LGBTQ-propaganda: transseksuelen zorgen voor enorme verliezen bij concerns

(Vertaling: E.J. Bron)

De transseksuelen-beweging valt dagelijks op met nieuwe acties, zonder zich daarmee echt vrienden te maken, laat staan de meerderheid van de mensen voor hun verlangen enthousiast te maken. Voor een van de laatste opschuddingen zorgde de sportartikelenproducent “Adidas”, die een man in een zwempak als reclame voor badkleding voor vrouwen toevoegt.

Concerns op LGBTQ-koers

Behalve “Adidas” en “Calvin Klein” is nu ook “The North Face”, specialist in outdoor kleding, op de LGBTQ-trein gesprongen. Zo maakt de onderneming nu met dragqueen “Pattie Gonia” in regenboogkleuren reclame voor haar “Out in Nature”-collectie. In videoclips noemt de travestiet zichzelf “reallife homosexual” en spreekt daarin een meer dan dubbelzinnige uitnodiging aan kinderen voor een “come out” uit. Het heeft de schijn dat deze concerns niets geleerd hebben van het debacle dat de laatste reclamecampagne van het brouwerijconcern “Anheuser-Busch” had aangericht.

Travestieten geen succes als reclamemakers

Hierin liet deze zijn populaire biermerk “Bud light” uitgerekend door de travestiet Dylan Mulvaney aanprijzen, wat tot een nog nooit eerder vertoonde instorting van de verkopen leidde en de onderneming een verlies van bijna $ 8 miljard opleverde! Om een lot à la Budweiser te ontlopen, liet de onderneming “Target”, naast “Walmart” de grootste supermarktketen van de VS, onlangs de door haar zelf geproduceerde kleding in LGBTQ-stijl in paniek uit haar winkels verwijderen.

Miljoenen verliezen voor concerns

Gebleken was namelijk dat het bij de designer Erik Carnell om een bekennende satanist gaat. Te laat, de schade was al aangericht. De schade door de daarop volgende boycot van de klanten zou al $ 9 miljard bedragen, zoals o.a. de “New York Post” bericht. Net zoals “Adidas” houdt echter ook “Target” aan zijn – voor de onderneming uitermate schadelijke – trans-propaganda vast. Zo heeft de supermarktreus bekendgemaakt LGBTQ-programma´s te blijven bevorderen.

LGBTQ-focus op minderjarigen

Waarbij men bijzonder veel waarde hecht aan projecten op scholen. Het lijkt er op alsof men de mensen nu met geweld tot het trans-dom wil bekeren. Ook de transseksuelen zelf beginnen zich te radicaliseren. Zo kwam het onlangs in de Amerikaanse staat Utah tot dreigingen met bomaanslagen tegenover vermeende “trans-vijandige” ondernemingen.

Weldra ook honden als reclamemakers voor LGBTQ?

Zo moeten nu in het kader van een “MENSEN-rechtencampagne” ook honden in de vorm van koekjes n regenboogkleuren als speelkameraadjes van trans-personen dienen. Het zou waarschijnlijk nauwelijks nog verrassend zijn wanneer na de kleuterscholen binnenkort ook hondenscholen travestietenshows zullen organiseren…

Bron:
auf1.info

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op LGBTQ-propaganda: transseksuelen zorgen voor enorme verliezen bij concerns

  1. Oliedom zegt:

    Is het GVD niet die regenboogvlag is het wel die Fucking Eu vlag waar je mee doodgegooid wordt op die staatsmedia tv, ook die discovery begint zeer irritant te worden met die kut reclame.

    Geliked door 4 people

  2. droevige mof zegt:

    Je moet wel erg gestoord zijn in je denken en voelen om niet op te merken dat transseksuelen geestelijk en, door hormoontherapie, ook lichamelijk zieke mensen zijn. Als bedrijven denken dat ze met deze mensen reclame kunnen maken, gebeurt het tegenovergestelde effect. De afstand tot de transseksuelen wordt overgedragen op het product en het wordt niet gekocht. Of men dit goed of slecht vindt is niet relevant. De klant heeft altijd gelijk en voor de bedrijven geldt: Follow the money.

    Geliked door 5 people

  3. Peter Rissing zegt:

    Hondescholen. Hondescholen !!! Honden, puppies bewust maken van hun ware gender. Trans-reuen en -teven, hoera. Puppies leren hoe ze elkaar moeten pijpen. Welja. En katten dan ? Allemaal inclusief doen, niet discrimineren. Katten kunnen ook ervaren dat ze eigenlijk een konijn zijn, of een paard. Dan moet je je kat dus op stal gaan houden. Of je goudvis in de kippenren, want goudvissen kunnen ervaren dat ze een vogel zijn en de dierenarts vragen hun vinnen tot vleugels te maken. En wie zegt dat ik onzin schrijf is een koloniale witte racist.

    Geliked door 5 people

  4. Fran zegt:

    Die zg. LGTBIXYZ figuren naar de psychiater sturen is goedkoper én heilzamer. 😎

    Geliked door 2 people

    • Peter Rissing zegt:

      Vrees dat een psychiater weinig kan doen met luitjes die niet gemotiveerd zijn te veranderen. Wat zou kunnen helpen, is voor al dit alfabet-gebroed, dienstplicht in te stellen. Strakke militaire training, neuzen op de feiten, klein projectje doen voor de VN ergens in Afrika of Afganistan, en de overlevenden zullen een heel andere kijk op het leven hebben als ze terug mogen in de maatschappij. Dát werkt !
      ,

      Geliked door 2 people

      • Rosalie zegt:

        Dit komt uit de koker van de VN !

        Geliked door 2 people

      • karton zegt:

        @ Peter R. op 29-5-2023 om 23.46 u.
        “een klein projectje doen voor de VN ergens in Afrika of Afghanistan”
        Lijkt mij óók wel een goed plan om eens een paar “projectjes” in Nederland te doen, zoals bijv. onderhoud aan wegen én bruggen, het afbreken van de vele AZC’s , het begeleiden van “vluchtelingen” terug, via de Middellandse zee in een rubber bootje, naar hun thuisland.
        Projecten doen in Afrika en Afghanistan is “water naar de zee dragen”, helpt geen ene moer. Ik moest, vroeger toen ik nog klein was, zilverpapier sparen voor de arme negertjes in o.a. Afrika, later kwam daar de zg. “ontwikkelingshulp” nog bij ! Wat hebben die gekleurde volkeren met ál die miljarden gedaan, denkt u ?
        Ú mag ’t zeggen, ik weet ’t niet; ik weet alléén dat héél veel opperhoofden van die gekleurde stammen 10-tallen auto’s hebben gekocht, van de duurste merken, dus géén Seat’s of Dacia’s.

        Geliked door 1 persoon

    • ronjaspers zegt:

      Fran.De psychiatrie is een levensgevaarlijke club,hier een website van de industrie des doods.cchr.nl

      Geliked door 3 people

  5. mooinique zegt:

    Valt alweer mee dat McDonalds niet mee doet. Die toko manipuleert al vanaf dat die klote eigenaar de vorige eigenaars bedrogen en bestolen heeft. Het is niet voor niets dat ze op kinderen richten met hun feestjes. Ouders moeten wel. Nee zeggen is er niet meer bij. Je kinderen en jezelf lekker vergiftigen met troep. Gewoon omdat het makkeluck is. Kinderen verslaafd aan de Mac en zo gaat het door. 🤮

    Geliked door 2 people

  6. johannes zegt:

    tja tussen accepteren (ongemoeid laten wat je er ook van vindt) of de hele samenleving leren dat soort afwijkingen toe te juichen zit geen verschil meer schijnbaar

    Geliked door 1 persoon

  7. bezigebij63 zegt:

    Wordt tijd dat ze met hand en tand worden aangepakt dat vieze smerige tuig.

    Geliked door 2 people

  8. Harry zegt:

    Iemand die een vreselijke ziekte heeft ,
    zal ie dat soms achter de kiezen houden , anderen zijn er open over , maar niemand maakt er reclame voor .
    Je maakt ook geen reclame voor manische depressiviteit .
    Niemand zou zo willen worden .
    Dat transgender gedoe is nog beroerder ,
    die snappen maar niet dat een ” normaal ” mens , daar helemaal geen behoefte aan heeft .
    En ze zullen ook helemaal niemand over de streep trekken die daar al geen last van had .

    En maar blijven proberen , jongens ………………………………………….

    Maar ik word dáár nou net kotsmisselijk van .

    Geliked door 2 people

    • karton zegt:

      @ Harry op 30-5-2023 om 08.58 u.
      Helemaal gelijk, Harry.
      ’t Is één hele grote, vieze, stinkende bende, dat hele zg. LGBTHQUT-gedoe. De zg. boven-ons-gestelden zijn het helemaal met dat gore zootje eens, dat kan alleen maar betekenen dat de zg. boven-ons-gestelden tot dezelfde soort behoren, denkt u óók niet ?
      Straks kun je die gedegenereerde wezens weer aanschouwen, (bijna) geheel ontkleed maken zij neukerige bewegingen op gammele bootjes, varende door A’dam. In diezelfde varende Sodom & Gomorra-zooi kunt u óók van dat vieze soort zien die behoren bij de NL-politie, NL-land- c.q. luchtmacht, Leger des Heils en er zullen zélfs enkelen van de “regering” mee varen.
      Leefbaarder kunnen ze ’t niet maken, wél viezer ……. véél viezer !!

      Like

  9. Julia zegt:

    Dit soort idioten verzieken de algehele samenleving te ziek voor woorden overal die gestreepte vlaggen en dagelijks LGBTQ gedram komt bij een normaal weldenkend mens toch nu echt wel de keel uit en dat te bedenken dat dit soort groeperingen een minderheid binnen onze samenleving net als o.a. Kick Off en de klimaat activisten onze algehele samenleving tot het onderwijs aan toe tiranisseren en waar de meerderheid zich dan maar bij neer moet leggen. Het is langs waanzin af.

    Geliked door 2 people

  10. ronjaspers zegt:

    Die LHBGT kinderverkrachters freakshow is satanisch.Punt.

    Geliked door 3 people

  11. Blaffertje zegt:

    Geliked door 1 persoon

    • karton zegt:

      Gisteravond, 31-5-2023, zag ik het interview met meneer van Ginneken, lid van de Kamer én van, wat dacht u, D666 !!
      De vent liet zich ombouwen en gaat nu door ’t leven als een vrouw, nou ja ……. vrouw (?) ’t is dat het op papier staat anders zou je ’t niet zeggen.
      Vader van een kind, dat kind heeft nú dus twee moeders, of blijft deze “vrouw” wél vader ? Dat kan dan toch óók niet ……… een “vrouw” die tevens vader is ?
      Wat een raar wezen hebben die artsen in Thailand van hem gemaakt.
      Wéér zo’n wezen dat héél erg gewoon wil zijn, maar wél van de daken schreeuwt : “Kijk mij, kijk mij nou, ik ben een vader (dus een vent) maar tóch ben ik een “vrouw”
      Wat zijn wij in een triest en treurig land terecht gekomen, met “mensen” in de “regering” die grote psychische problemen met zich dragen.

      Geliked door 1 persoon

      • Blaffertje zegt:

        Doet mij hier aan denken.

        Like

      • Blaffertje zegt:

        Heerlijk, deze droge opmerking.

        Like

      • karton zegt:

        @Blaffertje op 1-6-2023 om 14.22 + 14.24 u.
        Zo’n wezen als op de bovenste foto, ik denk dat de “elite” en ander crimineel gespuis dat zich eveneens zó noemt, druk doende is om een wezen als op die foto te “fabricieren” met ál hun gender-gedoe.
        Maar, gezien de foto, zullen ze dan eerst nog heel wat problemen moeten oplossen, denk ik.
        Hoe kan een dergelijk wezen bijv. bevrucht worden ? Misschien door een sterke zuidelijke wind, of middels een pilletje ?
        Hoe worden de aldus verwekte kleine wezentjes geboren ? Of gaat het ouderlijk wezen een ei leggen en uitbroeden misschien ?
        Heeft u enig idee ?
        (ik ben trouwens wel héél erg blij dat ik de volledige teloorgang van het menselijk ras, niet levend zal meemaken, tenzij ’t over enige uren gaat gebeuren.
        Prachtig gezegde op de tweede foto !

        Like

Plaats een reactie