Nebensja breekt met “voormalige westelijke partners”: “Wij geloven niets meer van u”

(Vertaling: E.J. Bron)

De permanente vertegenwoordiger van Rusland in de VN-veiligheidsraad, Vasily Nebensja (foto), nam de verjaardag van de ondertekening van VN-resolutie 2202 als aanleiding om hard af te rekenen met de “voormalige westelijke partners”. De westelijke landen zouden hebben laten zien dat ze er niet in geïnteresseerd zouden zijn om “samen met Rusland een systeem van Europese en euro-Atlantische veiligheid op te bouwen”, maar alleen maar eentje dat tegen Rusland gericht zou zijn.

Acht jaar geleden, op 17 februari 2015, nam de VN-veiligheidsraad resolutie 2202 ter ondersteuning en uitvoering van het Akkoord van Minsk aan. In de daaropvolgende jaren kwam de VN-veiligheidsraad regelmatig bijeen om de uitvoering van de overeenkomsten te controleren.

De permanente vertegenwoordiger van Rusland in de VN-veiligheidsraad, Vasily Nebensja, nam de verjaardag van de ondertekening van VN-resolutie 2202 als aanleiding om hard af te rekenen met de “voormalige westelijke partners”. Nebensja vroeg hen hoe het zou kunnen dat ze steeds opnieuw hun ondersteuning voor de Akkoorden van Minsk in de VN-veiligheidsraad tot uitdrukking brachten, ja zelfs desbetreffende documenten ondertekenden, in de wetenschap dat dit alleen maar zou dienen ter voorbereiding van een oorlog tegen Rusland.

De 60-jarige diplomaat stelde op niet mis te verstande wijze vast: “Wij zullen niet meer zo kunnen verder leven als tot nu toe, dat is absoluut duidelijk. (…) “We hebben geen vertrouwen meer in u en kunnen geen geloof meer schenken aan uw beloftes.”

De westelijke landen zouden hebben laten zien dat ze er niet in geïnteresseerd zouden zijn om “samen met Rusland een systeem van de Europese en euro-Atlantische veiligheid op te bouwen”, maar alleen maar eentje dat tegen Rusland gericht zou zijn.

Steeds meer mensen zouden echter de westelijke leugens inzien en begrijpen dat Rusland geen andere keuze gehad zou hebben dan zich tegen het Westen te beschermen.

Bron:
rt.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Nebensja breekt met “voormalige westelijke partners”: “Wij geloven niets meer van u”

  1. bobzelf zegt:

    IS IT ALLOWED TO SAY HERE ???

    I THINK I TOLD YOU MANY TIMES ………

    UW GROOTSTE BESTE VRIEND … GAVE YOU A “”JOHNNY GOOD BYE LETTER ..

    IS HET GODVERDEGODVER NIET OM TE JANKEN ??

    ONZE GROOTSTE ECHTE VRIEND TER WERELD ..

    ZE ZIJN PLEITEN …

    VERTROUWEN KOMT TE VOET….EN GAAT TE PAARD

    OOM VLADIBOB

    Geliked door 6 people

  2. Harry zegt:

    Precies , hoe triest het ook is :
    WIJ ZIJN DE ONBETROUWBARE ROTZAKKEN !

    Afspraken hebben alleen waarde als en zolang die in ons voordeel zijn .
    Zo niet , dan doen we gewoon of ze niet bestaan .
    Zelfs met de maffia kun je dingen afspreken , maar niet met de EU en de Navo .
    Wat ben je dan ?
    Erger dan de maffia !

    Geliked door 5 people

  3. Olie bol zegt:

    Duitsers overwegen dienstplicht: ’Het was fout om hem af te schaffen.

    Like

    • BosscheBol zegt:

      Tuurlijk. De klootzakken willen de zonen van het plebs in de gehaktmolen flikkeren. Zelf kunnen ze er mooi aan verdienen.

      Geliked door 3 people

      • waalkade4bd8489a57 zegt:

        Het laat zien dat Duitsers niets hebben geleerd van WW2.

        NOG NOOIT HEEFT EEN LAND RUSLAND KUNNEN VERSLAAN.

        Als mensen straks opgeroepen worden om in Oekraïne te gaan vechten zal je zien dat de overgrote meerderheid zal weigeren of gaat emigreren.

        Geliked door 1 persoon

  4. antiislamnu zegt:

    En dan die domme sukkels die denken dat als de oorlog voorbij is alles weer normaal wordt goedkoop gas terug prijzen aan de pomp weer goedkoper.
    Onze dictators hebben de Russen zwaar bedrogen en een bijzonder smerig spel gespeeld wij zijn door hun toedoen nu de paria van de wereld de alliantie van de leugens onze worden zijn niets meer waard.

    Geliked door 5 people

    • waalkade4bd8489a57 zegt:

      De enige manier dat we weer normaal met Rusland zaken kunnen gaan doen als deze landverraders voor tribunalen verschijnen en aangeklaagd en veroordeeld wegens hoogverraad, genocide, staatsgreep, meineed etc etc. En zij levenslang krijgen zonder kans op Gratie.

      Geliked door 1 persoon

  5. waalkade4bd8489a57 zegt:

    De westerse deep state haat niet alleen Rusland maar haat ook zijn eigen volk.

    Alle verdragen met UN, WHO, WEF, NATO, IMF, WORLD BANK, BIS, EU en ECB moeten allemaal vernietigd worden. Ongeldig verklaren wegens hoogverraad aan het volk en niets terugbetalen van alle schulden !!!

    Geliked door 5 people

  6. R.C. Hagen van zegt:

    Nu maar hopen dat meer landen in gaan zien dat men met geniep geen democratie meer voor zijn foelstellingen mag zetten.

    Like

  7. Rensk. zegt:

    Ik geloof ook helemaal niets meer van alles wat uit dat rovershol EU geheten komt. Het is 1 groot stel onbetrouwbare corrupte leugenaars bij elkaar. Het ergste is dat 80 procent van de mensen totaal niet in de gaten hebben wat die lui daar allemaal bekonkelen. Tenenkrommend. Die Kaag is net nog erger dan Rutte. In een beschaafd land komen geen hekken zegt dit persoon. Voedselbanken ,toeslagenaffaire bonnetjes die kwijt raken 5 miljard verdwenen etc etc etc etc is zeker wel beschaafd. Ik denk dat mevrouw Kaag de grootste onbeschaafde schoft na Rutte en Co van Nederland is. en met haar de stemmers op D66 Niet verwonderlijk als je ziet welke vrienden en kennissen deze vrouw heeft.

    Geliked door 2 people

  8. Julia zegt:

    De westerse lamzakken houden zich nergens aan ook niet aan de grondwet en rechten van de mens. Elk verdrag keurt dat politieke tuig goed zolang het maar in hun voordeel is verder schenden ze de verdragen en doen ze af in de prullenbak. Tijd dat het volk nu echt laat blijken dat het meer dan genoeg is geweest uiteindelijk heeft het volk de macht.

    Geliked door 2 people

  9. Snappie zegt:

    Het schip sloeg stuk op de waalkade, dat is een waarheid als een koe wat je schrijft. De deep shit is de vijand van ons allemaal en het is duidelijk dat zij de macht willen nemen door Rusland te breken ipv samenwerking tot een gecontroleerde wereldmacht die elkaar vertrouwen.
    Bedankt hé U.S.Arsholes
    Om het vertrouwen van de Russen terug te winnen mag v/d leyen de beer tot haar pensioen pijpen en mag ze dansen naar zijn pijpen. Ja toch

    Like

  10. Svalbard zegt:

    Russia: “We categorically condemn the Israeli attack on Damascus.”

    I guess they should have added:
    “Only we are allowed to attack cities in other countries”.

    Hoe hypocriet kan je het hebben?
    Israël voert regelmatig aanvallen uit op Iraanse posities en wapenopslagplaatsen in Syrië.
    Iran maakt er geen geheim van dat hun belangrijkste doel het totaal vernietigen van Israël is.
    Logisch dus, dat Israël aktie onderneemt.
    Oekraïne heeft zich nooit ten doel gesteld dat het Rusland wil vernietigen maar Rusland valt dit land gewoon aan, zonder dat Oekraïne een existentieel gevaar voor Rusland is. Israël daarentegen valt de Iraanse wapentransporten regelmatig aan, omdat Iran voortdurend probeert om van Syrië een aanvalsbasis te maken.
    Daarom sta ik volledig achter de regering van Israël, omdat het waakt over de veiligheid van zijn bevolking.

    Like

Plaats een reactie