Van onder de Haagse Stolp (19)

Door:
“Malpaso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Van onder de Haagse Stolp (19)

  1. Léon van Duren zegt:

    Fabrikanten van COVID-19 pharma maffia vaccins kun je vergelijken met drugskartels!!

    Maar diegenen(politici !)die deze van overheidswege georganiseerde terroristische corrupte COVID-19 pharma maffia vaccins hebben gefaciliteerd kunnen wij vergelijken met de vaccinazi’s!!

    https://gellerreport.com/2023/03/exclusive-coverage-protest-ny-sag-awards-screening-end-union-covid-vax-mask-mandates-now.html/

    Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om de beerput onder de Haagse stolp uit te mesten ,en te berechten !!

    “Wir haben es nicht gewusst?”

    Slechts de kleine moedige club van FvD heeft weerstand geboden tegen de van overheidswege georganiseerde demoraliserende machtsmisbruikende corrupte COVID-19 pharma maffia stappenplan boevenbende!!

    met vriendelijke groeten van Léon van Duren, een roepende in de woestijn van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

    Haelen 6081CZ

    Like

  2. Léon van Duren zegt:

    Een boodschap aan de van overheidswege georganiseerde boevenbende (tweede kamer!) !!

    De leugens omtrent het door u en de uwen gefaciliteerde coronabedrog zullen met zekerheid aan het licht komen!!

    https://www.frontnieuws.com/een-boodschap-aan-de-geprikten/

    Een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal is nodig om wereldwijd de zeer vele geïnstitutionaliseerde terroristische corrupte collaborerende oorlogshitsende COVID-19 pharma maffia oorlogsmisdadigers te kunnen berechten!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

    Haelen 6081CZ

    Like

  3. saddy zegt:

    Ik krijg de indruk dat die stolp heel groot is:

    Wat is het verschil tussen een klausje en zijn familie die voor Adolf werkten en al die nederlanders die nog steeds het werk niet hebben neergelegd.?

    Aangezien veruit het meeste geld wat die nederlanders verdienen toch bij de klausjes en hun agenda terecht komen zie ik het verschil niet.

    Rotte eieren die voor een appel en een ei hun trouw tonen?

    Like

  4. gebochelde zegt:

    Haagse Bluf !

    Like

  5. Dewaere zegt:

    En dan zag je gisteravond Markje aan tafel zitten bij SBS6, niet bij Vandaag Inside zoals overal aangekondigt maar een van die programma’s daarna, laat dus. Bij VI had hij van Johan Derksen wel wat harde opmerkingen kunnen verwachten, dus toch maar niet. Hij zat daar, 2 knoopjes van overhemd open, lekker nonchalant, zo goed al geen lastige vragen, alleen wat voor de show.
    Te praten over hoeveel échte vrienden hij had, veel vrienden, allemaal van buiten de politiek; kijk eens hoe normaal ik toch ben! Met zijn uitgestreken gezicht kan het best dat ook dát gelogen is en hij vage kennissen ‘vrienden’ noemt. Hij leek weereens een lege huls, volgens mij zit er vanbinnen echt helemaal niets, hol, leeg. Al zijn bepaalde mensen VVD-er, maar dat er íemand nog achter die robot staat….

    Like

  6. hakstege R zegt:

    Ik geloof carolientje ook niet ze doet zich mooi voor dan dat het is ik denk dat als ze buit binnen heeft het zelfde gaat doen dat wat nu d66 en de vvd doet boeren er uit kopen dat vermoeden heb ik het gewoon eve mooi voor de bunne om het programma in stant te houden waar deze regering mee bezich is

    Like

  7. Léon van Duren zegt:

    De opzettelijk georganiseerde corrupte Corona plandemie heeft de Nederlandse samenleving miljarden euro’s schade gekost ,over de immateriële schade nog niet eens gesproken!!

    https://www.franklinterhorst.nl/Wereldwijde%20corona%20terreur.htm

    Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde van overheidswege georganiseerde corrupte collaborerende COVID-19 pharma maffia stappenplan oorlogsmisdadigers wereldwijd te kunnen berechten!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

    Haelen 6081CZ

    Like

Plaats een reactie