Fakkels . . .

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

41 reacties op Fakkels . . .

  1. Jules Vismale zegt:

    Dadelijk wordt het huis van die slet van een Kaag een keer in brand gestoken door haar vijanden en dat is iets wat ik heel wat krengerige en hekserige sekreten uit het meidenblad Tina graag had toegewenst!

    Geliked door 4 people

    • Oliedom zegt:

      Dat moeten ze niet doen, omdat ervan weer van die domme zielepoten in dit landje zijn die dan juist op die kutmadam gaan stemmen.

      Geliked door 1 persoon

    • karton zegt:

      @ Jules Vismale op 20-2023 om 11.35 u.
      Als de hut van die Quag in de fik zou worden gestoken zou ik dat zéér vervelend vinden voor de brandweerlieden die a.d. slag moeten voor zo’n mens; verder zou ik alsdan graag zien dat de fikkie-steker zijn weldaad zou uitvoeren als Qut Quag binnenshuis is !
      Ik moest tijdens het lezen van uw reactie meteen denken aan de brand die werd gesticht in het restaurant in Kedichem, Betuwe, waar op dat moment een vergadering van de Centrumpartij van dhr. Hans Janmaar plaatsvond in maart 1986. Hierbij werd dhr. Janmaat gewonden z’n partner, mevr. Schuurman verloor hierbij een been.
      Dus Quag hoeft niet zo raar te doen v.w.b. fikkie stoken……..mensen met háár gedachtengoed zijn er héél goed in, in 1986 al !

      Geliked door 3 people

      • Jules Vismale zegt:

        Als de huidige linkse politici trouwens niet oppassen dan zullen de bedreigingen aan hun adres dadelijk echt een keer omslaan in vernielingen en brandstichtingen! Ze doen werkelijk alles om zich gehaat te maken bij het gewone volk omdat eigenliefde en het voortrekken en vertroetelen van vreemden hen met de paplepel is ingegoten!

        Geliked door 2 people

    • Blaffertje zegt:

      @Jules.
      Dat doet rechts niet.
      Rechts word altijd beschuldigd door links dat ze dat doen, maar niets is minder waar.
      Denk aan RaRa en AFA de extreem linkse groeperingen die door de VriendenLoterij en postcodeloterij worden gesteund, dat zijn de aanslagplegers die brandbommen bij mensen naar binnen gooien.

      Geliked door 3 people

      • Jules Vismale zegt:

        In Duitsland vallen niettemin heel wat gefrustreerde burgers, in het diepste geheim, al vluchtelingen, asielzoekers en moslims aan maar dat maken ze daarginder niet snel bekend om geen gezichtsverlies te lijden!

        Geliked door 1 persoon

  2. HdS zegt:

    In een beschaafd land wordt het – op last van een buitenlandse club van psychopaten – de burgers niet onmogelijk gemaakt een eerlijke boterham te verdienen!

    Geliked door 1 persoon

  3. Edwin Vissers zegt:

    Onder muzikale begeleiding van fakkels dragende militairen zal Angela Merkel (67) donderdag afscheid nemen als bondskanselier. De afzwaaiende Merkel zal aan de Stauffenbergstraße in Berlijn in het…

    Like

  4. Julia zegt:

    Schande is eigen bevolking in de kou te zetten en miljarden aan belastinggeld weg te smijten aan oorlogszucht en wanbeleid migratie. Schande is de democratie te vermoorden. Schande is nog te mild het is pure misdaad van het ergste soort.

    Geliked door 5 people

  5. Gerrit zegt:

    En Rutte laat zich niet zien. Anderen laat hij de klappen opvangen. Wil ook niet ook een TV verkiezingsdebat verschijnen. Deze man is zo sluw!

    Like

  6. C Pereira zegt:

    Zij heeft alle respect van het volk allang verspeelt! Arrogant, hooghartig, neerbuigend, koud kaagmens!

    Geliked door 1 persoon

  7. Max Q zegt:

    Aan de atlas met dit teringwijf.

    Like

  8. Boike zegt:

    Vrouw al-Qaq weet u wat beschaafd betekent ???
    Ik zal het u even uitleggen.
    Beschaafd wil zeggen “een verfijnde manier van omgang”.

    Weglopen uit een debat in de Tweede Kamer is beslist niet beschaafd.
    Je land verraden is zekerlijk ook niet beschaafd.
    Als minister maling hebben aan de democratie, is bepaaldelijk ook niet beschaafd.

    Demonstraten, die met fakkels af komen zetten, willen iets duidelijk maken.
    Daar aangifte van doen, is ook bepaaldelijk niet beschaafd.

    Je land opofferen aan de idioterieën van het WEF is bepaaldelijk ook niet beschaafd.

    Een minister, die niet luistert naar de behoeften, wensen, verlangens, problemen en moeilijkheden van het volk, is ook bepaaldelijk niet beschaafd.

    Misschien moeten demonstranten een volgende keer vrouw al-Qaq meenemen naar de heksenwaag in Oudewater en laten wegen. Ze wordt gegarandeerd te licht bevonden.

    Geliked door 5 people

    • karton zegt:

      @ Boike. Dit vrouwmens, Quag, kan ‘t woord “beschaafd” niet eens schrijven maar ze lult er de hele dag over. Óók Rutte heeft een dergelijke afwijking : als er iets gebeurt dat hem niet aanstaat noemt hij dat “onacceptabel”, keer op keer. Hij zou eens moeten uitzoeken waarom burgers steeds driester optreden tegen hun belagers.

      Geliked door 2 people

      • Boike zegt:

        @ karton 20 februari 2023 om 18:20

        Hij is een psychopaat. Een psychopaat meent alles te mogen, dat hem uitkomt en overal mee weg te kunnen komen en dult dus geen commemtaar of tegenwerking.

        Geliked door 1 persoon

    • Swappie zegt:

      Eerst de fakkels, dan de guillotine.
      Een door en door slecht mens,..het kwaad heeft echt een gezicht.

      Geliked door 1 persoon

  9. Hovawart zegt:

    Haal de hooivorken maar uit de schuur, deze politici zijn niet weg te branden.

    Geliked door 1 persoon

  10. BosscheBol zegt:

    Je moet je tegenstander nooit onderschatten. En we weten wat Kaag voor een sluw reptiel is. Dus deed ze volkse schoenen aan en zette een lieve glimlach op. En toen waren daar alweer die vreselijke extreem-ultra-rechtse fakkeldragers!! Ze zouden onze lieve Kaag toch niet dood maken?
    Schande! Riepen de liberalen en katholieken in koor want zij wilden hun graantje meepikken zo vlak voor de verkiezingen.
    En Kaag liep met de winst weg. Het gaat niet meer om de inhoud. Het gaat alleen nog maar om de beeldvorming.

    Is daar nou echt niemand van te voren op gekomen bij de fakkeldragers?

    Geliked door 2 people

    • karton zegt:

      @ B,B. op20-2-2023 om 14.20 u.
      Ik persoonlijk vond het beeld dat Quag van zichzelf schiep in Diepenheim nou niet bepaald rooskleurig.
      Ze werd wel erg bleek rond haar neus en probeerde met geaffecteerd spreken enige afstand te scheppen tussen de échte mensen en zichzelf.
      Toen ’t haar wat tè moeilijk werd moest ze door een paar overgebleven D666-aanhangers tussen de demonstranten worden weggeleid.
      Nadat zij weer in “veilig” Den Haag was terug gekeerd, trok zij, zoals gebruikelijk. weer veel te grote (schone) broek aan en zei dat zij zich niet liet intimideren en nog wat beeldspraak.
      Wanneer zou ze door hebben dat zij in NL een ongewenst persoon is ?

      Geliked door 4 people

      • BosscheBol zegt:

        Karton. Ik hoop dat over 3 weken eindelijk het Nederlandse volk Rutte&Kaag die welverdiende trap onder hun reet gaan geven.
        Tot die tijd zullen we nog elke dag gratis vergast worden op de meest walgelijke propaganda die de nederlandse zombiezenders – kranten ook braaf zullen verspreiden.
        Zal het volk hier nu eindelijk doorheen kijken?????

        Geliked door 4 people

      • karton zegt:

        @ B.B. op 20-2-2023 om 20.07 u.
        Aan óns zal ’t vast niet liggen B.B. !
        Maar deze heks is een meesteres in ’t vervalsen en manipuleren van verkiezingsuitslagen.
        Zodra dit soort valse serpenten als Quag tussen échte, werkende Nederlanders terechtkomt is ’t enige wat ze kunnen……….”duur lullen”, gebruik van woorden die ze zelf niet eens begrijpen enz. Zij, Quag, heeft nog nóóit enige empathie getoond voor de werkenden in ons land; het enige dat zij onder de knie heeft is : kletsen, ouwehoeren en lullen zónder iets zinnigs te zeggen.
        Dit geldt voor álle “politici” m.u.v. enkelen.
        Ik heb verfschrikkelijk de schurft aan dat soort ongedierte……….
        ausradieren, sofort !!!!

        Geliked door 2 people

  11. saddy zegt:

    “”Aantal plunderingen in rampgebied neemt toe- Turkije””

    Is ook al eeuwen koeltoer.

    Ik snap de syriers die hierbij willen “”helpen”” ook wel: Eerst even wat plunderen en dan langs de eigen verhuurde panden in hun geboorteland om de spullen op te slaan.
    Daarna een maandje in nederland om te kijken of je alle subsidies binnen gehaald hebt, tandarts en fysio en nieuwe bril, en dan weer 3 maanden op vakantie in het land dat je “”ontvlucht”” bent.

    Geliked door 4 people

  12. Boike zegt:

    Er was kennelijk geen gevaar voor hare hooghartigheid bij haar bezoek aan Diepeheim, waar ze door demonstranten met fakkels werd opgewacht, want de politie greep niet in.

    De demonstranten verwelkomden de heks naar oud gebruik niet alleen brandende fakkels, maar hadden ook het cultuurcentrum, waar zij zou spreken, met tractoren geblokkeerd. De heks moest warempel tussen de woedende demonstranten door lopen. Wat erg hè, voor heks Angsthaas.

    Volgende keer die heks ook maar een bezem in de hand duwen, dan kan ze over de demonstranten heen vliegen.

    https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/om-politie-vond-actief-optreden-bij-demo-tegen-kaag-niet-nodig/ar-AA17IjcM?li=BBoPOOe

    Geliked door 4 people

  13. ‘HEKS’ is een geuzennaam!! Veel zgn. heksen zijn onterecht op de brandstapel beland!! Het waren nogal eens vrouwen, ja ook mannen, die in de weg stonden van lokale heersers en andere hotemetoten. Ze werden zonder eerlijk proces op de brandstapel gegooid!! Kaag is voor mij dan ook geen heks, wel een leugenaar!!

    Geliked door 2 people

    • Ton Ruygrok zegt:

      G…, Nou , ik denk dat ze de heksen vergelijking niet als vleiend ervaart..
      Maar evengoed zal die… trol er ook niet wakker van liggen.
      Wat een ongelooflijk dom wijf.., bah..!
      Ton

      Geliked door 1 persoon

  14. Ravian zegt:

    Sinds wanneer zijn fakkels eigenlijk verboden in Nederland?

    Geliked door 2 people

    • karton zegt:

      @ Ravian op 20-2-2023 om 21.25 u.
      Fakkels zijn niet verboden, beste Ravian, maar ze zijn wel lévensgevaarlijk !!!!
      Iedere fakkeldrager is een potentiële moordenaar, dat was bij de demonstratie in Diepenheim tegen Eucalypta toch wel duidelijk, of zag u ál die semi-moordenaars niet ?
      Gelukkig heeft Eucalypta een zéér kort, tot helemaal géén lontje, zodat zij nét niet kon worden afgefakkeld.
      Zo’n landverraadster “verdient” géén fakkeldood………. ze krijgt het gratis !

      Geliked door 2 people

  15. Blaffertje zegt:

    Geliked door 1 persoon

    • karton zegt:

      @ Blaffertje op 21-2-2023 om 08.50 u.
      Die Eucalypte-heks is een door- en door slecht mens, van ’t laagste allooi !
      Ik heb ’t haar horen zeggen en ze schepte er zélfs genoegen in…..wat een puur slecht vrouwmens !
      Ze had járen geleden al afgefakkeld moeten worden.
      Zo’n landverraadster hoort niet in ons eens zo gave en rijke landje, dat soort hoort uitgezet te worden in een woestijn.

      Geliked door 1 persoon

  16. karton zegt:

    Titel voor een nieuw boek………….”Eucalypta in Diepenheim”.
    Gisteren ging het de gehele dag, op tv, over onze nationale heks in Diepenheim.
    Zij werd aldaar geconfronteerd met mensen die al járen in ellende en narigheid leven tgv het (niet-) handelen van o.a. Eucalypta.
    Deze mensen laten Eucalypta gedurende héél korte tijd, voelen wat het betekent om je ff niet zo héél erg lekker te voelen.
    Let wel…..voor Euca was het maar héél ff, voor de demonstranten geldt dit al járen.
    En buitenstaander die de tv-beelden zou hebben gezien én het commentaar daarop zou hebben gehoord , had kunnen denken dat Nederland wordt bewoond door een stelletje moordenaars en andere criminelen; terwijl het aantal criminelen is beperkt tot de NL-“regering” en hun aanhangers.
    De bevolking is van goede wil, zéér goede wil zelfs, maar ze worden “geregeerd” door een stelletje lapzwansen w.o. een bewezen fraudeur, een aanhangster van islamitische terroristen, een bedrieger/leugenaar mét een Pinokkio-neus, een “minister” van woningbouw die miljoenen/miljarden liet verdwijnen zoals Hans Klok of Pietje Kazan zouden doen.
    Dat zootje, dat al járen geheel NL berooft, is bang voor een piepklein fakkeltje !!?? hahahahahahahawhoewhoe !!!!!!

    Geliked door 1 persoon

  17. Harry zegt:

    Weet je wat het is met die Palestijnepijpster , ze heeft een enorm talent om geen antwoorden te geven op een vraag , maar dat meteen op een andere tour te gooien .
    ” Eh , nou nee , we moeten dat breder trekken ……..etc ” , en dan komt er een lulverhaal waarbij je het spoor helemaal bijster raakt .
    Nou is zielig doen toch al een item waar de dames sterk in zijn , maar zij spant de kroon .
    En dat zielig doen van dat secreet , daar trap ik niet in .
    Ze is toch niet afgefakkeld ?
    En we hebben een prima brandwondencentrum in Beverwijk , wat heeft ze nog te zeuren ?
    Die geliefde moslims steken toch ook gerust hun vrouw of eigen kinderen in brand ? Oh , dat geeft dan weer niet . Joh , dat is discriminatie !

    Stel dat er op een of andere manier wat brandbare stof op haar jas terecht was gekomen . Een wolkje alcohol of zo .
    En er was een vonkje uit een fakkel gewaaid , zou je het op zelfontbranding kunnen gooien .

    Was vanmorgen even bij de slager , die had haar ook gezien op tv , ging helemaal over de rooie , kreeg een hele rooie kop en stond met een levensgroot mes te zwaaien !
    En dan al die haatmails die ze krijgt , ze is veruit kampioen !
    Nog erger dan Sylvana S .
    Maar als ze niet geschminkt en geplamuurd is , ziet ze er heel slecht uit !
    Dus : blijven aanvallen mensen , sloop dat secreet !

    Ze heeft echt geen normale baan , want dan was ze allang weggeweest !
    Ze zit daar om een missie uit te voeren , die van ome Schwab , dunkt me .
    Baudet had het weer goed gezien !

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie