De VS en Soros hopen de regering Modi omver te werpen

(Door: William Engdahl)

In de afgelopen jaren is de premier van India, Narendra Modi, – die bezig is met een delicate evenwichtsoefening tussen een alliantie met zowel Rusland als met het Westen – te midden van de sancties naar voren gekomen als een vitale handelspartner van Rusland. Ondanks herhaalde pogingen van de Biden-regering en Britse functionarissen heeft Modi geweigerd mee te doen aan sancties tegen de Russische handel, vooral de oliehandel. Een reeks gebeurtenissen, op verdachte momenten en met verdachte mikpunten, doen nu vermoeden dat er de komende maanden een Anglo-Amerikaanse destabilisatie zal worden gelanceerd om de regering Modi omver te werpen. India is een onmisbare bondgenoot van Rusland geworden, onder meer door deelname aan de zogenaamde BRICS-landengroep.

Lees verder>>>
(h/t “Konkie”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op De VS en Soros hopen de regering Modi omver te werpen

  1. Hovawart zegt:

    Dat vraagt om een ernstige Amerikaanse en Europese sanctie, zoals een wereldwijd importverbod op kerrie, laat die koelies en kerrievreters maar stikken in een kerrie exportverbod.. en bij alle helpdesks in India de stekker eruit. Dat zal ze leren…..!…OH F#ck de Pays-Bah exporteert ook kerrie….
    We zijn toch gezegend met zulke visionairs aan de macht.

    Like

  2. wim bierman zegt:

    I told you so, was te verwachten. De dollar wordt niet gedekt door goud. Alleen dor oliehandel. Oliehandel weg dollar weg.

    Like

Plaats een reactie