VIDEO Marcel de Graaff (FvD): “De EU moet kiezen voor vrede”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “boorzalf”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO Marcel de Graaff (FvD): “De EU moet kiezen voor vrede”

  1. bobzelf zegt:

    DE USA SCHOOLMEESTER HEEFT 125 MILJARD HULP BOTER OP ZIJN HOOFD ??

    WHAHAHAHAHA .DUS DREIGEN TEGEN CHINA.

    JA TUURLIJK

    OME BOZELLUF

    VS waarschuwt China geen wapens naar Rusland te sturen voor oorlog in Oekraïne

    De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken arriveert op Incirlik Air Base nabij Adana, Turkije, zondag 19 februari 2023. (Clodagh Kilcoyne/Pool Photo via AP)

    De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken arriveert op Incirlik Air Base nabij Adana, Turkije, zondag 19 februari 2023. (Clodagh Kilcoyne/Pool Photo via AP)
    WASHINGTON (AP) – Amerikaanse inlichtingendiensten suggereren dat China overweegt om wapens en munitie aan Rusland te leveren, een betrokkenheid bij de oorlogsinspanningen van het Kremlin die een “ernstig probleem” zou zijn, zei minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken.

    Blinken zei dat de Verenigde Staten al lang bezorgd zijn dat China wapens aan Rusland zou leveren. Hij wees op de belofte van de Chinese leider Xi Jinping aan de Russische president Vladimir Poetin van een partnerschap zonder grenzen toen ze elkaar ontmoetten enkele weken voordat Poetin op 24 februari 2022 zijn troepen naar Oekraïne stuurde. sterker geworden.

    “We hebben dit heel, heel nauwlettend in de gaten gehouden. En voor het grootste deel is China bezig geweest met het verlenen van retorische, politieke en diplomatieke steun aan Rusland, maar we hebben informatie die ons zorgen baart dat ze overwegen dodelijke steun te verlenen aan Rusland in de oorlog tegen Oekraïne”, zei Blinken in een verklaring. interview dat zondag werd uitgezonden, een dag na zijn ontmoeting op een veiligheidsconferentie in München met Wang Yi, de hoogste ambtenaar van het buitenlands beleid van de Chinese Communistische Partij.

    “Het was belangrijk voor mij om heel duidelijk met Wang Yi te delen dat dit een serieus probleem zou zijn”, zei Blinken.

    Met Poetin vastbesloten om enige vooruitgang te boeken op het slagveld nu de oorlog bijna een jaar duurt, zijn Russische troepen in het offensief in Oost-Oekraïne.

    OORLOG RUSLAND-OEKRAÏNE
    Biden om bondgenoten te verzamelen naarmate de oorlog in Oekraïne gecompliceerder wordt
    De gok van Poetin in Oekraïne wordt gezien als de grootste bedreiging voor zijn heerschappij
    Waarom het standpunt van China over Rusland en Oekraïne aanleiding geeft tot bezorgdheid
    Rusland verkoopt wapens op de wapenbeurs in Abu Dhabi tijdens de oorlog in Oekraïne
    “De Oekraïners houden zich erg sterk, de Russen lijden gruwelijke verliezen bij deze inspanning”, zei Blinken. Hij schatte dat Rusland 97% van zijn grondtroepen in Oekraïne heeft.

    De Russen staan ook te popelen om meer grondgebied te veroveren voordat Oekraïne de meer geavanceerde wapens ontvangt die onlangs zijn toegezegd door de VS en hun Europese bondgenoten.

    “Maar wat secretaris Blinken zei, is groot nieuws voor mij”, zei senator Lindsey Graham, R-S.C. Graham zei dat de wereld “China hard zou moeten aanpakken” als het dodelijke wapens aan Rusland levert en hij adviseerde de Chinese leiders om niets overhaast te doen.

    “Voor de Chinezen, als je nu op de Poetin-trein springt, ben je dommer dan vuil”, zei hij. “Het zou zijn alsof je een kaartje koopt op de Titanic nadat je de film hebt gezien. Doe dit niet.

    Graham zei dat het “het meest catastrofale zou zijn dat de relatie tussen de VS en China kan overkomen. … Dat zou alles voor altijd veranderen.”

    De spanningen tussen Washington en Peking zijn de afgelopen weken opgelopen nadat de VS een Chinese spionageballon hadden neergeschoten. China houdt vol dat het voornamelijk werd gebruikt voor meteorologisch onderzoek en uit de koers werd geblazen.

    De Amerikaanse ambassadeur bij de Verenigde Naties, Linda Thomas-Greenfield, sprak ook haar bezorgdheid uit over elke poging van de Chinezen om Rusland te bewapenen, en zei dat “dat een rode lijn zou zijn”.

    De gepensioneerde generaal Jack Keane, een voormalige vice-stafchef van het leger, zei dat hij het eens was met het besluit van de regering-Biden om de mogelijke bereidheid van China om dodelijke wapens aan Rusland te leveren, bloot te leggen. Hij zei dat het China zou kunnen overhalen om af te wachten.

    “En ik denk dat als ik uit de kast kom en ik zou verder gaan en hen zou vertellen wat we denken dat ze proberen te bieden, China zich waarschijnlijk zal terugtrekken na die publieke blootstelling”, zei Keane.

    Blinken en Graham waren op ABC’s “This Week”, Thomas-Greenfield verscheen op CNN’s “State of the Union” en Keane sprak op “Fox News Sunday”.

    Geliked door 1 persoon

  2. Olie bol zegt:

    De meeste respondenten juichen een groot conservatief blok in de senaat van harte toe. „De leden van de huidige partijen die in het kabinet zitten moeten in de spiegel kijken. Dan heb je direct het antwoord. Of misschien luisteren wat de doorsnee burger op dit moment van Nederland vindt. Er heerst zeer grote onvrede”, klinkt het. En een ander beweert: „Dat blok is hard nodig. D66 wordt niet alleen door Ronald Plasterk als meest gevaarlijke partij van Nederland omschreven. Het optreden van staatssecretaris Van Huffelen bijvoorbeeld in het dossier van de nieuw in te voeren EU ID systeem geeft aan hoeveel maling de partij heeft aan de grondrechten van de Nederlanders en de parlementaire democratie.”

    BBB, PVV en JA21 staan op winst in de laatste peilingen voor de Provinciale Staten. Forum voor Democratie die bij de vorige verkiezingen de grote winnaar was, staat op flink verlies. De meerderheid van de deelnemers denkt dat de virtuele winst voor deze partijen te verklaren is als een ’motie van afkeuring’ van het kabinet Rutte IV.

    Like

  3. Alphons Mantel zegt:

    uitstekend de feiten verwoord; heel wat anders dan de leugens van oorlogshitsers Rutte en Hoekstra

    Like

  4. Blaffertje zegt:

    Prachtig.
    Uit mijn hart gegrepen.
    Jammer dat hij niet meer bij de PVV zit.

    Het westen had zich er nooit mee moeten bemoeien, want zodra je ook maar één cent geeft aan Oekraïene om hen in de oorlog te steunen neem ja al deel aan de oorlog en dat blijft niet ongestraft.
    Als wij ons er niet mee hadden bemoeit, dan was de oorlog al lang beslecht en dat had vele levens gespaard en konden de bewoners hun leven weer gaan opbouwen al dan niet onder Russische of Oekraïense vlag, maar het westen zorgt er voor dat het veel en veel langer duurt dan nodig.
    Maar zoals altijd gaat het westen, met name Amerika, het hier ook weer om grondstoffen.

    Geliked door 1 persoon

  5. Johan zegt:

    Ook onze inlichtingendiensten doen een duit in het zakje als het erom gaat te laten zien hoe men de boel kan ophitsen.

    Ze hebben hun gezamenlijke rapportage 24/2 genoemd. Hoe origineel is dat ? Het is een verwijzing naar 9/11, de bijnaam voor de aanslagen op de Twin Towers in New York. Als ze consequent waren geweest, hadden ze het 2/24 genoemd , maar dat was te ingewikkeld voor ze.

    Die aanslagen werden trouwens door de Amerikaanse overheid gepleegd en NIET door een stel moslims.
    Net zoals de schuld van de Russische inval in Oekraïne feitelijk ook te herleiden is tot de Amerikaanse overheid.
    Net zoals het opblazen van de Nord Stream pijpleidingen ook te herleiden is tot …. U raadt het al : De Amerikaanse overheid. Dit laatste werd overduidelijk bewezen dank zij het uitstekende speurwerk van de Amerikaanse onderzoeksjournalist Seymour Hersh.
    Je zou je toch eens moeten afvragen : Zou de relatie met zo’n land niet eens herzien moeten worden ?
    Maar systematisch werken en objectief conclusies trekken is blijkbaar niet het sterkste punt van onze inlichtingendiensten.

    “Naar onze mening zal 24/2 meer impact hebben op de machtsverhoudingen in de wereld dan 9/11. Het verandert de wereldorde en we zullen daar nog jarenlang mee te maken krijgen”, aldus Erik Akerboom, de directeur van de AIVD.

    Nou, dat weten we hier bij het blog van Bron al veel langer dan vandaag in de smiezen.
    Daar hebben we geen dure inlichtingendienst voor nodig en al zeker niet de dure praatjes van meneer Akerboom, om tot die conclusies te komen..

    Volgens de inlichtingendiensten zijn er geen grote aantallen extremisten naar Rusland gereisd om mee te vechten. Maar hoe zit het dan met al die huurlingen die in Oekraïne zijn gaan vechten ? Al dat NAVO-personeel dat clandestien aan de gang is om Oekraïne te voorzien van westerse satelliet-informatie en de coordinaten op Russische doelen ? Dat zijn dan toch ook extremisten ?

    Helemaal bont maakten onze inlichtingendiensten het toen ze ontdekten dat een Russisch schip rond vaarde bij onze windmolens op de Noordzee.
    Onmiddellijk werden de Russen ervan verdacht onze communicatiekabels op de Noordzee te willen opblazen.
    Wat dit betreft, lijkt het erop dat ze bij de AIVD en de MIVD toch echt teveel naar James Bond films hebben gekeken.
    De vage beschuldigingen en speculaties vlogen alle kanten op.
    We zouden voor jaren en jaren problemen met de Russen blijven houden en de betrekkingen zouden ernstig verslechteren, aldus de AIVD.
    Maar dat hebben we dan toch zelf uitgelokt met die proxy oorlog in Oekraïne en onze sancties tegen Rusland.
    Hoe bont wil je het hebben ?

    Geliked door 1 persoon

    • Republikein zegt:

      Een advocaat voor slachtoffers van de terreuraanslagen van 9/11 waarschuwt inwoners die werden geëvacueerd uit Oost-Palestina, Ohio, na een chemische lekkage om niet terug te keren naar hun huizen, ondanks dat de EPA de volledige duidelijkheid gaf.

      In een gesprek met Breitbart News zei advocaat Michael Barasch, wiens bedrijf meer dan 25.000 slachtoffers van 9/11 met chronische gezondheidsproblemen vertegenwoordigde, dat de “lucht is veilig” -verklaring van de EPA “rillingen over zijn ruggengraat” stuurde.

      Barasch merkte op dat ondanks dat de EPA beweerde dat de lucht op Ground Zero veilig was, zijn klanten “elke dag sterven aan giftig stof van 9/11.”

      “21 jaar geleden had de regering tenminste een reden: ze wilden Wall Street heropenen”, verklaarde Barasch, waarbij hij de chemische ramp in Ohio vergeleek met 9/11.

      https://nworeport.me/2023/02/21/stay-away-dont-believe-epa-9-11-cancer-victim-lawyer-warns-east-palestine-residents/

      Like

  6. Léon van Duren zegt:

    Juist gesproken door Marcel de Graaff!!

    De oorlogshitsende COVID-19 pharma maffia oorlogsmisdadigers moeten met behulp van onafhankelijke tribunalen berecht gaan worden!!

    De mensonterende bloedige uitgelokte Oekraïne oorlog moet onmiddellijk stopgezet worden!!

    De gecorrumpeerde NAVO bondgenoten moeten zich verantwoorden voor hun misdadige terroristische gedragingen!!

    Like

Plaats een reactie