VS-vazal . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op VS-vazal . . .

  1. Ravian zegt:

    Jammer, hij staat er net naast, die leopard.

    Geliked door 2 people

  2. BosscheBol zegt:

    Volgens mij is het de Duitse bondskanselier Scholz, die braaf zijn Leopards II komt inleveren.
    Eerst wordt zijn gasleiding opgeblazen, nu moet hij zijn tanks afgeven.
    Valt me nog mee dat hij niet nederig moet knielen.

    Like

  3. saddy zegt:

    Rob Roos MEP 🇳🇱
    6 jan.

    👉 Gasprijs Nederland is nog maar 20% ten opzichte van eind augustus.
    👉 Consumentenprijs is nog steeds torenhoog.
    👉 Prijsplafond een chaos en kost de schatkist een vermogen

    De ‘groene’ energietransitie is een nachtmerrie. Chaos, onhaalbaar en onbetaalbaar.

    Geliked door 1 persoon

  4. Ton Ruygrok zegt:

    Ik weet noch dat links Duitsland een bloedhekel aan die Yanks hadden…
    En nu …en nu … ze kruipen als loopse teven voor de Yankees…
    Trouwens zelfde doet links NL …
    Ton Ruygrok, Monster.

    Geliked door 3 people

  5. Harry zegt:

    Nou ja , als je die Duitsers zélf hun gang laat gaan , dan komt het ook steeds niet goed !
    Maar hij loopt nu aan de verkeerde leiband .

    Geliked door 1 persoon

    • droevige mof zegt:

      Harry, je hebt helemaal gelijk, maar komt het goed met jullie? Als ik zie hoe het mooie Nederland wordt veranderd in een experimenteel laboratorium voor de NWO, heb ik mijn twijfels.

      Geliked door 1 persoon

  6. Léon van Duren zegt:

    Deze satanische geïnspireerde terroristische corrupte COVID-19 pharma maffia psychopaat Olaf Scholz helpt samen met z’n andere gewetenloze WEF-BILDERBERGER oorlogsmisdadigers de Duitse economie om zeep!!

    Rusland zal in een moderne versie de tactiek van de verschroeide aarde toepassen op de corrupte COVID -19 pharma maffia misdadigers van de gewetenloze onbetrouwbare NAVO partners!!

    Deze foto is zeer toepasselijk als deze door het westen uitgelokte verschrikkelijke Oekraïne oorlog niet gestopt wordt!!

    Wat de psychopaat Hitler niet voor elkaar kreeg zal de corrupte omhooggevallen terroristische WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia psychopaat Olaf S.(Bondskanselier) met zekerheid ook niet gelukken!!
    Het sturen van zwaren wapens naar de corrupte Oekraïne door Duitsland moet gezien worden als een zeer ernstig misdrijf tegen de mensheid!! Nog nooit hebben de onbetrouwbare NAVO partners zich na de val van de Sovjet Unie zich aan hun afspraken gehouden!!

    Zalig zijn de vredestichters,die werkelijk de moeite nemen om deze met voorbedachten rade uitgelokte verschrikkelijke Oekraïne oorlog te stoppen!!
    Deze oorlog stop je niet door geavanceerde wapens te sturen naar de onbetrouwbare corrupte Oekraïne!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

    Haelen 6081CZ

    Geliked door 3 people

  7. Léon van Duren zegt:

    Het moet onze oorlog zijn om deze oorlogshitsers zoals deze gewetenloze nietsontziende satanisch geïnspireerde WEF-BILDERBERGER sekte leden achter slot en grendel te krijgen!!

    Geliked door 1 persoon

  8. Andre zegt:

    Zie die hufter staan dan bij een oh zo “groene” tank. Bij deze opdrachten is er geen energie probleem of iets met stikstof en gekke linkse labels.

    Duitsland heeft ook 4 miljard binnen geharkt om in Griekenland de boel wat te moderniseren. En natuurlijk een hele fabriek te verplaatsen naar Noord Griekenland doe maar weer de boel uitverkopen en natuurlijk lekker dicht bij de volgende NATO conflict zone Servie.

    Maar ook de oude Nokia telefoon van Mark rinkelde weer. Hoi Mark met Olaf hier. Ik moet van mijn meesters weer de oorlogsproduktie een beetje opvoeren en heb de nodige sensoren nodig van onze Duitse afdeling Thyssen Krupp MarineSystems-Thales Nederland en kan hiervoor 500 miljoen betalen. (Mark) Hoe bedoel je Duits? mafkees ja Krupp had zn slaven arbeidersfabriek dan wel in Auschwitz staan maar wij hebben wel via Henri Deterding Keuninklijke Euli die bloksnor van je in het zadel geholpen. Maar even wat anders Olaf. Ik zit hier niet in Den Haag om vlooien te vangen maak er 600 miljoen van en die 100 miljoen kan je net als de vorige keer op mn prive rekening storten paardelul. tutututut……..

    Geliked door 1 persoon

  9. droevige mof zegt:

    Scholz is kanselier bij de gratie van het Amerikaanse establishment, zoals alle kanseliers van de Bondsrepubliek sinds haar oprichting. Onder Trump zou hij nog speelruimte hebben gehad, maar nu niet meer. Hij weet dat hij een pion is in het schaakspel sinds de opblazing van North Stream 1. Ik vermoed dat zijn groene ministers Habeck en Baerbock de echte regeringsleiders zijn, vergelijkbaar met de leidersrol van Kaag in het kabinet Rutte IV. Beide regeringsleiders hebben de verantwoordelijkheid maar niet de macht die daarbij hoort, en ze kunnen niet meer aftreden, ze weten te veel en kunnen gechanteerd worden.

    Geliked door 1 persoon

  10. Léon van Duren zegt:

    De terroristische transhumanistische gewetenloze satanische WEF-BILDERBERGER corrupte collaborerende COVID-19 pharma maffia deelnemers hebben zeer veel onschuldig bloed op hun geweten!!

    Het is onbegrijpelijk dat deze huidige gemoderniseerde satanische neonazistische oorlogsmisdadigers niets hebben geleerd uit de geschiedenis van de tweede Wereldoorlog!!!

    Ook de het huidige WEF-BILDERBERGER Nederlandse Koninklijke paar moet deze terroristische corrupte COVID-19 pharma maffia praktijken persoonlijk worden aangerekend!!

    Uiteindelijk moeten onafhankelijke tribunalen de zeer vele geïnstitutionaliseerde klimaatfascistische terroristische COVID-19 pharma maffia oorlogsmisdadigers gaan berechten!!!

    Het onschuldig bloedvergieten kan stante pede (onmiddellijk) gestopt worden als de terroristische corrupte COVID-19 pharma maffia psychopaten de normen en waarden van hun naasten leren te respecteren!!

    Dankzij internet kunnen de zeer vele geïnstitutionaliseerde medeplichtige boeven niet meer zeggen; “Wir haben es nicht gewusst “!!

    WIE ZWIJGT STEMT TOE!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

    Haelen 6081CZ

    Geliked door 1 persoon

  11. mooinique zegt:

    Wie is er nu geen VS-vazal?! De CIA is lang geleden begonnen om de juiste trekpoppen overal ter wereld neer te zetten. Vellen zijn al dood omdat ze niet meer luisterde. Maakt niet uit. Komen er nog steeds bij zogenaamd om het land te dienen. 😂🤣😂

    Like

  12. Runner zegt:

    Referendum de macht licht en hoort bij het volk Zo niet dan . de beuk er in

    Like

Plaats een reactie