Ongemakkelijke feiten

USA heeft betrouwbare en langdurige °t metingen. Ongeveer 81% van alle 1066 meetstations vertonen een dalende (of stabiele) trend in aantal hete dagen. Bron: EPA officiële cijfers. Ik heb screenshot genomen, je weet nooit of de data verdwijnen of worden “aangepast”.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Ferdinand Meeus)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Ongemakkelijke feiten

  1. Ravian zegt:

    Voorspelde nacht temperaturen in graden Celsius voor Zuid Limburg voor de komende twee weken: 22, 16, 14, 12, 14, 14, 13, 13, 13, 15, 15, 14, 14, 14.
    Denkt er iemand dat dit normale nacht temperaturen zijn voor de tweede helft van Juli, voor hartje zomer dus?
    En dit is dus geen toeval, ik zie inmiddels al anderhalf jaar lang, wat uitschieters daargelaten, absoluut ondermaatse nacht temperaturen.
    Alles wijst gewoon op “global cooling”.
    Het hele “global warming” verhaal is één grote leugen.

    Geliked door 4 people

    • R Thomasson zegt:

      @Ravian.” Het hele “global warming” verhaal is een grote leugen”. Zo goed als alle verhalen die we de laatste 20 jaar door de NOS en NPO en RTL zijn leugens (vaak hele grove leugens). Ze dienen een agenda: zoveel mogelijk geld verdienen in een zeer korte tijd. Via leugens, bedrog en angst, hopen de geldbeesten het afpakken van de rest vrijheid die we nog hebben’.

      Geliked door 3 people

    • Dewaere zegt:

      Ik merk ook verschil iets noordelijker in Limburg. We hebben de zomer nog niet gehad, dus verwacht nog wel wat hittegolven, echter een aantal jaren geleden was het veel heter in Limburg (de warmste provincie van het land ’s zomers), dat was midden jaren ’70 trouwens ook zo: aanhóudende hittegolven. Maar stel dat het wél warmer wordt, wat denkt de mensheid daar dan aan te doen? Co2-waardes (als het daar al aan ligt, wat ik ernstig betwijfel) bouwen zich in eeuwen op en ook het afbreken duurt zolang. De klimaat-waanzinnigen denken dan écht dat het al snel weer koeler zal worden, wat dus niet zo is. Klimaat verandert altijd: dan weer heter, dan weer kouder, dat was al láng voordat er veel mensen waren. Stel dat het zóu kloppen dat het warmer wordt, het je daar druk over maken heeft dan geen enkele zin, want de mensheid kan daar niets aan veranderen, de ‘maakbaarheid’ van het klimaat is een leugen. Dus hoe dan ook: het wordt níet warmer óf het wordt wél warmer, al die paniek-berichtgeving daarover dient nergens toe. Ik kijk er nog niet eens meer naar.

      Geliked door 1 persoon

      • Ravian zegt:

        Het is jaren geleden al bewezen dat CO2 niveaus omhoog gaan NADAT de temperatuur gestegen is, gewoon omdat de oceanen dan ook opwarmen, en dan minder CO2 vast kunnen houden.

        Verder zitten we sinds vorig jaar in een nieuw Maunder minimum, een periode van verminderde zonneactiviteit, en ook dat is wetenschappelijk bewezen.

        Mijn locale observatie, dat de zomers kouder worden, past vervolgens ook nog eens prima in dat wetenschappelijk goed onderbouwde verhaal.

        Vervolgens deponeer ik hier dan de mening dat ‘global warming’ een leugen is, niet omdat ik, zoals de meeste Nederlanders met een ‘mening’ de NPO napapegaai, maar omdat ik op internet inlichtingen heb ingewonnen, mijn gezond boerenverstand gebruikt heb, en een en ander in de praktijk daadwerkelijk bevestigd heb gezien.

        Like

  2. saddy zegt:

    Heerlijk weer die Ferdinand.

    Volg hem op twitter tot 25 augustus, dan stoppen want anders kost het je heel veel social credits.

    Like

  3. kruisridder zegt:

    Weet het al. Komt door die Yellowstone vulkaan. Die begint te blazen……

    Like

Plaats een reactie