FOTOSHOPPER

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op FOTOSHOPPER

  1. Henk der Niederländer zegt:

    Tot de ware grootheid terug gebracht dus.

    Geliked door 2 people

    • Oliedom zegt:

      Yep, nog effe en die schooier 🤡 is van de bühne verdwenen 🥳🥳🥳

      Like

      • Ted zegt:

        Je doet je naam eer aan want het westen blijft Oekraïne steunen (beter op letten) terwijl Rusland zichzelf ten grave draagt, economisch (een puinhoop want sinds heugenis een cleptocratie (zie ook russische literatuur), maatschappelijk (bevolkingsimplosie en vlucht naar het buitenland) en financieel (te verwaarlozen inkomsten uit olie en gas, verlies dagelijks is ruim 160 miljoen euro).

        Like

  2. Andre zegt:

    Zie je m staan die vieze gluiperd Rutte. Roepen ik stop ermee maar wel weer stoer doen in Vilnius. Die vieze flikker heeft weer miljarden weggegeven want het 2%BBP wat de eis is van NATO, haalt Nederland niet en er moeten dus weer miljarden bij. Heel Nederland naar de klote en die hufter geeft weer lalala belastinggeld weg wat zo hup naar die smerige dwerg in een bodemloze put verdwijnt. Dan moeten die F16s nog even vervangen worden voor de niet vliegende faal JSF en als Nederland het laatste zetje krijgt van flikker Rutte stapt ie over naar een riant moordenaars baantje bij NATO. Wat een hufter en gladjakker is het ook. bah bah bah!

    Like

  3. ronjaspers zegt:

    Hij staat op “befhoogte”sorry ik kon het niet laten.

    Like

    • de barbaar zegt:

      Foei toch ron….. voor de nederlandse wef transgender en woke politici een perfecte zuig en slik geit….precies op plateutje hoogte…biertje en wat knabbeltjes erbij en hij/het/wat dan ook ….zuigen maar….pfffff seedorf 1975.

      Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie