FPÖ wijst corona-”verzoeningsproces” van de Oostenrijkse regering af: “Geënsceneerd zuiveren van verdenking”

(Vertaling: E.J. Bron)

De Oostenrijkse partij FPÖ blijft zichzelf trouw – ze wil niet deelnemen aan het door de Oostenrijkse bondskanselier Nehammer (ÖVP) aangekondigde corona-”verzoeningsproces”. De partijchef van de FPÖ, Herbert Kickl, noemt het plan veelmeer een “bespotting proces”.

De dag daarvoor had Kickl al van een “geënsceneerd zuiveren van verdenking” gesproken, die “alleen maar in de wereld van de ÖVP” zou functioneren. Kickl verwacht veelmeer een “openlijke schuldbekentenis” van de regering en haar aftreden.

“De bevolking heeft er recht op dat er geen onderzoeken gedaan worden door diegenen die een zware schuld op zichzelf hebben geladen. Hoe zou Karl Nehammer het beoordelen wanneer Ruslands president Poetin in verband met de door hem gevoerde aanvalsoorlog een onderzoekscommissie inzet?”, vroeg Kickl donderdag in een persverklaring.

De FPÖ wil nu een corona-onderzoekscommissie in het parlement aanvragen en een algemene amnestie voor alle corona-straffen. Daarbij zouden ook de regeringspartijen kunnen laten zien hoe “serieus ze het echt bedoelen met een verwerking van de corona-chaos.” Alles andere dan een instemming hiermee van de regeringspartijen zou het “verzoeningsoffensief” van de bondskanselier weer als vals spel ontmaskeren, verklaarden Kickl en de secretaris-generaal van de FPÖ, Hafenecker, in een persmededeling. Echte opheldering zou alleen maar in een onderzoekscommissie onder ede plaats kunnen vinden.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op FPÖ wijst corona-”verzoeningsproces” van de Oostenrijkse regering af: “Geënsceneerd zuiveren van verdenking”

  1. Léon van Duren zegt:

    De van overheidswege georganiseerde terroristische corrupte collaborerende oorlogshitsende COVID-19 pharma maffia oorlogsmisdadigers moeten met behulp van een onafhankelijke Neurenberg 2.0 tribunaal berecht worden!!

    Ook het van overheidswege georganiseerde terroristische klimaatfascistische corrupte COVID -19 pharma maffia psychopaten kabinet van de huidige schaamteloze oorlogsmisdadiger Mark R.,en Co !!

    https://stichtingvaccinvrij.nl/wijzigingen-internationale-gezondheidsregeling-who-medische-totalitaire-dictatuur-staat-voor-de-deur/

    Praatjes vullen geen gaatjes!!

    Wij vergeten hun Corrupte COVID-19 pharma maffia stappenplan misdaden niet!!

    Wie zwijgt stemt toe!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

    Like

  2. Oliedom zegt:

    Dat is hier ook zo, de meesten willen vredesonderhandelingen en geen W3 , het zijn die GVD kut politici, hoge militairen die de boel opnaaien,
    kijk in Duitsland, Nederland om die oekries hier op te leiden om de tanks en de F 16 te kunnen bedienen, en die kut demente yankee biden met zijn gezeik, complete oorlogszuchtige idioten zijn het.

    Geliked door 1 persoon

  3. Blaffertje zegt:

    Iedereen zou zich nu toch helemaal achter de oren moeten krabben en onderzoek eisen.
    https://www.ad.nl/politiek/drie-jaar-na-de-eerste-patient-zet-omt-coronaseinen-op-veilig-testen-en-isolatie-niet-meer-nodig~afabf6352/?utm_source=browser_push&utm_medium=push&utm_campaign=stdc_ad
    “DRIE JAAR NA DE EERSTE PATIENT ZET OMT CORONASEINEN OP VEILIG: TESTEN EN ISOLATIE NIET MEER NODIG.

    Drie jaar na de eerste patiënt en na het 146ste (!) overleg verklaart ook het Outbreak Management Team het coronavirus nu tot een alledaagse infectie. Daarom kunnen de test- en isolatieadviezen ingeruild worden voor algemene hygiëneregels vinden de experts, die zelf reppen van ‘een mijlpaal”.

    LEES VERDER IN LINK.

    Je kan nooit voorspellen wanneer een virus is uitgeraasd, maar aan het begin van deze plandemie werd voorspeld dat deze 3 jaar zou duren en warempel, nu na 3 jaar is er ineens dit bericht van opperclown Van Dissel.

    Ik vrees dat het Marburg virus de volgende word in 2025.
    Dat heeft Bil Gates al vaak genoeg gemeld dat wij dan de volgende nog ergere plandemie kunnen verwachten.
    Dit word zeer waarschijnlijk weer vakkundig wereldwijd verspreid want er zijn met deze plandemie niet genoeg mensen ogeruimd.
    Misschien schuiven ze dit in de schoenen van Rusland i.p.v Fauci, Gates, Soros, etc, de echte boosdoeners.

    Like

Plaats een reactie