Biden´s documenten

(Door: “Henk der Niederländer”)

Veel open einden en nog meer vragen 

Er zijn geheime documenten gevonden in de vroegere kantoren en in het huis van Biden.  Aan dit hele verhaal klopt iets totaal niet.  Wat er niet aan klopt, weet ik niet, maar er zijn een aantal zeer opvallende zaken verbonden aan deze “ontdekking”  Een paar dingen die naar mijn mening totaal niet kloppen. 

De advocaten van Biden vinden deze documenten in een voormalig kantoor van Biden en lichten het nationaal archief in, dat ze de volgende dag komt ophalen. Het blijkt dat deze documenten al een jaar of zeven in het bezit zijn van Biden. Dat is heel erg vreemd, want hier wordt gesuggereerd dat het nationaal archief dus niet op de hoogte was dat Biden deze documenten in zijn bezit zou hebben. Dat is op zijn minst wel heel erg vreemd lijkt mij, want geloof me maar dat elke snipper papier die dit nationale archief de deur uit laat gaan geregistreerd wordt, en zeker als het geheime documenten zijn. 

Later worden er dan nog meer documenten gevonden in zijn garage en in zijn huis, waarvan opnieuw niemand bij het nationaal archief op de hoogte was waar die documenten dan toch wel zouden kunnen zijn. 

Opvallend is ook dat deze eerste documenten gevonden werden 6 dagen voordat de tussentijdse verkiezingen plaatsvonden, maar niemand ervan op de hoogte werd gebracht. Pas de maandag na de tussentijdse verkiezingen werd voor het eerst melding gemaakt van deze vondst. 

Ook rijzen er in de USA vragen, zoals waarom doet de FBI geen inval in het huis van Biden om nog eventuele meerdere ontbrekende documenten op te sporen? Dan zet Merrick Garland Josh Lausch aan het werk om deze documenten te onderzoeken. De vraag is dan: wie is deze Josh Laush?  Dit is een advocaat die is aangesteld door Trump, wat naar mijn mening de mensen het idee moet geven dat de onderzoeken die gedaan worden eigenlijk wel koosjer moeten zijn, maar vergeet niet dat van de andere kant geld nogal wat deuren opent en zeker bij advocaten. 

Het is intussen duidelijk dat deze documenten hoofdzakelijk gaan over het Iraanse atoomprogramma, zaken die spelen tussen Groot-Brittannië en de VS en zaken die spelen met betrekking tot Oekraïne. Toevallig allemaal zaken die momenteel spelen in de hedendaagse politiek, maar die allemaal gestart zijn onder het presidentschap van Obama. 

Laat Obama nou toevallig een van de machtigste mensen in de USA zijn die momenteel op de achtergrond politiek bedrijven en een flinke vinger in de pap hebben en houden in het Witte Huis.  Ondertussen wordt ook niet onderzocht hoe corrupt de Biden-clan is, maar wat voor velen ondertussen wel een heel duidelijke zaak is geworden, met name door het gedrag van zoon Hunter Biden in verband met de Oekraïense regering en zijn Chinese zaken, waar de Biden-clan vele miljoenen mee binnen sleepte, zo niet miljarden. 

Ik persoonlijk vraag me af of Joe Biden niet geofferd gaat worden ter wille van het “hogere goed” en Kamala Harris zijn plaats in moet gaan nemen, want bij de linksen is het natuurlijk het mooiste dat er nu langzaamaan eens een vrouwelijke president aangesteld wordt die door de echte machthebbers bespeeld kan worden en een politiek voert die hen het beste uitkomt. Voor mij is het in ieder geval duidelijk dat in deze hele zaak te veel open einden zijn en links en rechts wat beerputjes opengetrokken gaan worden, maar de echte grote beerput hermetisch gesloten blijft. 

Door:
“Henk der Niederländer”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Biden´s documenten

 1. karton zegt:

  Als ik zijn adviseur zou zijn, zou ik hem adviseren : bidden Biden !!!!!

  Like

 2. daniel vermaas zegt:

  Wellicht een manier om Obama als POTUS naar voren te schuiven i.p.v. Harris. Dan jaag je de Republikeinen in het harnas. Een opzet voor wat komen gaat in de US. Wie zal het zeggen.

  Like

 3. Léon van Duren zegt:

  De neonazistische fascistische machtsmisbruikende demoraliserende corrupte COVID-19 pharma maffia psychopaten doen alles om de werkelijke feiten te verdonkeremanen omtrent hun van overheidswege uitgelokte Oekraïne oorlog!! Ook de het nazisme is in de hopeloos verdeelde VS van Amerika nog steeds springlevend!!

  https://www.franklinterhorst.nl/FEMA%20kampen.htm

  Waarom heeft o.a. Amerika FEMA kampen??

  Een geheime (moorddadige!)regering in de VS van Amerika probeert hun macht te consolideren ,met leugens en bedrog!!

  WIE ZWIJGT STEMT TOE!!

  Like

 4. pcverhoeven479175 zegt:

  Zoals bijna alles daar is ook dit weer een ondoorzichtig gekonkel van verdachtmakingen en zal het wel te maken hebben met de eeuwige controverse tussen Democraten en Republikeinen. Land of the free? Laat me niet lachen.

  Like

 5. Oliedom zegt:

  👍👍👍

  Like

 6. Hovawart zegt:

  De vraag rest, heeft men deze documenten toen verkocht aan de Russen?
  Is Obama-Care gefinancierd met Roebels…….ik vraag het u niet eens af.

  Like

 7. koosv8 zegt:

  Dus Kamala eerst, de opvolgers gaan voor.👉

  Like

 8. Henk der Niederländer zegt:

  Persoonlijk denk Ik dat de deep state Joe Biden wil lozen want het ziet ernaar uit dat de USA in zijn presidenstermijn twee oorlogen verliest eerst Afganistan en nu de proxy oorlog in Oekraine.
  Niet bepaald een PR stunt van formaat en iets wat het zelfbewustzijn van Amerika zwaar aan tast.
  Daarbij komt ook nog dat steeds meer critische stemmen te horen zijn aangaande het Oekraine conflict,want ook in Amerika zuchten de mensen onder een steeds moeilijker leefomstandigheid.

  Geliked door 3 people

 9. Ravian zegt:

  Yep, aan dit hele zaakje zit duidelijk een luchtje…
  En de meest logische verklaring is inderdaad dat de Deep State Biden voor de bus wil gooien.
  Maar dan vraag ik mij dus wel af waarom ze hem dan niet gewoon dement laten verklaren…

  Like

 10. D. G. Neree zegt:

  Alleen al het feit dat ze “gevonden” zijn is al hoogst merkwaardig en daarbovenop nog eens dat Biden door zijn eigen advocaten deze loer is gedraaid. Als het mijn advocaten waren zouden ze voor mij moeten werken, nietwaar?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s