Tucker Carlson: mensen worden hier érg rijk van

(Vertaling: “Malpaso”)

Biden’s ‘ontdekte’ geheime documenten; die eigenlijk betrekking hebben op de nationale veiligheid; zijn van rond de tijd dat hij Oekraïne chanteerde toen een openbare aanklager het bedrijf van zijn zoon onderzocht op corruptie. Fox News-presentator Tucker Carlson uit zijn zorgen (video) over de vele miljarden dollars die het Congres naar Oekraïne stuurt.

“Oh, hij had maar een ´klein aantal´, zeggen het Witte Huis en de media. Maar de hoeveelheid is irrelevant, het is de inhoud. In dit geval zijn ze Oekraïne-gerelateerd uit de tijd van de corruptie daar, waarbij de Big Guy en Hunter betrokken waren.

De leider van Tsjetsjenië, Ramzan Kadyrov, beweert dat slechts 15% van de westerse wapenleveranties aan de Oekraïne de frontlinies zal bereiken als gevolg van corruptie. Kadyrov bagatelliseert de NAVO-hulp terwijl andere Russische functionarissen het overdrijven.

Dus laat ik dit even rechtzetten… Biden’s corruptie betreffende Oekraïne werd ontdekt tijdens de Trump-regering. Bij Trump werd impeachment onderzocht voor een telefoongesprek met Oekraïne. Nu stuurt Biden MILJARDEN naar de Oekraïne. En nu zijn geheime documenten over Oekraïne van toen hij vicepresident was….. in het bezit van Biden gevonden…

Wat een toeval hè. Net als Biden´s zoon Hunter worden ze allemaal afbetaald, wat betekent dat Romney, Pelosi en de rest worden afbetaald door hun kinderen, bij de Biden-zwendel wordt zijn zoon betaald door communistisch China en Oekraïne, die hem vervolgens betaalt, ‘the Big Guy’. Zo corrumpeert de vijand. Hoe de Deep State deze mensen laat stemmen zoals ze willen, of anders kan een onderzoek worden gestart om hen te vernietigen, zodat ze precies doen wat hen wordt gezegd.”

Bron:
whatfinger.com

Vertaald uit het Engels door:
Malpaso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Tucker Carlson: mensen worden hier érg rijk van

 1. R. zegt:

  Ik kan er nog steeds niet bij dat Biden er is neergezet……sindsdien is de wereld een hel geworden!!!

  Geliked door 2 people

  • Boike zegt:

   @ R. 13 januari 2023 om 21:13

   “sindsdien is de wereld een hel geworden!!!”
   Dat was ook de bedoeling van de satanisten.

   De “Deep State” oftewel de “Cabal” oftewel de “Khazarse Maffia” hebben hun eigen doelen en belangen en hun eigen agenda’s.
   Het gaat er bij hen niet om, wat de staat voor het volk kan doen, maar om wat het volk voor hen kan doen.
   Die satanisten verkochten hun ziel en zaligheid aan de duivel, in ruil voor een zogenaamde hemel op aarde. Zij zijn nu door de duivel bezeten gehersenspoelde psychopaten. Hun gevoelens en emoties werden uitgeschakeld en hun gezonde naprakkedenkiezeerverstand werd beperkt. En satanische obsessies werden bij hen ingebracht.
   Maar een duivelse hemel is een ware hel. Ze lopen over lijken. Alles, dat hun doel dient, is voor hen toegestaan. Het doel heiligt de middelen.
   Menselijk leven heeft voor hen geen enkele waarde. Daarom kunnen ze ook hele legers jonge mannen als kanonnenvlees opofferen. Het doet hen niets.
   Het enige, dat hen interesseert, is de absolute macht en heerschappij over de aarde en de mensheid.
   Zij menen ook, dat de wereld overbevolkt is en dat 90% van de mensheid moet worden uitgeroeid.
   Corona/Covid-19 en de vaccins moesten dat doel realiseren.

   Geliked door 3 people

   • hans zegt:

    Er is geen CORONAAAHH! Het is 1 grote psyop. Virus nooit geisoleerd, dus niet aangetoond, zo ook de test, want niet geschikt om virussen te differentieren. Enige echte is de gifspuit! Hoewel menigeen hier en elders op 1 lijn, maar toch nog geloven dat er een virus is!? Ze lachen zich dood.

    Geliked door 3 people

 2. Eppo zegt:

  The Gray Lady’s Hunter whitewash: Hoe de New York Times de onbetrouwbare zakelijke deals van de Bidens, gedeelde bankrekeningen en klokkenluiders in zijn 5.300 woorden tellende ‘onderzoek’ naar de getroebleerde First Son verbloemde

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-11628385/The-New-York-Times-whitewashed-story-Hunter-Biden-investigation.html

  Like

 3. Oliedom zegt:

  Ik heb het niet zo met die zgn. onafhankelijke nieuwszenders en dus ook niet uit dat Amerika, of ze nou cnn of fox heten.

  Like

 4. Henk der Niederländer zegt:

  Ik vraag me af op welke manier (het is ook onze oorlog Rutte zijn zakken vult inclusief die lesbische zuignap Ollengren, want die zijn naar mijn mening een beetje te fel met hun oorlogsretoriek en eventuele wapenleveranties

  Geliked door 4 people

 5. Léon van Duren zegt:

  De twee criminele terroristische COVID-19 pharma maffia psychopaten Wobke H.,en de COVID-19 pharma maffia delinquent Mark R. gaan op bezoek bij crimineelste president van de VS van Amerika ooit,de aan alzheimer lijdende terroristische corrupte COVID-19 pharma maffia psychopaat Joe B.!!

  Soort zoekt soort!!De van overheidswege georganiseerde maffia houden elkaar angstvallig een hand boven het hoofd!!

  https://childrenshealthdefense.org/defender/white-house-censorship-twitter-rfk-jr/

  Het terroristische corrupte COVID-19 pharma maffia stappenplan is doodslag met voorbedachten rade !! Aanklacht naar deze corrupte boevenbende moet luiden:doodslag met voorbedachten rade!!

  Dit soort criminele regeringsleiders en hun zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde trawanten moeten berecht gaan worden door een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!!

  Deze geïnstitutionaliseerde schaamteloze nietsontziende boeven weten dondersgoed dat zij bezig zijn een fascistische goddeloze wereldregering te vormen!!

  WIE ZWIJGT STEMT TOE!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

 6. bobzelf zegt:

  HIER ZIJN UW SATANISTEN
  HIER ZIJN UW NIEUWE VRIENDEN DE MEEST CORRUPTE TER WERELD
  HIER ZIJN ZELFS DE BEELDEN . WAAR DE 50 BURGERS LEVEND VERBRAND WERDEN ..

  DIT HEEFT U GESPONSORD…
  HIER STUURT U WAPENS NAAR TOE .

  DUS PUTIN DID IT. HIER STOND UW REGERING VOOR TE APPALAUDISEREN

  PUTIN GOT THE SANCTIONS.

  OMDAT HIJ ZIJN LANDGENOTEN KWAM REDDEN VAN DE DOOD .

  IK HOOP DAT U HET KUNT OPENEN

  IS DOOR MIJN RUSSISCHE VRIENDEN GEPLAATST OP FEESTBOEK HEDEN MORGEN

  ZODAT U HET NOOIT KUNT VERGETEN ..

  SLAVA RUSSIA . GLORY TO MY UNCLE ..

  OOM BOB

  Geliked door 1 persoon

 7. Léon van Duren zegt:

  De gecriminaliseerde terroristische CORRUPTE collaborerende COVID -19 pharma maffia WEF-BILDERBERGER wereld – misleiders dienen alles behalve hun eigen bevolkingen!!

  Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde gecorrumpeerde satanische corrupte collaborerende COVID-19 pharma maffia psychopaten te kunnen berechten!! Ongeacht hun statuur of maatschappelijke positie!!

  STOP HET VAN OVERHEIDSWEGE GEORGANISEERDE TERRORISTISCHE FASCISTISCHE WEF-BILDERBERGER CORRUPTE COVID-19 PHARMA MAFFIA FASCISME!!!

  De subtiliteit van de duivel en z’n zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde hooggeplaatste gecorrumpeerde immorele corrupte ambtenaren en andere machtsmisbruikende gezagsdragers is ten hemel opgestegen !! Deze geïnstitutionaliseerde corrupte collaborerende transhumanistische klimaatfascistische terroristische COVID -19 pharma maffia boevenbende wacht een ernstig oordeel waaraan zij met zekerheid niet aan zullen ontsnappen !!

  Bij deze zijn de bedriegende machtsmisbruikende demoraliserende terroristische corrupte COVID-19 pharma maffia gezagsdragers in alle rangen en standen gewaarschuwd !!!

  “Wir haben es nicht gewusst “! Gaat dus niet op voor u en de uwen!!

  AL ZIJN JULLIE LEUGENS NOG ZO SNEL DE WAARHEID ACHTERHAALT HAAR WEL!! De leugenaar = de duivel
  DE WAARHEID = JEZUS!!

  WIE ZWIJGT STEMT TOE!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren,(een roepende in de woestijn van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

 8. Hovawart zegt:

  Europa verwikkeld in een oorlog, enkel voor financieel en politiek gewin,…

  Like

 9. Oliedom zegt:

  Het schijnt dat die demente biden nog meer ‘papieren’ in huis heeft, dan die Trump, wat een lachertje met deze clown.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s