Per uitzetting € 197.000,-, maar Groot-Brittannië houdt vast aan Rwanda-procedure

(Vertaling: E.J. Bron)

Ook Groot-Brittannië lijdt sinds jaren onder de massale bestorming door illegalen. Maar anders dan in Duitsland probeert de regering in Londen de immigratie in ieder geval in te dammen. Ze wil opgepakte illegalen naar Rwanda uitzetten. Met de regering daar is een akkoord gesloten over de opname van uitgezette personen, die daar net zo lang ondergebracht moeten worden tot er in Groot-Brittannië over hun asielaanvraag werd beslist. Londen hoopt op een afschrikkend effect door deze procedure.

Echter: de uitzetting naar het Afrikaanse land is duur. Eén uitzetting, blijkt uit een nu gepubliceerd kostenplaatje van de regering, kost een ongelooflijke € 197.000,-

Minister van Binnenlandse Zaken Bavermann houdt desondanks aan de procedure vast. Ze verklaarde nu dat deze kosten tegenover de stijgende uitgaven voor de onderbrenging van asielzoekers gezet zouden moeten worden. Als er geen maatregelen genomen worden, zouden de kosten voor de onderbrenging van asielzoekers van nu £ 3,6 miljard per jaar stijgen naar £ 11 miljard per jaar.

Vorig jaar kwamen ongeveer 45.000 illegalen in kleine boten Groot-Brittannië binnen, zo veel als nooit tevoren. Dit jaar zijn er alweer meer dan 11.000 migranten op deze manier illegaal het Verenigd Koninkrijk binnengekomen.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Per uitzetting € 197.000,-, maar Groot-Brittannië houdt vast aan Rwanda-procedure

  1. R. zegt:

    De rechter heeft een streep door Rwanda gezet, omdat het er niet veilig is en de omstandigheden voor asielzoekers niet optimaal…

    Geliked door 1 persoon

  2. MASH zegt:

    Er komen daar in Rwanda dus weer een paar miljardairs bij, noem even een meer corrupt land!!
    9 Miljard voor 45000 bootvluchtelingen, hoe krijgen ze dat uitgelegd aan die 8 miljoen daklozen en ontheemden in het VK.
    30% van de kinderen in het VK weten niet of ze volgende dag normaal te eten krijgen!

    Geliked door 2 people

  3. Ravian zegt:

    Je kunt natuurlijk ook een paar ton in munitie voor de kustwacht investeren, en het hele probleem in de kiem smoren…
    In plaats daarvan komt dit tuig niet in rubberboten in Engeland aan maar in de “reddingsboten” van de RNLI, de “Royal National Lifeboat Institution”.

    Ik heb elders gelezen dat Rwanda 105.000 Britse ponden per teruggestuurde Rwandees heeft bedongen, voor “herhuisvesting”.
    Als we de totale belachelijkheid van het concept dat je een land zou moeten betalen om de eigen burgers weer het land in te laten even terzijde schuiven dan blijft over die 105.000 Britse ponden voor “herhuisvesting”.

    De Rwandese regering laat zich dus 105.000 Britse ponden betalen om in een stronthut te voorzien.
    Bent u er nog?

    Geliked door 1 persoon

    • LUCIA zegt:

      Ik denk heel simpel waar kennen we Rwanda van… van horroropstanden en mensen die in stukjes gekapt worden, is het dan niet veel menselijker om ze dat te besparen en de plaatselijke Engelse onderwereld dat met lood laten opknappen.

      Geliked door 2 people

  4. Marc zegt:

    En toch … een kanonneerboot die de nationale grenzen bewaakt blijkt keer op keer het juiste effect te sorteren!

    Geliked door 3 people

  5. Henk der Niederländer zegt:

    Ik denk dat MASH meer gelijk heeft hier en de corrupte schooiers van beide regeringen flink hun zakken gaan vullen.
    Je moet je even voorstellen dat je in Ruanda dus een loon krijgt van maximaal $5,= per dag, moeten ze mij maar eens vertellen waar die 197.000 pond verantwoord kunnen worden.
    Met andere woorden, ook de Engelse belastingbetaler wordt gruwelijk bestolen door hun regering.

    Geliked door 2 people

  6. henryN zegt:

    De regering probeert de instroom in te dammen!!!Daar klopt werkelijk niets van. Ik krijg dagelijks mails en videos van Britain First en dat beeld is exact het tegenover gestelde. Het is net de Nederlandse regering: veel praten maar niets doen. Meer dan 400 hotels zijn al bezet door immigranten en het merendeel met mannen in de werkzame leeftijd!!en het gaat dagelijks door!!

    Like

Plaats een reactie