VVD/D66 rioolput

We hebben Mark Rutte allemaal verkeerd begrepen toen hij zei: “We kunnen nog tien jaar poepen”. Wat hij bedoelde, is dat we nog minstens tien jaar door hem in de poep geduwd gaan worden. We kunnen alleen miljarden poepen voor de asiel-gelukszoekers. VVD en D66 halen nog IS monster vrouwen terug en in de Tweede Kamer loopt nog Soumaya Sahla rond – een veroordeelde terroriste – die Wilders met een mitrailleur wilde doodschieten. De regeringen  onder leiding van Mark Rutte verraden al jarenlang Nederland, dat verworden is tot een overvol land met open grenzen, waar criminelen, de mocro-maffia en het straattuig vrij spel hebben en de gewone Nederlander in de steek is gelaten. Nederland is een rioolput  geworden door de VVD en D66. Stem ze weg in maart!

Door:
“Balkanske priče”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op VVD/D66 rioolput

  1. forummer1005ff0284480 zegt:

    Doen we wat mij betreft. Nederland is door deze partijen vernield en afgebroken. Links (want VVD is zo links als de pest) moet zich verantwoorden voor het afbraak beleid en het uitbuiten en discrimineren van de Nederlander.
    Om met Dijkgraaf te spreken, laat het stembiljet de kogel voor dit beleid en met name D66 zijn.

    Geliked door 2 people

  2. Julia zegt:

    Je kunt er nog lang of kort over praten maar zolang talloze Nederlanders nog rustig op haar lauweren blijven zitten zal er zelfs na de verkiezingen maart a.s. helemaal niets veranderen als dat de chaos en het wanbeleid nog meer en meer zal toenemen. Het is en blijft onbegrijpelijk dat er zoveel Nederlanders zijn die mede eigen land en volk verraden door op dit huidige kartel tuig te stemmen. Verkiezingen in Nederland is pure schijn democratie en kiezers hebben helemaal niets te vertellen. Naar het stemhokje gaan is verloren energie beter is met miljoenen mensen voor de poorten voor het hoofdkwartier van volksverraad staan om hun ongenoegen te uiten. Maar goed daar kunnen we alleen maar van dromen en dat zal nimmer gebeuren. Nederlanders tekenen liever zelf voor hun ondergang en dat van hun kinderen. Ik ben er klaar mee en al mijn respect in dit WEF kartel is verloren en mijn vertrouwen hierin is ver beneden vriespunt gedaald. We komen er allemaal wel achter in wat voor een afgrond we worden gewerkt maar helaas dan is het te laat. U weet allen degenen die voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht.

    Geliked door 4 people

  3. Harry zegt:

    Gaan we doen !
    Stem bij voorkeur PVV , maar sommigen willen dat persé helemaal niet en dan is er altijd nog BAUDET als goede tweede .
    En eventueel Van Haga , die slaat de plank ook weinig mis .
    Lees soms dat stemmen helemaal geen zin zou hebben , maar dat is niet zo .
    Als je niet stemt maak je het de fraudeurs nóg makkelijker .
    En aan de hand van exit polls kunnen we dan mogelijk eventuele stemfraude detecteren .
    Letten op plaatselijke verschillen !

    Geliked door 1 persoon

    • Julia zegt:

      Harry PVV stemmen heeft geen enkele zin alsmede op FvD stemmen. Kaag sluit bij voorbaat de PVV al uit en wil hier niet mee samenwerken. Dit wijf bepaalt wie er in Nederland samenwerken en regeren. De kiezers krijgen het nafluiten maar pas op kom niet voor de dag met een fakkel want dan is mevrouw wederom zwaar getraumatiseerd en voelt zich geïntimideerd. De algehele club van verraders van land en volk spreken dan ook over een schande maar beseffen zelf niet waar zij mee bezig zijn een misdaad voor geheel Nederland is. Nederland bewust een oorlog in sleuren, veel Nederlanders in rijen naar de voedselbanken, werkenden zelfs zorg medewerkers kunnen nog nauwelijks het hoofd boven water houden, omvolking zoals in het Kalergi plan omschreven wordt in sneltreinvaart verwezenlijkt, ouderen krijgen nog nauwelijks thuishulp, eigen burgers staan onderaan de wachtlijst en wachten jaren op een woning, algehele controle over de burgers en haar financiën is door o.a. Kaag in het leven geroepen en ga zo maar door de lijst van wanbeleid kent geen grenzen, overals chaos en een puinbak waar de losers geen enkele oplossing meer voor kunnen vinden en over de eigen gecreëerde chaos de totale macht kwijt zijn, vele ernstige misdaden blijven op de plank liggen binnen het falend rechtssysteem. Enfin vul de lijst zelf maar aan. Vooral binnen de zogenoemde Belastingdienst heerst al jaren chaos en deugen de systemen niet waardoor veel Nederlanders de dupe zijn en de rijken continu genieten van voordelen omdat fraudeurs niet meer kunnen worden aangepakt. BTW verlaging kunnen zogenoemd de systemen van deze dienst niet aan een doorzichtige smoes overigens verhogingen kunnen in no time worden doorgevoerd dat is uiteraard noodzakelijk om de oorlog van Rutte te financieren en de algehele nieuwkomers die miljarden kosten te onderhouden. Maar voor de betaalslaven in eigen land is de staatskas leeg en moet meer en meer worden kapot bezuinigd met alle desastreuze gevolgen van zorg tot veiligheid ten behoeve voor eigen burgers. Maar een groot deel van de betaalslaven die als derde rangs burgers worden beschouwd blijven onderdanig aan de tirannie van het Rutte kartel en blijven hierop stemmen. Geef het dan maar op helaas worden mensen die zich wel verzetten tegen dit wanbeleid mee gezogen in de ondergang het grootste deel van de Nederlander is dermate geïndoctrineerd door de msm en de staats propagandazenders zodat het denkvermogen en de intelligentie geheel is uitgeschakeld. Kortom Een dom volk is een verloren volk.

      Geliked door 3 people

      • BigLJohn zegt:

        Julia; Kaag c.s. regelen wel meer dan het uitsluiten van de PVV en FVD. Zij regelde frauduleuze verkiezingen, naar het voorbeeld van de Amerikaanse gestolen verkiezingen. De linkse politiek komt na de verkiezingen gewoon weer terug, in andere samenstellingen om het te doen lijken op eerlijke verkiezingen. Het eindresultaat zal zijn dat Links de verkiezingen alweer gewonnen heeft. Mark my words….

        Geliked door 1 persoon

  4. Oliedom zegt:

    Stem ze MASSAAL weg, veeg ze van de landkaart,
    Stem Massaal op de PVV /FVD!!!!!!!!

    Geliked door 2 people

  5. saddy zegt:

    Soros, met zijn spreekbuis biden, kan de leugens niet meer overeind houden:

    “”Gert-J. van Ulzen ☃️

    President Biden neemt afscheid van het #RCP85 klimaatramp paniek scenario 👇

    Dus niet meer weersextremen door ‘het klimaat’, geen versnelde zeespiegelstijging door ‘het klimaat’ etc.

    Zouden we hier ook moeten doen👏👍🤭””

    Geliked door 1 persoon

  6. saddy zegt:

    “”Prof em. dr drs mr Lucas Bergkamp, LL.M. (Yale)

    “Windpark bij IJsselmeer in strijd met Europees recht, maar mag voor nu doorgaan”””

    Kun jij 3 redenen bedenken waarom jij je nog aan het “”recht”” zou moeten houden?

    Twee redenen misschien?

    Eentje dan?

    Geliked door 3 people

  7. saddy zegt:

    Een van de uurlijkse leugens van kaag:

    “”D66

    We geven de natuur de ruimte om te herstellen en bloeien, zodat we er allemaal van kunnen blijven genieten. “”

    Maar genieten mag alleen als je op maximaal 15 minuten lopen woont. Anders gaat je QR op rood.

    Ook niet vergeten dat 85% van de “”natuur”” in nederland er uitstekend bij staat. Dat wordt uiteraard geheim gehouden.

    Geliked door 2 people

    • BigLJohn zegt:

      saddy; Nederland heeft geen natuur, alles wat natuur genoemd word is door de mens zelf geplant.

      Geliked door 1 persoon

    • karton zegt:

      @ saddy op 20-2-2023 om 14.54 u.
      Heks Quag lult over “natuur” enz. enz.
      Op ’t moment dat zij, onze nationale heks dus, deze woorden blèrde, zei een andere D666’er : “We zullen stukken natuur moeten opofferen aan de woningbouw”.
      Door elkaar te óverschreeuwen probeert dat zootje valselijk óns te manipuleren.
      Met het woord “natuur” van Heks Quag bedoelt zij eigenlijk te zeggen : “Weg met de boeren t.b.v. de woningbouw”, maar dat láátste zegt zij dan niet zélf maar één van haar kontlikkers.

      Geliked door 2 people

  8. Snappie zegt:

    Een oorlogskabinet met terroristen die de bevolking teistert met gifspuiten en psychologische oorlogsvoering, die zelf de peuters al indoctrineren met woke en transhumanisten die kinderen een klimaat trauma bezorgen ,die de ouden van dagen in eenzaamheid doodspuiten en verwaarlozen in de tehuizen. Die iedereen aanpakken die nog geld overheeft voor nog meer oorlog, criminaliteit door Vreemdelingen en belastingen. Die ons monddood de meest idiote wetten op ons loslaten.
    Opdonderen met dat jank gespuis in den haag maar ook in de eu top.
    Per direct ontbinden en vervolgen tot aan de helsdeuren toe begrepen.

    Geliked door 2 people

    • Julia zegt:

      Snappie Zelf zal dat tuig niet oprotten daar zijn duizenden mensen voor nodig om ze uit hun zetels te jagen maar helaas de Nederlandse bevolking laat zich liever tiranniseren en de armoede in jagen. Alles voor de smerige politieke oorlog de Oekraïne waar ook Rutte en zijn kartel de boventoon in voeren.

      Geliked door 2 people

Plaats een reactie