistreerd en ontvangen zij een hoge werkloosheidsuitkering. Ze krijgen later een goed pensioen. Sommigen gaan na korte tijd met pensioen omdat ze te ziek zijn om te werken. Dit alles legt een zware last op het Duitse pensioenfonds.

        Like

  2. Julia zegt:

    Ongelooflijk Nederland met deze WEF klote regering hobbelt hier snel achter aan. Nu zijn door de stikstof leugens de garnalenvissers aan de beurt om de nek om te draaien. Boeren kapot en vissersvloot naar de gallemiezen waardoor alles onbetaalbaar wordt en voor zelfs werkende mensen geen gezond stukje voedsel meer is te betalen mits men de hoofdprijs betaalt en dat is alleen voor de politieke zakkenvullers, rijken en de Bilderberg clan weggelegd. Dat verduurzamen van hun kotters met katalysatoren of nieuwe motoren is onhaalbaar en voor velen ook nog eens onbetaalbaar. Daarnaast hoeven veerboten, plezierjachten en containerschepen, van soms wel 400 meter lang, niet over de stikstofvergunning te beschikken. Deze containerschepen komen namelijk ook uit het buitenland en Nederland kan deze regels niet zomaar aan een niet Nederlands schip opleggen. De Nederlandse vissersvloot stoot in vergelijking met de rest van de scheepvaart een schijntje uit aan stikstof. Alle garnalenkottertjes bij elkaar zo’n 2% van wat zo’n enorm containerschip uitstoot en toch blijft minister Piet Adema bij zijn standpunt. Lachend draait deze minister een complete bedrijfstak de nek om en de milieuwinst is eigenlijk nul. Wij moeten echt anders gaan stemmen want deze idioterie heeft lang genoeg geduurd.
    Waarom tolereren mensen nog de WEF terroristen gaan ze zo graag de armoede in en worden ze zo graag geheel kaal geplukt. Buiten dat het WEF terreur nog heel veel in petto heeft om het volk de komende jaren verder te onderdrukken en kaal te plukken.

    Geliked door 1 persoon

    • Ravian zegt:

      “Waarom tolereren mensen nog de WEF terroristen gaan ze zo graag de armoede in en worden ze zo graag geheel kaal geplukt.”

      Omdat ze zo dom zijn als het achtereind van het varken, of zich toch minstens zo gedragen.

      Like

Plaats een reactie