Globalist Harari´s krankzinnige ideeën: Nutteloze eters zullen elkaar afslachten

Klaus Schwab en Yuval Harari van het WEF.

(Vertaling: E.J. Bron)

Afgelopen vrijdag eindigde de globalisten-bijeenkomst van het World Economic Forum (WEF) in het Zwitserse Davos. Dinsdag ging het bij het WEF om een centraal punt. Het thema: “Een miljard mensen op de economie van morgen voorbereiden”. Wat onder deze “voorbereiding” verstaan moet worden, valt heel goed aan de hand van de citaten van de voorbereidend denker van het WEF, Yuval Harari, te voorvoelen, die er van overtuigd is dat miljoenen mensen door de technische vooruitgang “nutteloos” worden.

Voor Harari lijken mensen niet meer te zijn dan gebruiksvee. Daarmee onderscheidt hij zich weliswaar nauwelijks van zijn geestverwanten, maar hij spreekt het onverholen uit. Onvermoeibaar informatiewerk is dus noodzakelijk om aan de normale sterfelijken duidelijk te maken hoe mensonterend deze kring van “elites” willen optreden.

Elites” moeten over de waarde van een mens beslissen

Wie overbodig is, daarover moeten de rijke “mensenvrienden” beslissen, waarop ook Stefan Magnet in zijn nieuwe boek “Transhumanisme – Oorlog tegen de mensheid” wees. Concreet zegt Harari: “… wanneer de massa´s hun economische betekenis en hun politieke macht verliezen, dan zou de staat in ieder geval deels de prikkel kunnen verliezen om in hun gezondheid, ontwikkeling en welzijn te investeren. Het is heel gevaarlijk om overbodig te zijn. De toekomst van de massa´s zal zodoende van de goede wil van een kleine elite afhangen. Misschien bestaat deze goede wil enkele decennia lang. Maar in het geval van een crisis – bijvoorbeeld een klimaatramp – zou het tamelijk verleidelijk zijn en niet bijzonder moeilijk om de overbodige mensen gewoon overboord te gooien.”

Eerst geruststellen – dan verwijderen

Bij het WEF in Davos wordt er dus heel vanzelfsprekend over gesproken hoe men een miljard mensen op de werkplek van morgen “voorbereidt”. Honderden miljoenen mensen zullen hun baan kwijtraken – en zodoende de “nutteloze massa” worden. Een begrip, dat een historisch unieke verachting voor het volk tot uitdrukking brengt. Het “vee” moet gerustgesteld worden; met computergames, drugs en virtuele werelden bijvoorbeeld, voordat men het definitief verwijdert. Want Harari maakt duidelijk: “Wat is er zo heilig aan nutteloze luilakken, die hun dagen met kunstmatige belevenissen in fantasiewerelden doorbrengen?”

Nog nooit eerder vertoonde arrogantie van de heersenden wakkert het verzet aan

Dat dit niet zonder fel verzet zal plaatsvinden, lijkt de Schwab-volgeling zich van bewust te zijn. Zo lieten de vele per privéjet ingevlogen deelnemers in Davos zich door 5000 soldaten en veiligheidskrachten beschermen. Ook een dergelijke rigide hermetische afsluiting is uniek in de geschiedenis – zelfs dictators baadden graag in de menigte om zich te laten bewonderen. Maar als het aan de plannen van de Davos-kliek ligt, stevenen we op heel andere tijden af.

Digitalisering, automatisering, robotica

Want, aldus Harari: “Want voor veel mensen staat wellicht niet het lot van de koetsier van de 19e eeuw te wachten – die voortaan taxi rijden –, maar dat van de toenmalige paarden, die in de loop der tijd uit de arbeidsmarkt verdrongen werden.” Ook hier wordt duidelijk dat hij in mensen niet meer ziet dan gebruiksvee. Afgezien daarvan zullen er in principe geen menselijke arbeidsplaatsen meer zijn die op den duur “voor toekomstige automatisering veilig” zullen zijn, want “het machinale leren en robotica zullen steeds beter worden”.

Barbaren zullen elkaar afslachten

Op de langere termijn zou het zelfs tot een de-globalisering kunnen komen. En wel dan, “wanneer de hoogste kaste zich in een zelfbenoemde ´civilisatie´ aaneensluit en muren en grachten bouwt om zich tegen de horden van de ´barbaren´ daarbuiten af te schermen.” Had men in de vorige eeuw de “barbaren” nog “als goedkope arbeidskrachten, grondstofleveranciers en markten” nodig, dan zou een civilisatie “die op kunstmatige intelligentie, bio-engineering en nanotechnologie berust veel zelfstandiger en veel meer zelfvoorzienend zijn. Niet alleen hele klassen, maar hele landen en continenten zouden van geen betekenis kunnen worden”, aldus zijn duistere voorspelling.

De zelfbenoemde “geciviliseerde zone” zou derhalve in door drones en robots bewaakte vestingen leven, terwijl de “verruwde mensen” elkaar in de afgescheiden “barbarengebieden” met “machetes en Kalasjnikovs zouden afslachten”.

Voor de globalisten zijn wij dus alleen maar barbaars gebruiksvee, dat men, als men het niet meer nodig heeft, ook gewoon kan afslachten. Want dat zouden ze anders sowieso op een bepaald moment zelf doen.

Bron:
auf1.info

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

43 reacties op Globalist Harari´s krankzinnige ideeën: Nutteloze eters zullen elkaar afslachten

 1. Henk der Niederländer zegt:

  Het is nog maar enkele jaren geleden dat iemand die de uitspraken die Harari nu doet eenvoudig van de straat werd geplukt en in een dwangbuis afgevoerd werdt.
  In de tegenwoordige tijd schijnt het normaal te zijn dat je over de moord op miljoenen zo niet miljarden goed probeert te praten.
  Maar gelukkig sliep het vee verder en kan deze gek zijn ideeën eenvoudig in het rond spuien.
  Hoe ver is de mens afgegleden zou je je af vragen.

  Geliked door 6 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Henk, die gek heeft gelijk met zijn toekomstvisie. Het gaat gebeuren, datgene wat hij beweert

   Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   Henk.Ik waarschuw de mensen al ongeveer 14 jaar voor het “masterplan” van de satanische globalistische elite.Ze willen 90% van de wereldbevolking uitmoorden,de overige 10% dient als gechipte slaven.Het uitmoorden geschied momenteel met die dodelijke corona vaccinazi,s eventueel i.c.m. uithongeren of oorlog.Die satanist yuval harari bevestigt het masterplan.

   Like

 2. Marc zegt:

  Nog niets van die gast gelezen, maar afgaande op bovenstaande informatie dringt de vraag zich op:
  “In hoeverre verschilt het ideaal van Hariri van dat van Hitler?”

  Het antwoord is dan ‘Er is in het geheel geen verschil.’

  Geliked door 2 people

 3. Dewaere zegt:

  Dat dachten ze in het Romeinse Rijk ook allemaal, bijna in dezelfde bewoordingen zelfs, alleen zonder de moderne techniek: “De geciviliseerde wereld leeft in door grote legioenen bewaakt gebied, terwijl de barbaren daarbuiten elkaar afslachten”. Tot de barbaren dat niet meer accepteerden en zíj het waren die Rome letterlijk afbranden…

  Like

 4. BosscheBol zegt:

  Harrari, de grootste klootzak van de wereld. Volgens mij is er geen plaats voor deze zak stront. Opruimen zou het beste zijn.

  Geliked door 7 people

  • R Thomasson zegt:

   De duivelachtige karakter van de WEF-conferentie laat overduidelijk zien dat het is een moderne herhaling van de Wannsee Conferentie van 20 januari 1942. Ook daar werden dezelfde thema’s besproken. en de noodzaak “mensen op te ruimen”. De Endelosung is dit keer, niet van de Jodenproblematiek- maar van de mensheidsproblematiek. De “Elites” zijn de Ariërs die Lebensraum (onze wereld) nodig hebben. De gewone mensen moeten voor een groot deel worden verdelgt. Zij zijn overbodig. Precies zoals in nazi Duitsland waren gehandicapten, zwervers, geesteszieke mensen en zwaargewonde soldaten uit de oostfront; allemaal overbodig. Zij werden in AKTION 4 verdelgd in Euthanasie-Tötungsanstalten http://www.ns-euthanasie.de/index.php/toetungsanstalten. Het is een vreemde gewaarwording dat de goeroe van de WEF inzake de nieuwe Endelosung, is een types die zijn idol, Reinhard Heydrich, zou avec plaisir met de eerste de beste trein naar een van de vernietigingskampen sturen.

   Geliked door 6 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Bossche bol, sluit je ogen niet voor de werkelijkheid. dat opruimen gaat niet gebeuren.

   Like

   • BosscheBol zegt:

    ? Je bedoelt: het opruimen van harrari gaat niet gebeuren? Nee, daar ziet het op dit moment inderdaad niet naar uit. Het volk is in slaap gesust met wat (bijna voorbije) materiële welvaart, sprookjes, gehaaide propaganda en een hoop vermaak.

    Like

 5. Sobieski zegt:

  Harari mogelijk is de reincarnatie van Adolf. Als straf voor zijn wandaden in zijn vorige leven werd hij in dit leven geboren met een lichaamsverschijning en een identiteit die echt alles belichaamt wat in zijn vorige leven diep haatte of op zijn minst zwaar verachtte: Joods, homo, klein onderdeurtje, hoog piepstemmetje, tenger, kalend, bebrild en studeerkamer”geleerde”. Nu zien we dat deze eigenschappen geen garantie zijn voor een humanere mens- en wereldvisie, en dat fascisme dus niet een kwestie is van “volksaard” of “mannelijkheid”, maar een geestelijke zieķte is die iedereen in zijn greep kan houden. Herken de duivel eer het te laat is.

  Geliked door 2 people

  • R Thomasson zegt:

   @Sobieski. De held Yuval Harari die zo graag mensen wil verdelgen, is geen reïncarnatie van Adolf Hitler; eerder van Jozef Gobbels die wegen handicap (klapvoet) ongeschikt was voor militaire dienst. Harari is een stuk stront in alle opzichten. De Israëlische leger heeft hem, na paar maanden dienst, eruit gesodemieterd. Het is aan te nemen wegens geestelijk probleem- en niet lichamelijk. Maar ja! Iedereen kan een plaats hebben, als het niet bij het leger dan bij de boosaardige psychopaten van Klaus Schwab.

   Geliked door 1 persoon

 6. johannes zegt:

  dat het gepeupel elkaar af gaat slachten ??? laten we als gepeupel er dan op zijn minst nog voor zorgen dat : wie een kuil graaft voor een ander er zelf invalt

  Like

 7. Fran zegt:

  Harari is de kleine hulpclown van opperclown KlauSS.
  Het valt nog te bezien wie afgeslacht wordt.

  Like

 8. saddy zegt:

  Als part-time jood ga ik volledig met mijn goede vriend Harari mee:

  Daarom hier de vraag die mijn beste Yuvalleke vergeten is te stellen in Davos:

  “”Heeft een vluchteling nog nut?””

  Geliked door 1 persoon

 9. Dijkstra zegt:

  Toen Hitler dit zei over Untermensche, werd hij als een tiran beschreven die genocide bedreef.
  Nu wordt zo iemand uitgenodigd en smult men van zijn woorden.
  De tijden zijn veranderd, dat is toch wel het minste wat je moet vaststellen.

  Geliked door 4 people

 10. KeesC zegt:

  Harari is een van de meest nutteloze/schadelijke mensen ter wereld. Samen met de hele WEF-kliek!

  Geliked door 1 persoon

 11. BosscheBol zegt:

  Harrari schreef een hele tijd geleden twee boeken over de evolutie van de mens. Ik had een vriend die ze las en er enthousiast over praatte. Die boeken waren niet veel bijzonders, het waren samenvattingen van wat al lang bekend en beschreven was.

  Toen schreef hij een derde boek. Daar kwam meteen herrie van. Sommigen vonden dat hij 90% van de mensheid wilde uitroeien en anderen dachten dat hij als een echte wetenschapper alleen maar wilde WAARSCHUWEN voor de mogelijkheid van dat soort ontwikkelingen.
  Het is inmiddels duidelijk dat hij van het uitroeien is.

  Zoiets is al eens eerder gebeurd: in de 19de eeuw in Engeland waren een stel stinkend rijke industriëlen die vonden dat zij heel intelligent waren omdat zij rijk waren. Het volk was dom omdat zij arm waren: ze waren niet slim genoeg om rijk te worden. En aangezien intelligentie volgens hen erfelijk was, en aangezien er veel meer arme = domme mensen waren dan slimme = rijke, vreesden zij dat de domheid steeds meer zou gaan overheersen. Op een gegeven moment zouden er helemaal geen slimme mensen meer zijn!

  Zij wilden dus dat de armen = dommen zich niet meer konden voortplanten. Ze bespraken ook hoe ze dat wilden doen maar er is niets van terecht gekomen. Gelukkig.

  Ik weet dat je niet mag oproepen tot moord en geweld, maar ik vind dat harrari niet anders doet en dan op een ongelofelijk grote schaal. Ik hoop dus dat de man aan zijn voeten aan een lantaarnpaal wordt opgehangen en dat de vogels hem dan langzaam naar zijn ideale, Nietzschiaanse wereld zullen helpen.

  Geliked door 3 people

 12. karton zegt:

  “Een voorbereidend denker van het WEF” ?
  Das dus een nutteloze denker, hij bereid het denken dus vóór.
  Doe ik vaak thuis; dan zegt m’n echtgenote : “Wat spook je nú weer uit?” Dan antwoord ik :”Ik bereid het denken voor morgen vast voor !”
  Zij weer : “Ohhh, dan is ’t goed, dan heb ik voor de rest v.d. dag geen last meer van jou, want je bent hartstikke druk met voorbereiden”.
  Zij is één van de weinigen die mij (nog) begrijpt.

  Geliked door 1 persoon

 13. Cathja zegt:

  Een globalist? Een smerige kannibaal! Dit onderkruipsel hoort voor de rest van zijn leven in een kerker door te brengen! Het is toch niet te geloven dat dit heerschap door niemand teruggefloten wordt? Wie denkt hij wel dat hij is? Bepaalt hij wie er mag leven en wie niet?

  Ik hoop dat er iemand in zijn omgeving te vinden is die hem in de boeien slaat en afvoert, voordat hij nog meer onheil uitkraamt.

  Geliked door 1 persoon

 14. Joost Visser zegt:

  Als ik zie hoe makkelijk het merendeel van de mensen zich in de luren hebben laten leggen met de gifprik, heeft ie eigenlijk wel een punt(je)

  Geliked door 1 persoon

 15. Kans zegt:

  Je kan je natuurlijk eens af gaan vragen hoe het mogelijk is dat deze griezel nog niet is afgemaakt door mensen die het wel goed bedoelen met de mensheid, hoe krankzinnig is deze wereld dat dit soort mafkezen nog vrij rond lopen, als ik in de media beweer dat deze man dood moet, word ik geband van de media, als hij miljarden mensen om zeep wil helpen krijgt hij een platform en een privé jet, wanneer gaan wij hier eens iets voor organiseren zodat dit soort lui in het openbaar opgehangen worden als voorbeeld, zodat je wel twee keer nadenkt dit soort gedachten uberhaupt te denken, maar ja, blijkbaar moeten er eerst miljoenen doden vallen voordat het zooitje hersenloze schapen wakker worden, laat staan zich organiseren !

  Geliked door 1 persoon

 16. droevige mof zegt:

  Deze bijdrage is van AUF 1, een Oostenrijks platform dat nu ook zeer actief is in Duitsland. Uiteraard wordt het door de Duitse MSM gezien als een concurrent. ZDF wijdt er een aparte bijdrage aan.
  Citaat: “AUF1-TV uit Oostenrijk is een van de meest succesvolle zenders voor Corona-ontkenners, Poetin-fans en complottheoretici.”

  Bedankt voor de goede aanbeveling, ZDF.

  Geliked door 1 persoon

 17. bobzelf zegt:

  STUUR DE EPPO EENS LANGS. HEB IK EEN VERRASSING VOOR HEM
  DAN IS HIJ NOG SNELLER VAN ONZE PLANEET
  ALS HIJ OOIT OVER ONS GEDACHT HAD.
  KIJK DE ZIELENPOOT NOU STAAN
  JE TREKT TOCH BIJ DIE ZIELENPOOL IN 1 KEER ALLES VAN ZIJN LIJF

  DUS STUUR HEM MAAR LANGS. DAN IEEENS BLIJKT HIJ SPOORLOOS VERDWENEN

  IK GOOI HEM WEL DOOR DE HAKSELAAR EN DAARNA DOOR HET KATTENVOER

  SPOORLOOS ZAL LNG ZOEKEN DENK IK

  WHAHAHAHAHA

  GOH. DIE OOM BOB TOCH

  Geliked door 2 people

  • Henk der Niederländer zegt:

   Wat je daar zegt Bobzelf heb ik ook hetzelfde idee bij.
   Laat het hem mij maar eens uitleggen en dan zal Ik hem op mijn manier van repliek dienen.
   Iets waar de minkukel niet blij van zal geen worden

   Like

 18. Harry zegt:

  Het zijn toch wel verdacht vaak moffen die er waanzinnige ideeën op na houden .
  Wat is dat toch met dat volk ?

  Like

  • droevige mof zegt:

   Jammer, je kunt je verwanten niet kiezen. Net zoals je zingt in het volkslied …van Duitse bloed. We lijken meer op elkaar dan sommige mensen willen geloven. Wat kan ik eerst zeggen, ik ben hier geboren.

   Geliked door 2 people

 19. saddy zegt:

  Dit is dan weer leuk. Nu Willem een van de eerste politieke gevangenen sinds 80 jaar is:

  “”Willem Engel
  @dancalegria
  28 juni 2020 staat er echt niet bij. Nu vaststaat dat er niks strafbaars in staat zullen wij de lijst van 22.000 aangevers opvragen bij het OM om civiel te dagvaarden. Dikkeboom is 25 nov ’21 gesommeerd, ook is aangegeven dat dit voor alle ondertekenaars gevolgen zou hebben.””

  Mocht Willem inzetten op valse aangifte dan staat maximaal 1 jaar op dacht ik.

  Like

 20. Claudia Millenaar zegt:

  Q; De zelfbenoemde “geciviliseerde zone” zou derhalve in door drones en robots bewaakte vestingen leven, terwijl de “verruwde mensen” elkaar in de afgescheiden “barbarengebieden” met “machetes en Kalasjnikovs zouden afslachten”.

  Of… de verruwde mens verenigd zich en helpt de elite naar een ‘volgend leven’. Daar zijn in de geschiedenis immers voorbeelden te over van…

  Geliked door 4 people

 21. reageerbuis zegt:

  Voor Christus is niemand overbodig.

  Like

  • karton zegt:

   @ reageerbuis op 23-1-2023 om 20.12 u.
   Dat zegt u nu wel, maar ís dat ook zo ?
   Ik vraag me wel eens af : hoe zouden wij, NL’ers, áf zijn zónder Rutte, Quag, Jetje, Biden en nog een paar van dát soort ?
   Ik geeft zélf het antwoord maar : véél beter als mét dat soort !
   Als de mensheid dat soort parasieten kan missen zijn ze in feite toch overbodig ? Of ze óók overbodig zijn voor Christus is niet van belang voor mij, immers : zijn wegen zijn ondoorgrondelijk, dus niet te begrijpen, daar heb je dus óók niks aan !
   De mens kan bidden tot tie een ons weegt, het heeft al eeuwen niks geholpen, daarom ben ik er jááááren geleden maar mee gestopt.

   Geliked door 1 persoon

 22. duinsnip zegt:

  Ondanks alle jullie woorden zien we toch allemaal wel dat deze kliek gaat doen wat ze zeggen omdat ze inderdaad alle regeringen in deze wereld in hun zak hebben, behalve wellicht de Aziatische hoewel die al totalitair zijn en ook geen moeite hebben hun onderdanen naar believen uit te roeien.
  Dat er dus een genocidale agenda bestaat die in uitvoering is, en met telkens weer nieuwe gefabriceerde crisissen de maatschappij ontwrichten ligt in hun macht helaas. En wat werkt beter dan onder het volk tegengestelde groepen zo op te hitsen dat ze elkaar gaan afmaken. Prima, doel bereikt.
  Dat de massa liever heel Holland bakt kijkt, prima. Aan al die ellende aandacht besteden wil je toch niet? Laat je gewoon spuiten dan mag je weer naar buiten. Kort leve de lol. Die domheid zal hen duur te staan komen maar helaas ook de wakkere minderheid. Het ziet er zeer somber uit.

  Geliked door 2 people

 23. Snappie zegt:

  Effe reageren.
  Christus bid niet voor de duvel ,die is uit de gratie van God.
  Handige harry die hariri hij weet nog niet hoe harakiri werkt.
  Feitelijk is hij de judas van de mensheid
  Minster woke man claimt het hele alfabet voor zijn transhumane genders
  Behalve de letter Z , ziel van de Russen het omega.

  Geliked door 1 persoon

 24. R Thomasson zegt:

  Het verschil tussen het gepeupel anno nu, en het gepeupel van vroegere tijden is: het gepeupel van vroegere tijden had lef voor zichzelf op te komen, en de elitaire WEF-geldvampiers van toen OP TE RUIMEN. Het gepeupel anno nu, is rustig zolang het schuilt in de comfortzone. Maar voor hoe lang nog? Zodra het spel is uit, komen problemen. Dat gebeurde in Nederland van de 80 jarige oorlog (1568 – 1648). De zeegeuzen hadden genoeg van de Spanjoles en hun bloeddorstige Inquisitie. Zij gaven ze, en de kerkklik, van katoen. De Franse Revolutie met Danton en Robespierre stuurden de adellijke WEF’jes inclusief de monarchen naar de guillotine https://www.youtube.com/watch?v=YkhMJTNMu4wi De revoluties van 1848 en later de Oktober Revolutie van 1917 in Rusland. Tsaar Nicolai II was familie van koningin Victoria, de Duitse keizer Wilhelm II en tal van hoge adellijke Europese families. Het heeft hem en zijn gezin niets geholpen. Niemand van zijn “familie” heeft hem, nog zijn kinderen beschermt. Hij en zijn gezin werden uitgeroeid. https://www.youtube.com/watch?v=j-tICpleWLI De vraag is: waar haalt het WEF-vullis het idee vandaan, dat zij hebben het recht honderden miljoenen mensen wereldwijd uit te moorden? Wie zijn ze überhaupt? Geld, contacten en zelfs legers hebben hun adellijke voorgangers niet geholpen van de dood te ontsnappen. Zo’n stinker als Harari en zijn vrienden moeten dat weten. Zodra er stront aan de knikker komt, zij zijn die een “Long Kiss Goodbye” bij de galg zouden uitbrengen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s