Clustermunitie op z´n Duits

(Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

De wereldkampioen moraal, de Bondsrepubliek Duitsland, laat zich bij het thema clustermunitie in de Oekraïne-oorlog eens temeer in topvorm zien. Weliswaar behoort Duitsland tot de 111 landen die sinds 2008 tot de Akkoorden van Oslo over de veroordeling van clustermunitie zijn toegetreden, maar dat hindert noch de Duitse regering noch de Duitse president Steinmeier (SPD, foto) en al helemaal niet de oorlogsgeile Groenen er aan zich zeer welwillend tegenover de beslissing van de Amerikaanse regering op te stellen en de Oekraïne te voorzien van lang opgeslagen clustermunitie om de Russen maximale schade toe te dienen. Daarbij maakt het de leiding in Kiev blijkbaar niets uit dat dit wapen waarschijnlijk ook vreselijke schade aan de eigen burgerbevolking zal toebrengen.

Militair gezien wil Duitsland, gebonden aan het internationale akkoord, dus geen clustermunitie inzetten. Er bestaan echter wapens met een politiek clustermunitie-effect van eigen makelij, waarvan het Duitse machtscomplex wel degelijk gebruikmaakt. Want het functioneringsprincipe van clustermunitie, namelijk het over een groot oppervlak strooien van heel veel uiterst explosieve miniatuurbommen met een onberekenbare vernietigende werking, is ook het functioneringsprincipe van de machtsuitoefening van de heersende kringen in de politiek en de samenleving in Duitsland.

Bijna dagelijks worden de mensen in Duitsland met beslissingen en veranderingen gebombardeerd, die hun levenssituatie in twijfel trekken en veranderen. Daartoe behoort in de eerste plaats de wilde immigratie van cultuur-vreemde massa´s, die ook omvolking genoemd kan worden, en die de door de werkende bevolking gefinancierde sociale stelsels zal uithollen en uiteindelijk zal verwoesten. Daartoe behoort de gender-ideologie, de absoluut buitenproportionele invloed van seksuele en andere minderheden, verder, heel actueel, de rolwisseling met middeling der inkomens van huwelijkspartners en het weduwepensioen. En vanzelfsprekend ook heel veel maatregelen wat betreft klimaat, voeding, verkeer, militarisering, drugs, enz., enz.

Een volk, dat onophoudelijk niet alleen maar propagandistisch, maar ook reëel politiek merkbaar met meestal ideologisch gemotiveerde veranderingen wordt gebombardeerd, kan alleen maar een heel onzeker, de volgende aanval op zijn levenszekerheid bang tegemoet ziend volk zijn. En exact in deze toestand is het een gemakkelijke prooi voor de profiteurs van negatieve maatschappelijke veranderingen en kromtrekkingen. Het aantal van deze profiteurs is in verhouding tot het totale aantal mensen in Duitsland weliswaar maar gering, maar hun voorraden aan politieke, economische of culturele clustermunitie is onbeperkt.

Leidt de militaire variant van clustermunitie tot de dood, amputaties en verminkingen, de civiele variant brengt psychische schade, vernietigde existenties, een klimaat van angst en onzekerheid, maar ook van woede en agressie. Het grote aantal Duitsers met psychische problemen, versterkt door het corona-trauma, getuigt daarvan. Dit levert de farmaceutische industrie vette winsten op, voor de psychische stabiliteit van de sowieso identiteits-beschadigde Duitsers als volk en natie zijn de verwondingen door de civiele variant van de clustermunitie echter verwoestend.

Bron:
pi-news.net
Door: Wolfgang Hübner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Clustermunitie op z´n Duits

  1. antiislamnu zegt:

    Zo zie je maar weer dat al die instituten zoals VN WHO enz enz enkel en alleen werktuigen zijn om als het uitkomt tegen hun die niets moeten hebben van het zogenaamde Waarde Westen te wijzen op een of ander internationaal recht of bindende afspraken zelf houd het Waarden Westen 😂 zich nergens aan als het ze niet uitkomt.
    Ze gaan echt over lijken die cluster munitie kan nog na tientallen jaren ontploffen wederom heeft Kiev scheit aan het eigen volk

    Like

  2. Drs.E.N.Schilder zegt:

    Niets gaat ze meer te ver en ze komen wereldwijd openlijk uit voor hun misdaden tegen de mensheid en menselijkheid. Satan zou anti-mens zijn…? Wat is het globalistische/westerse (WOKE/BLM/Oekraïne/klimaat incluis) beleid van de afgelopen tien jaar dan wat nu door deze gehersenspoelde psychopaten in de overdrive wordt doorgevoerd? Aangevoerd door de misdadigers van de VN, de WHO, de NAVO, de EU met als adviesbureau voor dit psychopaten-collectief het WEF?
    Wat heeft dit met mensen redden te maken. Het duivelse plan is meer dan duidelijk en klaarblijkelijk voelen zij zich wereldwijd tegen alles en iedereen beschermd. Meelopers, wegkijkers, dombo’s en schizofrene verraders (NCTV, AIVD, MIVD, RIEC, LIEC) genoeg. Rest ons uitsluitend nog een uitgemergelde WEF-prostitué als minister-president… Applaus Klaus! Wat zullen Adolf Hitler, Heinrich Himmler en Josef Mengele postuum trots op jullie zijn!

    Geliked door 2 people

  3. droevige mof zegt:

    Steinmeier is een honderd procent lakei van de deep state van de VS. Toen hij minister van Buitenlandse Zaken was, onderhandelde hij over het verdrag dat clustermunitie verbiedt. Nu zegt hij, in een ouderwetse Duitse uitdrukking, dat we de VS “nicht in den Arm fallen”, wat ruwweg betekent
    “geen halt toe roepen”.
    Hij zal altijd doen wat zijn bevelhebbers willen, das ist sein Wesen, dat is zijn inborst.
    https://www.faz.net/aktuell/politik/inland/steinmeier-usa-bei-streumunition-nicht-in-arm-fallen-19022278.html

    Geliked door 1 persoon

  4. Alphons Mantel zegt:

    oorlogshitsers dienen vpor de rechter te komen ; Biden , Rutte, Kaag Hoekstra enz.

    Like

  5. Johandederde zegt:

    Die moffen zijn de oorzaak van WW1, W W2 en zo nog WW3 eigelijk is die begon met Metkel wir schaffen das miljoenen moslim uitvreters naar Europa halen

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie