“Oud, rijk en gevaarlijk”: Terechtwijzing uit India voor speculant Soros

(Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

Geen van de politieke marionetten van het waardenwesten zou het gewaagd hebben om de met financiële speculatie rijk geworden multimiljardair George Soros openlijk zo´n terechtwijzing te geven als de Indiase minister van Buitenlandse Zaken Subrahmanyam Jaishankar (foto). De noemde de oorspronkelijk uit Hongarije afkomstige met een Amerikaans paspoort “oud, rijk, betweterig en gevaarlijk” (in de video op 1:55 min.).

De aanleiding daartoe had de 92-jarige Soros met denigrerende uitlatingen over de democratisch gekozen Indiase minister-president Narendra Modi op de veiligheidsconferentie van München gegeven. Soros, die met de inzet van zijn miljarden politieke invloed in veel landen heeft gekocht en zogenaamd “voor democratie” en “open samenlevingen” strijdt, neemt het Modi duidelijk kwalijk dat deze zich niet aansluit bij het front tegen Rusland en China.

In Duitsland wordt elke kritiek op Soros, wiens speculatieve financiële praktijken al complete landen met hun ontelbare mensen in het ongeluk gestort hebben, onmiddellijk onder de verdenking van antisemitisme geplaatst, omdat hij jood is. Deze manoeuvre is net zo te doorzien als tot nu toe succesvol. Maar de Hindoe-nationalisten in India interesseert dat überhaupt niet, zoals bleek uit de reactie van de minister van Buitenlandse Zaken.

Soros is nu de patriarch onder al die superrijke miljardairs in de wereld, die zich met hun bergen geld in de politiek mengen en inmiddels een nieuwe internationale feodale klasse vormen. Daartoe behoren vooral de Amerikaanse High-Tech-profiteurs zoals Jeff Bezos, Mark Zuckerberg, Elon Musk of de vermeende filantroop Bill Gates. Ieder van hen is rijker dan menig land in de wereld.

En vanzelfsprekend zijn er ook in andere landen zulke superrijken, niet in de laatste plaats in Duitsland. In Duitsland blijven ze echter duidelijk meer op de achtergrond dan in de VS. Maar de Schwarz-, Kühne-, Klatten-, Quandt- of Albrecht-families kunnen ook onopvallend veel invloed uitoefenen. Onder de politici van de CDU/CSU en FDP zijn er niet weinig die door extreem rijke personen vooruitgeholpen werden en aan hen hun carrière hebben te danken.

De nieuwe internationale feodale klasse van de multimiljardairs zou nog veel machtiger zijn wanneer Rusland en China hun oligarchen de vrije hand zouden geven. Soros´ bijzondere haat op deze beide grote rijken komt niet in de laatste plaats door het feit dat de autoritaire regeringen in Moskou en Peking grenzen stellen aan de superrijken wat betreft politieke invloed.

Dat is heel anders in het waardenwesten. Dat is niet alleen te zien aan de diverse praktijken van Soros en zijn netwerk van zogenaamde “NGO´s”, maar werd ook gedocumenteerd door de meer dan twijfelachtige rol van Bill Gates in het corona-gebeuren.

Van de politici in de Europese façade-democratieën zoals Duitsland is geen echt verzet tegen de arrogantie van de nieuwe feodale klasse te verwachten. Daarom is het des te belangrijker om niet onder de indruk te zijn van de tot op de draad versleten beschuldigingen van “antisemitisme”, temeer lang niet alle miljardairs joden zijn. In Duitsland bijvoorbeeld is geen van de tien rijkste Duitsers jood.

Bron:
pi-news.net
Door: Wolfgang Hübner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op “Oud, rijk en gevaarlijk”: Terechtwijzing uit India voor speculant Soros

  1. koddebeier zegt:

    Sommige rijken vervelen zich schijnbaar zo, dat ze het nodig vinden de wereld voor hun medemensen te verzieken.
    Pak dat soort klootzakken hun geld af.

    Geliked door 1 persoon

  2. Ravian zegt:

    Criminelen beschuldigen altijd anderen van hetgeen zij zelf doen, om de aandacht van hun eigen kwalijke praktijken af te leiden.
    Het zijn dan ook de Sorossen van de wereld die de echte nazi’s, fascisten, racisten, en antisemieten zijn.

    Geliked door 4 people

  3. antiislamnu zegt:

    Wat moet zo’n Soros Bill Gates op zulke conferentie s? Vertegenwoordigen zij een land ? Wat the fuck doen deze psycos daar dan ?🍍

    Like

  4. Ton Ruygrok zegt:

    Rijke smeerlappen…, miljarden pompen ze in politieke systemen ..
    En als er een een natuurramp is moet het stomme volk met kleingeld bij springen om de nood te lenigen… dan schudden de miljardairs niet ff met miljarden over de puinhopen.. wat een graflui…
    Ton

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie